Nikolett88 kérdése:
Megbízható és fizetőképes online munkát keresek, olyat ami nem kamu, és valóban tudnék vele pénzt keresni. Valaki ismer ilyet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 18:08
11/15 anonim válasza:
Másolni, amikor létezik copy-paste? Ne nevettess. Ha regisztrációs díjat kérnek, akkor borítékolom, hogy az lesz a munka, hogy te is etess be másokat azzal, amivel ők már beetettek téged és a beszedett reg. díjból lesz neked is pénzed - ahogy nekik.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, erre én is gondoltam hogy olyan lehet hogy másoknak ajánlgassam mert már rengeteg olyat találtam a neten.
Egyre jobban elbizonytalanodok abban, hogy egyáltalán van-e olyan ami tényleg nem csak átverés.
2012. ápr. 19. 12:49
13/15 anonim válasza:
Még mindig nem tiszta nekem, miért fontos számodra, hogy a munkaonline legyen.
Azt már értem, hogy párezer forintos jövedelemkiegészítést szeretnél, és ehhez különösebb képzettséget nem tudsz vagy nem akarsz felmutatni. Ezenkívül el akarod kerülni, hogy átverjenek. Ez normális cél, de a teljes képhez hiányzik, hogy miért fontosm hogy online legyen. (Nem lebeszélni akarlak, csak megérteni, hogy tulajdonképpen mit szeretnél).
14/15 anonim válasza:
regisztralj ide:....(ingyenes regisztracio)es minden nap kapsz majd egy e-mailt a munkaval kapcsolatosan,meg bemutaton is reszt vehetsz,igy mielott dolgozni szeretnel mindent megtudsz es aztan majd csak rajtad all a dontes hogy szeretned vagy sem csinalni.2 het alatt betanitunk minden munkatarsat.Egy tanacsom lenne szamodra,ahol azt irjak hogy egy-ket honapon belul tucatnyi penzt keressel egy kattintassal az biztos hogy kamu.En ezt neked nem igerhetem de azt hogy 1-2 even belul,rendszeres munkaval nem lesznek anyagi gondjaid, azt igen,persze nem egy kattintassal,nalunk is megkell erte dolgozni.De ha szeretnel tobbet megtudni regisztralj es minden infot megkapsz ha pedig unod a leveleket,barmikor leiratkozhatsz a level aljan.Veszteni valod nincs.A hozzaszolasban nem csatolhattam a regisztracios linket de ha skype-on megkeressel megadom (a skype nevem:melicyy_ke)
15/15 anonim válasza:
irjal a effectivewarrior@gmail.com-ra ES SEGITEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!