Köszönöm Dr. Lázár Csaba a hozzászólást!
Párhuzamosan egy időben írtam én is az enyémet. Vannak benne egy irányba mutatások úgy látom. Megmondom őszintén tényleg nem szeretném tovább folytatni ezt az értelmetlen vitát, ami ráadásul évek óta így megy más fórumokon.
Nem véletlenül lehettem ismerős k.gézának.
( Bár még most sem tudom ki ő)
A válaszaim a felvetett kérdésekre voltak adottak. Úgy gondolom, hogy illő egyenesen válaszolni, ha lehet és nem titok. Az hogy szinte állandó jellegű visszakérdezések vagy vádak jönnek elő, arról már hagy ne én tegyek, de tiszteljem meg azzal,hogy elmondom az egyéni álláspontom.
Viszont a fenti kérdéshez már jól láthatóan semmi köze ennek az egésznek.
Az MLM témájó kérdések mindig elmennek más irányba főleg akkor amikor megjelennek a külsős kritikusok.
Amikor már azt írom, hogy valaki nem érti/ismeri az MLM-et, akkor azt az alapján írom amit korábban leírt és a saját tapasztalataim alapján. Amik általában homlokegyenest ellentétesek.
Egyébként kösz az észrevételt.
Kedves Norbert, köszönöm az egyetértést és a magértést!
Kedves Géza, a hozzászólásom lényege épp arról igyekezett szólni, hogy nem baj, ha megjelennek az ellenzők, ettől senkinek az üzlete nem omlik össze, semmilyen befolyással nem lesz sem a te karrieredre, sem másokéra. A véleménynyilvánítás ma Magyarországon szabad, a véleménykülönbség úgyszintén nem tiltott. Ennek okán, ha valakinek nincs jobb dolga, miért ne jelenhetne meg egy ilyen fórumon, miért ne mondhatná el a saját álláspontját? Akire az itt olvasottak vannak komoly befolyással, azokért nem kár.
Norbikám azért neked sem ártana magadba nézned ahogyan képviseled az álláspontodat. Utána olvastam kellyboy ténykedésének más fórumokon, már ha te vagy az az illető. Azt pedig mégsem tudtad megállni, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó.
Összességében az egyik 19 a másik meg egy híján 20.
Azt nem értem, hogy Csaba miért csak az egyik felet kritizálta, egyébként igaza van.
Az a szomorú valóság, hogy a kérdésről gyakorlatilag lehetetlen értelmes vitát folytatni. Mindig van valaki, aki személye elleni támadásnak véli a kérdés boncolgatását, ezáltal feljogosítva érzi magát a személyeskedésre. Egyébként is, aki így áll hozzá eleve nem elég értelmes, hogy komoly közgazdasági és marketing témákban vitatkozzon. Kb. ez a szint várható olyanoktól, akik látnak fantáziát a "rendszerben".
Többek között én sem vagyok ellensége az MLM-nek, gyermetegnek és szánalmasnak tartom az ilyesfajta, szinte szabály szerűen megjelenő skatulyákat.
Önmagában a tény, hogy ennyire ellentmondásos a téma, sokatmondó. Pláne árulkodó, hogy jellemzően kik képtelenek a vitára a kérdésben.
Értelmes vitát bármiről lehet folytatni, meggyőződésem, hogy erről a témáról is. Azonban nem itt és nem így. Értelmetlen dolog itt megforduló hozzászólók megnyilvánulásából általános képet alkotni pro és kontra.
Üdvözlettel: Dr. Lázár Csaba
ITK vagy Tejbegrízeskenyér ahogy tetszik, ez rád is igaz:
Összességében az egyik 19 a másik meg egy híján 20.
Ne gondold, hogy te képes vagy értelmesen vitázni. Az ugyanis ott kezdődik, hogy elismerjük ha valamiben tévedtünk és nem a másikra kenjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!