Csak az egyszerűség kedvéért. Állítottam, hogy erről képtelenség normálisan vitatkozni, és íme a példa. Én tévedtem, el nem ismertem, de hiába kérem, hogy mutass rá hogy ez hol volt, a maximum amit produkáltok ez a gyermeteg nagyképűsködés.
Nem, én sem vagyok tévedhetetlen, csak ti nem vagytok képesek rámutatni ha hibáztam, ellenben a melleteket nagyon tudjátok verni és hangoztatni ezt.
Bárhol feltűnök, jön valaki névtelen aki 4-5 ember, furcsa mód kísértetiesen egyen stílusú, rólam alkotott véleményét hangoztatja. Tények nélkül, természetesen.
Erre nem lehet mit mondani... Illetve csak azt, amit már mondtam. Vedd a fáradtságot, és nézzél meg. Én nem egy ratyi nettroll vagyok, aki csak névtelenül tud szurkálódni neten át. Köreitekben akad ilyen, akinek mán mindegy...
"Most ha ITK lennék, akkor leírnám, hogy te meg ő biztos ugyanazon személyek vagytok mivel te helyette válaszoltál. Ez az ő teóriája."
Az ilyenekből látszik, hogy szőke vagy... Amit én mondtam kicsit összetettebb volt, de hagyjuk is.
Amit meg ki kéne fejtenem, csak ismételni tudom magam. Ha annyira szeretsz utánam olvasgatni, hajrá. Találsz bőven olyasmiket, amik kapcsolódnak a témához, ha érdemileg tudsz reagálni, pláne cáfolni, talán tudunk beszélgetni.
Amíg csak rólam, meg a velem kapcsolatos hülye teóriákról tudsz írni, addig mit foglalkozzam veled?
Bak Norberttől pedig elhatárolódom.
Jött a szokásos válasz. Téged pont azért "nem lehet" cáfolni, mert sosem ismered be ha tévedsz. Olyankor mindig kimagyarázod, hogy a másik a hülye vagy az szerinted nem úgy van ahelyett, hogy beismernéd, hogy tévedtél, még akkor is amikor teljesen egyértelmű.
Ennek oka az önbizalomhiányod, így képtelen vagy elismerni ha hibázol vagy tévedsz.
Kár, hogy az állításaid nagy része csak a monitorod mögött állja meg a helyét.
Látom, a kérésem süket fülekre talált. Kedves MLM-es barátaim, ha nem veszitek rossz néven: remélem, az ügyfeleknél nem így viselkedtek. Összeadva az itt eltöltött -véleményem szerint felesleges- időtöket, mit gondoltok, ha ezt az energiát inkább a munkába fektetitek, mennyivel keresnétek többet egy hónapban? A kérdést költőinek szánom, ha magatokban meg tudjátok válaszolni és egy pillanatig elgondolkodtok rajta, már nem volt hiábavaló az a pár mondat, melyet elszórtam az éterben.
Egyszer még elmondom, ígérem, utoljára: minden megnyert vita egy elveszett tárgyalás. További kellemes beszélgetést!
Üdvözlettel: Dr. Lázár Csaba
Bla-bla-bla. Ezt az önbizalom hiányos szöveget te is nyugodtan lenyomhatod nekem élőben, kedves ostoba felebarátom.
Mert a te állításaid amúgy erősebbek? Hogy te ennyi-amannyi sikeres embert ismersz? Meg ilyen kevés munkával, olyan rövid idő alatt "meg lehet csinálni"? Ennek bármikor bárki leírhatja az ellenkezőjét. Én sem azzal érvelek, hogy az ismeretségi körömben milyen történetek vannak - bár már érintettem ezt korábban. Az meg, hogy én kimagyarázom... Jó, neked nyilván az is magas.
Egyébiránt, nemrég egy válaszomban a te kérdésedre is válaszoltam, te azóta se törődsz az én kérdéseimmel. De oda kell tolni a nagy arcodat, ahol hozzászólok mert nehogymárne!
moderátor figyelmébe:
Ostobának titulálni a másikat nem éppen durva sértés, a fogyatékos ennél durvábbnak számít? Tényleg ennyire nincs logika és következetesség itt a moderációban? Ennél jóval durvább dolgokat is helybenhagytatok már...
Senki nem írt olyat, hogy kevés munkával sok pénzt lehet keresni. Megint hülyeséget írtál.
Amit mi állítunk azt te magad is ellenőrizhetnéd, ha kidugnád az orrodat a monitor mõgül. Nem elméletekrt gyártunk ahogy te.
ITK!
Valószínűleg azért, mert mindenkivel, akivel szóváltásba keveredsz, ugyanazokat a köröket futod, ugyanazzal az eredménnyel, ugyanazokkal az állomásokkal és mindezt e plénum előtt. Hát így.
