Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi pontosan az MLM? Valóban...

Mi pontosan az MLM? Valóban lehet vele pénzt keresni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 00:25
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/295 anonim ***** válasza:
35%

ma 13:36

Ámen.

2013. jan. 18. 13:55
 92/295 anonim ***** válasza:
29%
Akkor a változatosság kedvéért, erről ennyit.
2013. jan. 18. 14:09
 93/295 anonim ***** válasza:
33%

"És hogy miért működik a rendszer, és miért fog még működni, amíg világ a világ? Újszülöttnek minden vicc új."

Ezt így kifejtenéd bővebben? Nem kell a rizsa csak a lényeget.

2013. jan. 18. 15:12
 94/295 anonim ***** válasza:
55%

"Nagyon nehéz valakivel megértetni valamit, ha a fizetése múlik azon hogy ne értse meg!" ( Al Gore )

Rizsa nélkül, szerintem a motivációra gondol:

"Az én szponzorom 2006-ban 3 hónap alatt húzott fel egy félmilliós jövedelmet biztosító üzletet. Ismerem a srácot jó ideje, belelátok az életébe, tudom hogy nem kamuzik. Tavaly év elején egy házaspár ugyanezt négy hónap alatt összehozta. Ezek ritka, gyors eredmények, nem mindennaposak ebben az üzletben, de bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ezt igenis meg lehet csinálni még ilyen gyorsan is. A rekord egyébként 3 hét."

[link]

"Ebben az üzletben is nem egy olyan embert ismerek magas szinten, aki adósságokkal küzdött, amikor elkezdte. De mind kijelentették, hogy nem kaptak se ingyen kezdést, se semmilyen engedményt. Ugyanazokkal a feltételekkel indultak, mint bárki más, csak rosszabb helyzetből, és megcsinálták. Van alapjuk arra, hogy ezt mástól is elvárják, és ez fontos szempont."

[link]

"Más kérdés, hogy személyesen is találkozhatsz olyannal, aki itt Magyarországon, a világ végén egy kis faluban lakott, mégis fél év alatt igen komoly hálózatot épített fel. Bár nem tudom mennyire tetszene a "titok", hogy csinálta. A rendszer szerint és .. "akarta". Még olyanról is tudok, akinek még villany sem volt a házában. Mégis megcsinálta."

[link]

"Aki munkanélküli és napi 7-8 órában csinálja az össze tud rakni egy havi 400-600e Ft jövedelmet biztosító üzletet akár már 3 hónap alatt is. Nem egy példa volt már rá. Ha 3 hónap után csak havi 50e a bevétel akkor nem a rendszerrel van a hiba. "

"A felsővonalamban van egy vezető. Szintén ennyit dolgozott. Két céget is vitt, munkaalkoholista volt. Aztán hozott egy döntést és beszorított még egy kis munkát az MLM javára. Majd 3 és fél év múlva elért egy nagyon biztonságos 7 számjegyű jövedelmet ami nem 1-essel kezdődött. Ekkor már a régi munkája csak egy rossz emlék volt számára. Onnantól utazgattak a nagyvilágban akkor amikor akartak és oda ahová akartak.

Az elején minden vasárnapra hulla fáradt volt és átaludta a fél napot, de mára azt mondja, hogy megérte."(k.géza)

Nem hinném, hogy bár " Ugyanazon témák, ugyanazon problémák, ugyanazon stílus és érvelés és még sorolhatnánk az egyezéseket", a linkek ugyanazt a személyt takarnák...

De összességében az egyik 19 a másik és most már a harmadik is egy híján 20. Még magamba nézve, nem utolsó szó jogán is.

Lehet bennem van a hiba,de mintha továbbra sem változott volna a megítélés helyzete,azt leszámítva, hogy most már két névtelen MLM "apród", a kompetens felső vonalbeli kérés ellenére is,további személyeskedések és feltételezések alapján csépel 1 olyan kritikust, aki elismeri az MLM-et.

Hiába, szép hiányszakma ez... :-)

Továbbra is fenntartom a kérdést, hogy kinek jó ez?

Szükség van e ilyen szintű szakmai hiányosságokra?

Nem lenne jobb mindkét oldalnak egy akkreditációs eljárás alá vonni a láthatóan teljesen szabályozatlanul működő, felhígult képzési rendszert? Különös tekintettel azokra a pályázati lehetőségekre, amit az MLM cégek, akár külön-külön, akár konzorciumba szerveződve kihasználhatnának?

(Hasonlóan ahogy az a Reklám Etikai Kódex esetén is történt..)

