Szerintetek valóban lehet pénzt keresni az alábbi módon?
Tele van az internet "online pénzkeresési lehetőséget" hirdető oldalakkal, melyeken csak annyi a dolga az embernek, hogy kattintgat naphosszat, vagy reklámokat nézeget. Valóban működik ez a dolog, vagy átverés? Ha átverés, akkor milyen bevált módszerek vannak, melyekkel lehetne online pénzt keresni? 18 éves vagyok és a suli mellé nagyon jól jönne egy kis kiegészítés. (állandóan akarok valami új könyvet venni, de mindegyik több ezer forint és számítógépen pedig nem szeretek olvasni, mert fáj tőle a szemem) Ez még csak középsuli... már előre félek, hogy mi lesz egyetem mellett?! :S Tudok angolul, szoktam fordítgatni, de ez nagyon minimális dolog. Tudnátok tanácsolni valamit?
Köszönöm előre is!
Üdv,
Dávid 18/f
Nem. Menj be inkább egy szövetkezethez és keress normális munkát.
Esetleg ha értesz valamihez, amit lehet számítógépen csinálni, akkor azt csinálhatod, de ha nem, akkor inkább hagyd a netes munkákat, mert azok, amihez semmi képzettség nem kell, mind kamuk.
Húúúú van egy oldal, aminek az a küldetése, hogy a teljesen normális netes munkalehetőséget kínáló cégeket gyűjti össze. Ha a cégre akármilyen panasz érkezik azonnal lekerül onnan. Elfelejtettem az oldal nevét, de hátha jön valaki aki tud neked ebben segíteni.
Ha sikerül megtalálnod, akkor itt nézz szét. Itt a cégek ajánlatai között nem szerepelnek apró betűk, nem vágnak át semmivel. Ha eszembe juta cím akkor írok még, de hátha valaki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!