Személyeskedéstől mentesen:
"Senki nem mondta, hogy kevés munkával lehet sok pénzt keresni" - Úgy gondolom, ha valaki azt állítja, hogy ismer olyan embereket, akik megtehetik, hogy 2-3 hónapra elmehetnek nyaralni, és ha nem dolgoznak x hónapig, évekig, akkor se lenne, baj, akkor az már eléggé magában hordozza ezt a látszatot, hogy erről ne is beszéljünk:
"Képes vagy-e arra, hogy havonta minimum 10 eMail-t elküldj,
a mi általunk előre elkészített anyagokkal?
Ha úgy gondolod, hogy ez egy teljesen vállalható kérés, és ezt vállalod, akkor a KMD és az iWowWe segítségével megteremtheted magadnak azt az anyagi jólétet"
"A regisztráció után pontosan végigvezetünk azon az egyszerű úton, ami a garantált sikerhez szükséges. megmutatjuk pontosan mit és hogyan kell tenned. És ebben a programban akkor is sikeres lehetsz, ha még a KMD-s hálózatodban nulla, vagy csak pár fő van!"
(KMD Holding 3 hónapos program)
De összességében én továbbra is azt látom, amit itt is, hogy kisebb értékű dolgot, lehetőséget, eredményeket, potenciált stb. A tőkeáttételhez hasonlóan hatványozottan felngyítva jelenítenek meg az MLM kommunikációjában és alapvetően ezért is végeláthatatlan ez a sok éves vitasorozat. Nemes egyszerűséggel a kevesebb néha több.
Inkompetens személyek (értsd: szakmai alaptudás nélkül bárki) olyan érvekkel próbálnak szembe menni az oktatáson hallottak alapján, ami nem állja meg a helyét. És nyilván amit nehéz válasznak elfogadni.( Csak egy példa, a független vállalkozói jogviszony, vagy a cashflow, -ami az MLM-ben 4szög-)
Mást nem mondok, 2007-es legelső hozzászólásom óta keresem arra a választ, hogy lehet valós alapokon nyugvó üzletet tervezni az MLM-el, ha egy univerzális modellre épül, változtatás nélküli adaptációval a Világ minden pontján?
Ez már csak gazdasági-társadalmi szempontokból sem lehetséges. illetve lehetséges, csak épp nem egyforma hatékonyságú, ami jelentkezik ugye az értékesítési adatokon is.Mégis azt halljuk, bárki meg tudja csinálni, aki sokat fektet bele.
Én úgy gondolom, ha ezt a modellt:
"A hálózatépítés hazájában, az Egyesült Államokban az MLM üzletet megbízható, hosszú távú jövedelemnek tekintik, amely a keresetkiegészítés egyik legális formája."
követte volna,változtatások nélküli adaptációval is eddig az MLM, akkor nem lenn ennyire megosztó és sokakban előítéletes tevékenység.
Ezzel ellentétben mit látunk?
3 hónap alatt főállásban 5-60 ezret meg lehet keresni,anyagi függetlenséget,kiváló üzleti lehetőségeket, stb.
Sem az "ász" keresést bemutató oktató szavai, sem a más rendszerek által képviselt, alkalmazottként nem érhetsz el semmit, messze nem egyenlő a keresetkiegészítéssel.
Egyszóval ez olyan mintha egy Lexus-szal próbálnám bizonygatni, hogy jól megy a bolt, miközben komoly adósságokkal harcolok..
Csak itteni túlzott állításokra példa:
Pl. Kompetenciáról beszélek, válaszban már a szakmai zseni, tökéletesség, stb. válaszok jelennek meg. Pedig csak annyit mondtam, hogy a kompetens az, aki szakmai ALAPismeretekkel rendelkezik. (legyen az közgazdaságtan,tárgyalástechnika, minőségbiztosítás, stb.)
De ugyanez elmondható a prezentáció és "beszervezési" módszerek terén is. Sok éve semmi nem változott. ha valaki elmeséli szinte szóról szóra ugyanazt a nyomulós, tukmálós módszereket,akkor utóbbi időben maximum az jelenik meg, hogy elhatárolódnak a rossz ügynöktől, mert ő szakmai hibákat követ el, ami egyébként alapvetően -elvileg- nem jellemzi ezt a rendszert és annak oktatott módszertanát.
Szóval ezek a nagy szavak, lehetőségek lobogtatása elvonja a figyelmet arról, amit reálisan képviselhetne a tagok 95%-ában. Lehet ők sem csalódva lépnének ki, ha annyit tudnának,hogy ez maximum fizetéskiegészítésre, törzsvásárlói fogyasztásra jó, eleinte, vagy addig, amíg nem lát valaki valós üzleti lehetőséget benne, a saját, általa felmért piacon.
