Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi pontosan az MLM? Valóban...

Mi pontosan az MLM? Valóban lehet vele pénzt keresni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 00:25
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/295 anonim ***** válasza:
23%

Leesett mire gondoltál.

"MLM tagok vásárolnának a hagyományos boltokban kapható termékeket MLM rendszerben, közel azonos bolti áron? "

Ez működik ott van a Yessplusz. Lehet nem így kell írni a nevüket.

2013. jan. 21. 19:28
 152/295 anonim ***** válasza:
23%
Pár éve láttam egy yessplus-os oldalt és ott könyveket, tusfürdőket és egyéb boltban is kaphat termékeket lehetett venni.
2013. jan. 21. 19:30
 153/295 anonim ***** válasza:
14%

"Hát, ha a Kiút programból indulok ki, és az ÚSZT-vel fejezem be, akkor azért elég széles ez a kör, aki hozzájuthat egy-egy vállalkozás indításhoz szükséges támogatáshoz. 200.000 Ft-tól, 10 millió Ft-ig."

Aha, és hányan tudnak üzleti tervet készíteni ehhez? :) Amit itt ingyen kapnak? Az a Te világod, ahhoz ilyen okos emberek kellenek, mint Te! Mondtam, hogy túl okos vagy ide! Az MLM azoknak való, akik máshogyan nem tudnak vállalkozni. Remélem ezzel a gondolattal elégedett leszel. Én ugyanis ezzel nyugtattam magam. Éveken át azért nem építettem MLM-et, hanem vállalkoztam hagyományosan (nyelviskola, webáruház, alkatrész- és szerszámgyártás területeken), mert túl okosnak gondoltam magam. Aztán fejlődtem. Vagy lebutultam. Valamelyik. Még te is változhatsz valamelyik irányban! ;)

2013. jan. 21. 19:32
 154/295 anonim ***** válasza:
52%

k.géza veled tényleg öröm beszélgetni.. mindig bebizonyítod, hogy valahol alul lehetsz.

Nem az MLM-et nézem le, hanem leginkább azokat nem tudom komolyan venni, akik olyan dologról beszélnek,mint szakemberek, amiről lövésük sincs.

Olvasd el mi is a Dropshipment:

[link]

:-))))) Így van az, amikor nem tudja valaki mivel is foglalkozik valójában.. :-)

2013. jan. 21. 19:32
 155/295 anonim ***** válasza:
25%

Értem, hogy mi az a dropshipment, ezért írtam a yessplust. Felfogtad?

Abból, hogy nem ismertem egy fogalom pontos jelentését máris nem értek hozzá. Gratulálok, ismét sikerült!!

2013. jan. 21. 19:39
 156/295 anonim ***** válasza:
36%

Hát épp ez az... Arra kellene az embereket megtanítani, hogyan készíthetnek reális üzleti terveket. Egy üzlet nem attól jó, mert valaki azt mondta, hanem attól,hogy értek hozzá és ismerem a reális lehetőségeket, amiből erősségeket tudok faragni.

De látod Géza bácsi is itt magyarázza a Dropshipmentet, majd azt mondja,róla, hogy az ő üzlete előnyösebb, mint ez, amit egyébként az ő üzlete is csinál.

Igazából tényleg azt látom én is, hogy ez valahol a franchise alatt lévő üzleti lehetőség, amikor az ember már tényleg nem tud mit kezdeni magával,nincs elképzelése sem, hogy mibe kéne fognia, de mindenképp szeretné azt hinni, hogy sikeres üzletemberré válhat. Mindenféle negatív előítélet nélkül.

k.géza: Tudom, azért is nem meséltem a többi "beszervezősdit", mert mindenhol az volt a reakció, hogy az ügynökben volt a hiba... Épp ezért is kérdezem már egy jó ideje, hogy akkor miért nem szűrik őket?

2013. jan. 21. 19:41
 157/295 anonim ***** válasza:
22%

És mégis mit és hogyan szűrjék? Aki nem érti meg a lényeget és nem azt csinálja amit kell az úgyis kiesik rövid időn belül. Vannak emberek akiket nem lehet tanítani akik azt hiszik, hogy ők ezt jobban tudják, nekik nem való az MLM.

Jobb esetben rájön magától rosszabb esetben még akkor sem amikor mondja a szponzora, hogy ezt ne csinálja, mert nem másolható és nem lesz jó eredménye.

2013. jan. 21. 19:45
 158/295 anonim ***** válasza:
34%

Megnéztem a Yessplust,de nem erre gondoltam.

Van lehetőségem közel 80 ezer termékfajta beszerzésére Dropshipmentben.( gyakorlatilag a vaníliás cukortól a 3D-s tv-ig szinte mindenre, ami egy hipermarketben megtalálható és olyan áron)

Ezt egy az arrabonahoz hasonló webáruházban belistázva, az onnan rendelőknek tudom leszállítani. Az árból pár %-ot pedig egy kedvezményrendszerben lehetne jóváírni,és levásárolni az üzletben, az MLM struktúrát az arrabona féle 7 szintes kompenzációs mátrix adná. Aki pedig rendelkezik TBSZ, vagy NYESZ számlával, az oda kérheti a kiutalást x érték felett. A lényeg, hogy itt nem a klasszikus "legyél milliomos x idő alatt" motivációról van szó, hanem hosszabb távon törzsvásárlóként egy nyugdíjalap képezhető.

Csak kérdés,hogy ez mennyire mozgatná meg az emberek fantáziáját.. + egy-két könyveléstechnikai kérdést is felvet.

2013. jan. 21. 19:56
 159/295 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom, hogy a yessplus miért nem ez.

Boltban kapható termékeket lehet náluk megvásárolni MLM rendszerben.

Könyveket, tisztálkodó és tisztítószereket, táplálékkiegészítőket stb és ezeket kiszállítják nekik.

A különbség az, hogy a jutalékot bankszámlára vállalkozói számla ellenében kapják.

2013. jan. 21. 20:04
 160/295 anonim ***** válasza:
34%

19:24

Azért az árnak egy árérzékeny piacon azért eléggé meghatározó szerepe van.

Legalábbis, most helyi termékekkel foglalkozunk többek között és már ott is megmutatkozik,hogy a fizetőképes keresletet nem azok adják, akik a 300 Ft-os párizsit vásárolják a Tescoban, de azért működik elég jól.

Viszont már egy 9.000Ft-os 3kg-os mosóport nem hinném, hogy megvennének.

2013. jan. 21. 20:08
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!