Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?
De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....
Hogy lehetne ezt elmondani?
Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...
Az a lényeg, hogy megvannak a kis pénzükből
Nem, nincsenek meg. Azért hogy kiszámolja, maguknak is csak 2-2 szelet hús jár, és nem futja egy üdítőre, az minden, csak nem "megvannak a kis pénzükből".
És nem használják ki őket, a kérdező érzi kényszernek, hogy etesse őket.
93.
Azért plusz 2 fő minden hétvégén, igen tetemes összeg lesz hó végére.
És mintha félretett pénzt is említett volna a kérdező, de így meg mínuszban lesznek.
Nem csak 2 szelet húsról van itt szó, hanem a qurva drága söröcske, kólácska stb.
Amúgy írtam, hogy ez a csaj becsípődése, de legalább olyan súllyal bír a potyaleső anyósék pofátlansága is.
Anyósom utalgat rá, hogy amikor megöregszik egy szülő és rászorul a gyerekeire, akkor KELL hogy jusson a szülőre "egytálítel". :D
Én még nem láttam egyetlen olyan öreget sem, akinek elég lenne egytálítel és akkor szorozzuk be 4 db szülővel és nincsenek tesók.
A palija is kritikán aluli.
Azért plusz 2 fő minden hétvégén, igen tetemes összeg lesz hó végére.
Hát, akinek 5-6 e tetemes...
Itt mindenki buta. A párod is, mert lesz.rja, hogy mit gondolsz, és nem érdekli, hogy te megszakadsz a vásárlásban.
Na de te se vagy jobb ezzel, hogy mindent forintra meg szeletre kiszámolsz. Beteges.
Azt kérdezed, miért nem értik meg, majd semmit sem írsz a megbeszélési probálkozásaidról.
Durván agyfertőzött és kényszerbeteg vagy. Fejezd be.
97-es... annyira nem beteges, hogy mindent kiszámol, ugyanis ha tényleg annyira kevés a pénzük, sajnos kénytelen számolgatni, hogy maradjon a hó végén is valami kaja.
98-as! Már kérdezték tőle, nem reagál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!