Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi pontosan az MLM? Valóban...

Mi pontosan az MLM? Valóban lehet vele pénzt keresni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 00:25
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/295 anonim ***** válasza:
28%

Én képes vagyok értelmesen vitázni. Kezdve azon, hogy nem vagyok azonos Tejbegrízessel, még el is szoktam ismerni, ha valamiben tévedtem.

Azok nem képesek értelmesen vitázni, akik csak állítják, hogy a másik téved, de kb. semmivel nem indokolják, vagy támasztják alá az állításukat. Ha megfigyeled rendre ilyen kérdésekkel záródnak a viták, ahová írtam.

2013. jan. 18. 12:24
 82/295 anonim ***** válasza:
32%

"el is szoktam ismerni, ha valamiben tévedtem."

Tényleg? Érdekes, hogy sehol sem látni ilyet, sőt pont az ellenkezőjét tapasztaltam.

A másikra mutogatással meg nem kéne takarózni.

Az meg, hogy te a saját elméleteddel támasztod alá a saját álláspontodat az nem bizonyítás azt önigazolásnak hívják.

A Tejbegrízes témát pedig kár tagadni az túl egyértelmű ha valaki megnézi, hogy mit és hová írt a "két" személy, akkor elég egyértelmű. Ugyanazon témák, ugyanazon problémák, ugyanazon stílus és érvelés és még sorolhatnánk az egyezéseket.

15 éve (ha csak a magyar oldalkat nézzük a külföldieknél akár régebbit is találni) ugyanazok a témák vannak az MLMnél, akármelyik MLM fórumot nézzük. Az egyik oldal szerint nincs benne pénz és nem érdemes vele foglalkozni.

Ezt az oldalt mindig olyanok képviselik akik belülről sosem ismerték meg az MLMet és mégis jobban tudják, hogy hogyan működik.

A másik oldalon meg ott van, hogy azóta is újabb embereknek ad megélhetést és újabb embereket tesz jómódúvá vagy akár miliomossá.

Tehát működik és működni is fog újabb 15 év múlva is.

Egyik 19 a másik egy híjján 20.

2013. jan. 18. 12:40
 83/295 anonim ***** válasza:
35%

Kedves barátaim!

Éppen sikerült bezárni egy frontot. Most kezdődik elölről más szereplőkkel. Van értelme?

2013. jan. 18. 12:53
 84/295 anonim ***** válasza:
27%

Sokadik névtelenként továbbra is csak állítod, hogy én tévedtem. Megtisztelő, hogy ennyit foglalkoztok a személyemmel, de ez továbbra is csak állítás.

A saját elméleteim meg nem feltétlen sajátok, és attól még nem lesz hibás vagy alaptalan, hogy szokás szerint önigazolásnak titulálod. Ha hibás lenne, rá lehetne mutatni a hibára. Ha alaptalan lenne, azt is lehetne igazolni. De persze ezekre csak azért nem vagytok hajlandóak, mert túl egyszerű lenne, meg egyébként is, én én vagyok....

A Tejbegrízes témával meg akkor van jogotok előjönni, ha veszitek a fáradságot, és megnézitek őt is, aztán megnéztek engem. Ennyi. Szánalmas, hogy csak ebbe tudtok kapaszkodni, és újra meg újra elő kell jönni vele. Az "egyértelmű" bizonyítékaid szintén csak állítások, ráadásul röhejesek. Találtál pár hasonló választ, a stílusra meg kb. azt fogsz amit akarsz, szubjektív. A nyilvánvaló különbségek, meg nem is léteznek...

Tipikus, ez a két oldal, akik csak szidják, meg akik minimum jól megélnek belőle. Persze, nyilván ilyen egyszerű. Kezdve azon, hogy azok sincsenek épp kevesen, akik pont azért kapják ezt a besorolást tőled, mert a rendszerrel kapcsolatos belső tapasztalataikat osztják meg. Erre lehet mondani, hogy csak kívülről kapja a kritikát?

A valóság persze ennél jóval árnyaltabb. A véleményét mindenki elmondhatja. A történetét ugyanúgy elmondhatja. Csak ezek nem festenek valami jó képet a rendszerről. És mit lehet erre mondani? Hát persze, azok vagy külsősök, vagy bukottak. Nyilván arra érdemes hallgatni, aki "bent van". Tekintsünk el tőle, hogy neki nyilvánvaló anyagi érdeke a rendszer jó színben való feltüntetése, ez tényleg lényegtelen apróság....

Továbbá eleve nevetséges, hogy a külsősöknek fogalma nem lehet a rendszerről. Vagy ez valami szekta, vagy mi? Számtalan példával lehet ezt cáfolni, a kedvencem pont innen, a gyk.-ról származik, nevezetesen a náci párttal, rasszizmussal kapcsolatos.

És hogy miért működik a rendszer, és miért fog még működni, amíg világ a világ? Újszülöttnek minden vicc új. Pofátlannak áll a világ. Van még pár ilyen, meg van pár tekintélyesebb írásom korábbról, nyugodtan olvasgasd őket, ha már szeretsz az "előéletemmel" foglalkozni. Aztán leírhatod, hogy az mind baromság, és meg is lettem cáfolva, és vitaképtelen vagyok, mert nem ismerem el a tévedésemet.

2013. jan. 18. 13:22
 85/295 anonim ***** válasza:
36%

Vicces. Először azt állítod, hogy elismered, hogyha hibáztál aztán meg még azt sem ismered be, hogy egyáltalán hibáztál. Mert az csak egy állítás részemről, hogy te hibáztál. :) :) :)

Ebben nagyon jó vagy. Ismét sikerült megnevettetned. :)

2013. jan. 18. 13:26
 86/295 anonim ***** válasza:
21%

ma 13:26

Ezen csodálkozol? Ez már csak ilyen sosem fog megváltozni.

2013. jan. 18. 13:27
 87/295 anonim ***** válasza:
29%
Mindjárt jön a szokásos válasz, hogy az nem úgy van ám mi tévedünk. :)
2013. jan. 18. 13:28
 88/295 anonim ***** válasza:
25%
Miért, hol is hibáztam, nevetőnímand?
2013. jan. 18. 13:33
 89/295 anonim ***** válasza:
25%
Igen tudjuk, te tévedhetetlen vagy te sosem hibázol. :)
2013. jan. 18. 13:36
 90/295 anonim ***** válasza:
25%
Plusz azt is nagyon jól tudjuk, hogy te mindig elismered, hogyha hibáztál vagy valamit rosszul tudtál. Kár, hogy erre még sosem volt példa. Persze ennek csakis az lehet az oka, hogy te tévedhetetlen vagy. :) Nanááá és minden amit leírsz az szent és sérthetetlen és igaz. :)
2013. jan. 18. 13:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!