Megbízható és fizetőképes online munkát keresek, olyat ami nem kamu, és valóban tudnék vele pénzt keresni. Valaki ismer ilyet?
php programozás, honlap karbantartás, stb. Egyéb tervezőprogramok felsőfokú ismerete (autocad)
Ha ezeket tudod kapkodnak utánad és dolgozhatsz az otthonodból.
ma 09:03
OK. Akkor összefoglalom, hogy mit vettem le a kérdésedből.
-Munkát keresel, hogy pénzt keress vele.
Elég logikus cél...
-Fontos neked, hogy online legyen.
Nem írtad, miért. Két értelmes indokot tudok mellette, de ha más az oka, akkor írd meg! Az egyik lehetséges indok, hogy az Internet kifejezetten modern eszköznek számít, és ha egy vállalkozás használja az Internetet, akkor inkább van benne jövő, mintha nem használná. a másik lehetséges oka, hogy online szeretnéd, mert így otthonról végezheted a munka nagy részét, ami ideális esetben kevesebb és kötetlenebb időt jelent, mintha be kéne járnod egy munkahelyre.
-Nincs neked, nem írtál, semmi olyan képességet, amihez különösebben értenél.
Jól értelmezem a helyzetet?
Ha nincs igazán elképzelésed arról, hogy mit csinálnál, legalább arról van-e, hogy mennyi pénzt szeretnél vele keresni?
Kb. 2 napja találtam egy olyan internetes melót ahol riportokat illetve leveleket kell másolni és egy megadott e-mail címre elküldeni. Először egy un. megrendelőlapot kellene kitöltenem a nevemmel, címemmel, valamint az e-mail címemmel és azt visszaküldeni.600Ft-ot kérnek regisztrációs díjként. Azt írja hogy naponta akár 5000Ft-ot is kereshetek.
Hát nem tudom hogy valós lehet-e ez a dolog és nem igazán tetszik hogy előre adjak pénzt egy ismeretlen munkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!