Valóban nem biztos,hogy a rendszerrel van a baj, ez már többször el lett ismerve. Mégis egy olyan hátrányból kell (újra)indulnia, előítéletek,stb mentén,amit korábban a mennyiség rovására elszenvedett a minősége (porszívó ügynökök, házalók, Nasa fejlesztésű mosóporok, gyógyhatású készítményeknek beállított táplálék kiegészítők, stb. beállítása, a jutalék érdekében).
Gyakorlatilag egy vezetői TQM szemlélet meg sem jelenik, vagy legalábbis, egyáltalán nem látszódik,amíg ekkora "érdektelenség" övezi azt a tényt, hogy a piacon az ilyen "igehirdetők" megjelennek, a pilótajátékokról, adathalászokról, és stb. kóklerekről nem is beszélve.
Anno szintén szabályozatlan piacon jelentem meg az említett céggel. De kezdetektől foga törekedni kellett a bizalmatlanság és előítélet leküzdésére. Úgy gondolom, azok az eredmények amik az elektronikus kereskedelmi piacon végbe mentek az elmúlt 7 évben, még a laikuosok számára is kézzel fogható pozitívumokká váltak. Pedig, mi szövetségesek nem ekkora tőkeerővel rendelkeztünk,mint amit egy-egy ilyen multi képvisel. Ugyanakkor egy-egy MLM cégnél, ugyanazokat "hibás" vonásokat látjuk a mai napig is.
Kedves Norbert!
Azt látom, hogy Ön főképp abból indul ki amiket a fórumokon olvas és tapasztal, és ebből általánosít. Volt némi köze pár MLM céghez viszont már akkor is fejben túlbonyolította az egészet és a rendszer működésének a lényegét magát a másolódást nem sikerült megértenie.
Talán ha nem csak elméletben építene üzletet akkor valóban tudná, hogy hogyan is működik.
Jókat szoktam mosolyogni az ilyen írásokon, amikben túlbonyolítják ezt a munkát. Aki tudja, hogy hogyan működik és megérti ezt az tudja, hogy miért képes bárki megcsinálni és miért lenne 100% esélye bárkinek arra, hogy elérje a céljait.
A 95%-os fluktuációt amit annyira rémhíresztelnek az ellenzők még soha senki nem támasztotta alá semmilyen kimutatással. Közel sem 95% az aki kilép a rendszerből, nyilván van fluktuáció, viszont a 95% igencsak erős túlzás. Márcsak azért is érdekes ez az adat mivel 90%-nál több a csak vásárlók aránya az MLM hálózatokban. Tehát ha a 95% kilépne akkor eltűnnének a vásárlók.
Nem kellene általánosítani ilyen KMD féle MLMnek aligha nevezhető kezdeményezésekből, olyan emberek hozzászólásaiból akik eljutnak addig, hogy felkeresnek 5 tuti embert (akikkel majd BIZTOSAN építik az üzletet) aztán ők nemet mondanak és ez az ember ebből azt a következtetést vonja le, hogy a rendszer nem működik majd ezt híreszteli a fórumokon, hogy ő is belebukott és milyen rossz ez a rendszer. Nem kéne általánosítani olyan emberek hozzászólásaiból akik nem méltón képviselik ezt a rendszert. Ön is ezt teszi főleg általánosít.
A fórumok tele vannak önjelölt elméleti szakemberekkel akik megmagyarázzák elméletben, hogy márpedig ez nem működik. Kell nekik valami ok, hogy ez miért nem működik hiszen az ő fejükben ez nem működik vagy nem úgy működik és valamivel alá kell támasztani az állításukat.
A saját kis világukban bizonyára igazuk van.
Erről az jutott eszembe amikor Steven Hawking tartott egy előadást a világegyetemről a végén egy kis idős nénike odament hozzá és azt mondta neki, hogy ön fiatalember nagyon okos, de világ lapos és egy teknősbékán áll. Steven visszakérdezett, hogy a teknősbéka min áll? A néni pedig azt válaszolta, hogy hát sok-sok másik teknősbékán. A néninek is igaza volt a saját világában, az önjelölt szakembereknek is igazuk van a saját világukban, hogy az MLM nem működik vagy, hogy hogyan is működik szerintük.
Amit arra fordítanak egyesek, hogy fórumokra írogatnak azt mások munkára fordítják és lesz is eredménye. De ha egyesek legalább vennék a fáradtságot és elolvasnának pár MLM-ről szóló könyvet és készítenének pár felmérést MLMes körökben az életben, akkor egy reálisabb képet kapnának az egészről. Ehelyett buta elméleteket gyártanak és elmélkednek, hogy ez a rendszer nem működik és nem jó, meg ilyen-olyan marketing zseninek kell hozzá lenni és a többi és a többi elméletek vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!