2013. jan. 18. 16:27
 95/295 anonim ***** válasza:
38%

Tejbegríznél és ITK-nál nem pusztán ennyi egyezésről van szó. Inkább maradtál volna csöndben, hogyha nem tudod mi az alapja annak, hogy legalább 4-5 ember azt állítja, hogy a két nick ugynazt az embert takarja.

Miért arra amit ti műveltek mi szükség van?

Ezzel is csak azt bizonyítod, hogy te sem vagy különb csak próbálod úgy beállítani, hogy az MLM-esekben van a hiba te meg tökéletes vagy.

2013. jan. 18. 16:45
 96/295 anonim ***** válasza:
33%

Egyébként meg nem téged kérdeztek.

Most ha ITK lennék, akkor leírnám, hogy te meg ő biztos ugyanazon személyek vagytok mivel te helyette válaszoltál. Ez az ő teóriája.

2013. jan. 18. 16:46
 97/295 anonim ***** válasza:
50%

Mármint mire mi szükség van?

Arra, hogy rákérdezzek, hogy miért nem tanítanak mondjuk valós tárgyalástechnikai kompetenciákat a fizetős képzéseiteken?

Értsd: ITK lezárta a "tárgyalást". Mire te "jó szokáshoz híven" visszakérdezel, vagy oda bö..entesz még valamit.

Előírás, hogy vesztes pozícióval nem lehet zárni?

Eladástechnikában nem tanították, hogy Te időd drága? Nem éri meg pocsékolni olyanokra, akik nem értik meg a termék, szolgáltatás lényegét?

Ha valaki nemet mond, akkor sem engeditek el, mert számotokra erkölcsi "veszteség"?

Lehet, hogy általánosításnak tűnhet, de hagy ne a mi hibánk legyen már ez is:

„A nép nagyja menekült előlük, de ők mindenkinél bepróbálkoztak. Egyikük az egyik bejáratot, másikuk a másik bejáratot állta el, nem volt menekvés szinte senkinek. Azzal kezdték, hogy lenne három kérdésük egészség-témában. De az nem három volt, és ami érdekes, hogy adatokat is gyűjtöttek attól, aki szóba állt velük, bár ilyen kevés volt” – részletezte az épp ott járó olvasónk. Hozzátette: „én is csak addig álltam meg, míg meg nem láttam a Zepter-logót a nő mappáján, akkor otthagytam, még hallva, hogy néhány keresetlen szót utánam küldött”.

[link]

Dr. Lázár Csaba simán belátta. Ő képes felismerni és alkalmazni tárgyalástechnikákat. Róla látatlanba elhiszem, hogy sikeres emberről van szó!

Ti valahogy sem közgazdaságilag, sem tárgyalástechnikában nem vagytok képesek(még)erre...

Ugye nem baj, ha ezt nem feltételezem rólatok és inkább "apródnak" tituláltalak, tekintve a sok éves (szerintem terjedelméből adódóan, általad nem átolvasott) hozzászólási múltban mutatkozó hasonszőrű "amatőrt" e témakörben.

De szerintem ezt már egy közgazdaságban kompetens, MLM-et elismerő személy elmondta előttem is.

2013. jan. 18. 17:32
 98/295 anonim ***** válasza:
25%

Látom szófosásod van.

Van egy kérdésem amire érdekelne a válasz. Ennyi.

Magyarázhatod ahogy akarod és előadhatod magad, hogy te mekkora spíler vagy. De ha tényleg az vagy akkor te minek írogatsz még ide??? 19 és 20-1 esete.

Ha meg már a kopetenciáknál tartunk, akkor nem én vittem csődbe a saját cégemet.

Na meg ha te annyira spíler vagy, akkor minek írogatsz már évek óta az mlm fórumokba?

2013. jan. 18. 19:24
 99/295 anonim ***** válasza:
36%

Nem hinném, hogy spíler, meg tökéletes meg mi egyéb vagyok. Én csak annyit mondtam, hogy elérhető hagyományos munkával az, amit el lehet érni mlm-el.

Azért remélem nem megint személyeskedésből irkálsz és a csődbevitelt nem rám érted?! Ha mégis, akkor ez megint vakvágány lesz.

2013. jan. 18. 19:53
 100/295 anonim ***** válasza:
59%

Géza hagyd mi nem értünk hozzá.

Nekik szabad értelmetlenül vitázni nekünk meg nem. Megmondta a marketing, közgazdász, tárgyalástechika és még ki tudja milyen zsenink, aki szerint az, hogy 8 hónapig nem látja a gyerekét az ugyanaz amit az MLMben el lehet érni.

Én azért szinte minden nap látom a gyerekemet szerencsére.

A cégét nem biztos, hogy csódbe vitte csak ingyen átiratta más nevére, mert nem ment a bolt. Én így emlékszem amit olvastam.

2013. jan. 18. 21:15
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!