Támogatád anyagilag a szülőt?
Párommal 3 éve vagyunk együtt,ebből 1 éve költöztünk össze,saját lakásban élünk,de fizetjük a hitelt,ami 50 ezer Ft havonta,közös kasszán vagyunk, ezenkívül vannak fix és egyéb kiadások is épphogy megélünk mi is.
Anyós folyton panaszkodik,hogy csak 140 nettot kap, nincs pénz semmire,lenne lehetőség ott a környéken jobb pénzért dolgoznia 160-180-210 nettó,de nem akar mert lusta, dajkaként dolgozik és csak annyi a dolga,hogy kiossza a reggelit,ebédet
Minden nap hazaviheti az ételt,joghurtot,sajtot,tejet, szalámit,ebédet, levest,másodikat,és szerinte megéri mert nem kell karjára költenie,nem kell főznie,egy csomó ideje megmarad,és a munkahelyén se kell megszakadnia,de közben panaszkodik,hogy jajj így nincs pénz úgy nincs pénz,de közben a yorki kutyának a kajájára elkölt 40+e Ft, folyton csak a panaszkodás és a lehúzzás menne mert folyton kérne pénzt,de ezt visszautasítottuk szépen,és próbáltunk neki segíteni,mondtuk neki,hogy nekünk is van kutyának, mégse etettjük 40e Ft royaltáppal,középkategóriás seletgoldot kap ami 8000 Ft havonta,kicsit próbáljon meg spórolni,nincs autója,nem kell benzinre költenie,a gyereke kirepült 3 éve,nem fizet hitelt,nem iszik,nem dohányzik,nem kell költenie kajára jóformán,mert hazahozzhat mindent amit ott kap a munkalyén,és nincs semmi félretett pénze,akkor kérdezem én miért nem elég 140 nettó, próbálunk neki segíteni, elmagyarázni,hogy mi az amin tuddna spórolni,mert a kutyakaját túlzásnak érzem,én eszek havonta 40-50e ftot.
De mégse hallja amit mondunk neki, páromnak mondtam,hogy ennek nem lesz jó vége,mert ha nyugdíjba megy, mi lesz vele amikor a nyugdíj a béka segge alatt van.
Ti támogatnátok addnátok pént a szüleiteknek? Úgy,hogy a segítséget és a tanácsokat nem akarja elfogadni.
van egy élettársa,miért nem segít ő.?!
Anyósnak most a szemében természetesen én vagyok a gonosz nőszemély,aki elvette a pici fiát tőle és ellene hangolom,ami természetesen nem igaz,csak a páromnak elmondom amit látok,én ezt látom,hogy kb megmaradna a fizetése 60% ha úgy osztaná be,ennyit kap kész
Párom is így látja és mondtunk neki pár tanácsot,hogy az ezeket megfogadná és látnánk,hogy igen tenni akar érte és valamiért mégse jön ki a pénzből akkor igen adnánk ha tudunk,de így nem.
Én is 140 nettót kapok, párom többet 210 nettót,de nekünk jóval több a kiadás
Van 2 autó, benzin,kocsibiztositas, téli nyári gumik, műszaki..
Hitel,rezsi, egyéb csekkek
A kaja ami fejenként 40 ezer Ft
Kutyánk is van
Nőből vagyok szeretek csinos lenni,neha picit költeni magamra,műköröm műszempilla...
dajkaként dolgozik és csak annyi a dolga,hogy kiossza a reggelit,ebédet
Fogalmad nincs, mi a dajka dolga. Tehát vagy hazudsz, és csak olyan szakma jutott eszedbe, amiről semmi infód, vagy szimplán buta vagy. Ja, nincs szóköz, akkor az előbbi. Rég láttalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!