Vadmeggy:
2 hónapot dolgoztál és nem lettél sikeres??? Neeee ez a nap vicce. :)
Nagyon jó hogy sokat lehet röhögni :D, de az ember a kapcsolatépítés helyett, inkább magába kéne fektetne. Tanulna nyelveket, vagy szakmát. Sokkal többre vinné rövid időn belül, mint ha az MLMmel rabolja az idejét.
K géza:
Én villamosmérnöknek tanulok a BME-n és beláttam, hogy inkább dolgozok szakmában, mint egy MLM cégnél. Te egy kib@szott vicc vagy. Már 1 napja azt emlegeted, hogy ki mennyire nem ért hozzá, de még ahhoz is ostoba vagy, hogy végiggondold mit akarsz leírni és ne 6 kommentet csinálj egymás után. Személyeskedés helyett az érvekre kéne reagálni, de úgy látom ez nem megy.
Feladtam.
Utánanéztem külföldi fórumokon is és az MLM sehol nem sikeres... 95/5 a kilépési arány mindenhol. Ez szerinted sikeres? Ne legyél naiv! A sikersztorik mind a piramis tetején ülő emberekről szólnak. Ha okos vagy, akkor egy új MLM-be kezdesz bele, amelyikből még te is megfejheted az alattad lévőket.
Ha buta vagy, akkor belépsz egy olyan céghez, ahol esélyed sincs értelmes időn belül boldogulni, mert a feletteseid zsebébe vándorol a megszerzett fizetésed nagy része.
Én világ életemben gyakorlatias ember voltam és nem fórumokon tájékozódom ahol hasonló mlmszagértelemmel megáldott emberek írkálnak, mint itt.
És napi szinten tanulok olyan dolgokat amiknek hosszútávon hasznát veszem és ezeket nem nagyon tanítják sajnos az iskolákban csak nagyon elvétve.
Azt is megtanultam már, hgoy a huszonévesek akiknek még a tojáshéj a fenekükön van mindent jobban tudnak főleg ha az MLM-ről van szó. De főleg azok tudják, hogy mi az MLM akik még hozzá sem szagoltak.
El tudom képzelni azt a két hónap "munkát". :) Még valamikor a pályám elején dolgoztam értékesítőként nem MLM-ben ott is voltak ilyen 2 hónapos "munkatársak". Dolgozni mindnek büdös volt aztán csodálkoztak, hogy nincs a munkájuknak eredménye.
Megint mellébeszélsz!!! Én azért hagytam abba, mert már az állásinterjún az arcomba hazudtak. Azt hazudták, hogy ez nem ügynöki munka, hogy a kezdőfizetésem ilyen magas lesz ...
Most programozóként dolgozok félállásban és bőven többet keresek mint egy átlag magyar. Ne beszélj nekem a kemény munkáról, mert fogalmad sincs róla mit jelent!
Tehát nem dolgoztál. Köszönöm, hogy beismerted. De te mindezek ellenére jobban értesz az MLM-hez, mint aki csinálja. :) :) Igen a kívülállók mindig is jobban tudták, hogy mi az, mint aki benne van aktívan. :)
Még jó, hogy én személyeskedem és te nem sőt te jobban tudod, hogy mi a kemény munka, mert én nem tudhatom. :) :)
OFF Parádé? :-)
k.géza: Látod, látod milyen butaságokat tud állítani az aki nem elég tájékozott abban amiről beszél? :-))
Egyáltalán nem üti egymást a kettő,hanem kiegészíti az ami igazából nem is kettő, hanem 3 (lassan, de biztosan pedig már 4).
Pedig a több frontos lehetőségeket neked,mint MLM-esnek ismerned kellene. Mármint ha sikeres is vagy benne.
Bár elnézve az itteni százalékaidat (is), nem tudom merjük-e hinni? Gondolom ismersz már akkor annyira, hogy tudd, a hitelesség nekem mindennél előbbre való,így nehéz lenne olyat állítani magamról teljes névvel, ami nem lenne igaz és ez nem büszkeség kérdése.
Bár ugye láthattunk utóbbi időkben sok ilyen példát, ahol a sikerese embereknek beállított nevek, igazából felszámolt vállalkozókat takartak. Mármint csak azoknak,akik nem nézték meg közelebbről kikkel is üzletelnek..
Ugyanakkor szerintem adjuk vissza a kérdés méltóságát, úgyis tudjuk, hogy hol találjuk egymást más fórumokon..:-)
(Talán ott még nincsenek %-ok az üzlet topikokban )
"Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
Biztosan nagyon hasznos dolog egymást győzködni és biztosan nagyon hasznos egymás munkáját ismeretlenül bírálni. Magyar sajátosság, hogy mindenki ahhoz akar jobban érteni, amit a másik csinál. Felül kell kerekedni az ilyen kisstílű hozzászólásokon és hozzászólókon, aztán mindenki térjen vissza ahhoz, amihez valóban ért és amiből eltartja a családját.
A programozó barátunk bizonyára nem értesült róla, hogy az ő munkájából is részesül a főnöke, merthogy a hagyományos vállalati berendezkedés is így néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!