Még valami.
A kérdéseddel mire keresed tulajdonképpen a választ? Arra, hogy lehet-e vele pénzt keresni? Igen lehet. Erre ennyi az egyszerű válasz.
Kedves géza először gondolkozz, utána írj kommentet! Pénzt lehet vele keresni. Hogy érdemes? Nem!
Szerinted ha 0 szaktudással és mindenféle képesítés nélkül lehetne sok pénzt keresni MLMmel nem mindenki ezt csinálná? Az egész arról szól, hogy az ismerőseidet nyaggatod, hogy váltsanak biztosítot, vagy vegyék meg a szuper termékedet. A szerzett bevétel nagy része pedig felett lévők zsebébe vándorol. Akkor lehetsz sikeres, ha sok naiv embert átversz és magad alá szervezel, hogy ők is milyen sok pénzt tudnak keresni stb stb. Ez nagyon kevés embernek sikerül. Az MLMesek 95%a alig keres valamit, ha egyáltalán kap pénzt. Rengeteg időt belepocsékol és végül maga rájön, hogy az egész egy átverés. Rengeteg ismerősöm csinálta (köztük én is), de semmelyik nem csinálta tovább pár hónapnál. Az elején összehazudnak neked mindent. Hogy ennyi pénzt fogsz keresni, meg ilyen sikeres leszel bla bla bla. A legtöbb bohóc ráadásul az érettségi öltönyében rohangál egész nap, mert hatalmas üzletembernek hiszi magát :D.
Szerintem gusztustalan munka és nem ajánlom senkinek az OVB-t meg társait. Aki pedig az mondja, hogy ez mennyire sikeres és érdemes belevágni az HAZUDIK! Ez a legundorítóbb az egészben. A szemedbe hazudnak a kezdetektől fogva! Te képes lennél átverni az ismerőseidet, hogy pénzt keress? Ha nem, felejtsd el az egészet!
Vadmeggy
Igen én gondolkozom, másokkal ellentétben. Nagyon jól összehoztál egy hozzánemértő írást. Gratulálok. Messziről szaglik, hogy hozzá sem szagoltál még életedben az MLM-hez.
Egyébként meg. Pár hónap munka? Itt lett nevetséges amit írtál. Két hónap után azt várja bárki is, hogy ebből milliomos lesz? Na ez a nevetséges az olyan komolytalanokban akik ilyeneket írogatnak, mint te.
Igen lehet vele sok pénzt keresni ha beletesz valaki legalább 2-4 év melót. De pár hónapot? Ez ugye csak valami vicc? Nem tudom, hogy nem vicc ez komoly, mert tényleg van pár olyan idióta aki azt hiszi, hogy pár hónapos munkával eléri azt, hogy milliomos lehet.
Nem szabad az összes hálózatot összetéveszteni az MLM-mel, de úgy MLM-nél, mint a hálózatok bizonyos elemeinél az a benyomásom, mint a Szegény Dzsoni és Árnikában a Százarcú boszorkány által felkínált munkáról:
http://www.youtube.com/watch?v=i8JVHpxwigg
Azt látom, hogy aki komolyan foglalkozik vele (5-10-15 éve), az minél többet keres, annál több munkája is van az üzletével, úgy a szabadidő mint fogalom teljesen megszűnt a számára. És ezért én is úgy tapasztalom, hogy az az állítás, miszerint itt az lesz a végeredmény, hogy kevés munkával fogsz több pénzhez jutni, mint más munkák esetében - hazugság. Szóval ennél is igaz, hogy csak akkor csináld, ha maga a munka tipusa élvezetet okoz.
Csak annak reményében, hogy majd egyszercsak abbahagyhatod, és lesz passzív jövedelmed, ne tedd.
Mert ahogy látom, sose jön el a passzív időszak.
Állítólagos gyémánfokozatú, passzívjövedelmű milliárdosok
CD-ket adnak ki és előadásokat tartanak az MLM-ről, arról, hogyan jutottak el idáig. Tehát DOLGOZNAK, nonstop az MLM-mel foglalkoznak, sose szabadulnak meg tőle. Ez egy örökös rabszolgaság.
ma 03:39
Neked sincs sok fogalmad az MLM-ről, hogyha szerinted minél több idő telik el annál több a munka vele. Ez egy hülyeség. Lehetséges ha valaki nagyon durván elszúrja és nem másolható üzletet épít, de nem ez a jellemző.
Személyesen nem egy olyan embert ismerek aki akár hónapokig vagy évekig is megteheti, hogy nem dolgozik. Az egyik most úgy kb 10 év kihagyás után újra dolgozni akar, mert új céljai vannak.
Vadmeggy:
Ha te annyira okos vagy akkor magyarázd már meg, hogy átverésre hogyan lehet alapozni egy olyan üzletet ami hosszútávon csakis a bizalomra építhető?
Hogyan lesznek törzsvásárlók akiket átverek, és miért adnak ajánlást, hogyha átvertem őket?
Igen, én gondolkozom veletek ellentétben. Előre megmondtam, hogy hozzánemértők fognak hozzászólni akik soha hozzá sem szagoltak az MLM-hez csak elméletben azt hiszik, hgoy tudják mi az MLM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!