Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sok anyagilag folyton vendégül...

Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....

Hogy lehetne ezt elmondani?

Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...

2022. júl. 31. 11:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
90%

Az a lényeg, hogy megvannak a kis pénzükből

Nem, nincsenek meg. Azért hogy kiszámolja, maguknak is csak 2-2 szelet hús jár, és nem futja egy üdítőre, az minden, csak nem "megvannak a kis pénzükből".

És nem használják ki őket, a kérdező érzi kényszernek, hogy etesse őket.

2022. aug. 1. 09:18
 92/102 anonim ***** válasza:
97%

93.

Azért plusz 2 fő minden hétvégén, igen tetemes összeg lesz hó végére.

És mintha félretett pénzt is említett volna a kérdező, de így meg mínuszban lesznek.

Nem csak 2 szelet húsról van itt szó, hanem a qurva drága söröcske, kólácska stb.

Amúgy írtam, hogy ez a csaj becsípődése, de legalább olyan súllyal bír a potyaleső anyósék pofátlansága is.

Anyósom utalgat rá, hogy amikor megöregszik egy szülő és rászorul a gyerekeire, akkor KELL hogy jusson a szülőre "egytálítel". :D

Én még nem láttam egyetlen olyan öreget sem, akinek elég lenne egytálítel és akkor szorozzuk be 4 db szülővel és nincsenek tesók.

A palija is kritikán aluli.

2022. aug. 1. 09:58
 93/102 anonim ***** válasza:
15%

Azért plusz 2 fő minden hétvégén, igen tetemes összeg lesz hó végére.

Hát, akinek 5-6 e tetemes...

2022. aug. 1. 10:10
 94/102 anonim ***** válasza:
100%
Nem a plusz 2 szelet hús lehet itt a gond, hanem az, hogy a kérdező terülj-terülj asztalkámmal várja őket, ahogy otthon is látta. Üdítő, sör, gondolom ebéd után jár némi desszert is. Nem az olcsót veszi ezekből, hanem a drágábbat. Ez azért alkalmanként komoly összeg tud lenni, mert gondolom nem egy üveg üdítőt, és nem egy doboz sört vesz. Az én szüleim is ilyenek, ha vendéget várnak, többfogásos kaja, sütemények, rágcsálni való, többféle üdítő, többféle sör, rövidital. Akkor is, ha csak mi megyünk hozzájuk. Ez minden héten megterheli a kasszát.
2022. aug. 1. 10:15
 95/102 anonim ***** válasza:
39%
Ki a francnak adjon az ember egy tányér kaját ha nem a szüleinek? Most már itt tartunk emberek? Lecarnám a kezem ha ki kellene számolnom azt a tetves rántotthúst, vagy levest. Gyakran van nálunk is anyós após, de mindig tudok tenni eléjük valamit,csak egy kis akarat és némi szeretet kérdése. Volt hogy virslit főztem vagy rántottát csináltam. Esetleg ettek kolbászt és szalonnát. De ha van drágább kaja abból is jut nekik. Jó mondjuk nálunk ez fordítva is működik. Ennek ellenére nincs idegbajom hogy jön a hétvége és akkor tericsmerics kell hogy legyen mert lesz ha nem.
2022. aug. 1. 11:07
 96/102 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el nekik õszintén, hogy kevés pénzbõl éltek.
2022. aug. 1. 19:42
 97/102 anonim ***** válasza:
65%

Itt mindenki buta. A párod is, mert lesz.rja, hogy mit gondolsz, és nem érdekli, hogy te megszakadsz a vásárlásban.

Na de te se vagy jobb ezzel, hogy mindent forintra meg szeletre kiszámolsz. Beteges.

2022. aug. 1. 20:41
 98/102 anonim ***** válasza:
56%

Azt kérdezed, miért nem értik meg, majd semmit sem írsz a megbeszélési probálkozásaidról.

Durván agyfertőzött és kényszerbeteg vagy. Fejezd be.

2022. aug. 5. 00:54
 99/102 anonim ***** válasza:
56%

97-es... annyira nem beteges, hogy mindent kiszámol, ugyanis ha tényleg annyira kevés a pénzük, sajnos kénytelen számolgatni, hogy maradjon a hó végén is valami kaja.

98-as! Már kérdezték tőle, nem reagál semmit.

2022. aug. 5. 04:37
 100/102 anonim ***** válasza:
56%
Nem reagál, remélem azért mert leesett neki a 10 fillér, hogy valami nem oké az ő házuk táján sem, ha fillért kell bacni folyton.
2022. aug. 5. 06:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!