Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek működhet az M. L....

Szerintetek működhet az M. L. M. rendszer? Már úgy értem, hogy valóban lehet vele pénzt keresni? Valós pénz?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Semmilyen piramis játékkal nem lehet pénzt keresni.
2009. nov. 10. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Igen működik, csak sajnos elég korlátoltak az emberek, így előszerettel mondják rá hogy piramis. Ez is egy értékesítési rendszer, csak nem a boltban veszük meg a dolgokat, hanem az ismerőseinktől, nem a multinál marad a haszon, hanem az ismerősödnél. A különbség, hogy a multinak szívesen fizetsz felárat, de az ismerősödtől sajnálod, mert sajnos irigyek az emberek. Pénz is lehet belőle keresni, hiszen nem véletlen, hogy nagyon sok ilyen rendszer működik. Akinek nincs kezdő tőkéje, és nem akar örök életére alkalmazottként rabszolga lenni, annak az mlm a legjobb esély a más életre.
2009. nov. 10. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Van, ami működik, de nem mind. Alaposan utána kell járni, hogy az adott MLM miről szól, vannak olyan jellegzetes buktatók, amik lehetetlenné teszik a működést, ha ilyent találsz, az nem fog működni.
2009. nov. 10. 12:30
 4/8 anonim válasza:

Sokan összetévesztik a multilevel-marketinget (de ugyanezt hívják network-marketingnek, azaz hálózatos kereskedelemnek is) a pilótajátékkal. Míg az előbbiben van némi üzleti-pénzkereseti lehetőség, az utóbbiban semmi. Arról nem is beszélve, hogy a pilótajátékért Magyarországon akár börtönbüntetés is járhat.

A multilevel(network)-marketingnek mindössze egyetlen szépséghibája van: mégpedig az, hogy nem mindenkinek működik, ehhez olyan speciális adottság kell, ami nincs meg mindenkiben. Van, aki alkalmas a multilevelre, van aki nem, hiába hisz benne fenntartások nélkül. Aki erre alkalmatlan, annak az esélye a network-marketing üzlet építésére egyenlő az abszolút zérussal; ha megfeszül, sem fog neki működni.

2009. nov. 16. 07:12
 5/8 anonim válasza:
44%

Az MLM természetesen egy működőképes üzletág,ez egy SZAKMA,amit ugyanúgymeg kell és lehet BÁRKINEK,tanulni,mint bármely más szakmát.Nem kell hozzá adottság,különleges képesség.Viszont az MLM-ben sem fog dolgozni mindenki,ugyanúgy ahogy nem mindenki cukrász v eladó(ezek csak példák).Kell hozzá kitartás-na de 30 évig napi 8 óra melóhoz rabszolgaként nem kell kitartás?!?!És igen,az MLM-ben nagy számokról beszélnek,mert nagy pénzek forgnak.Aki ügyes és dolgozik az sikeres lesz,de ez MINDENNEL így van nem csak a multi level marketinggel.

Az a jó MLM üzlet ahol másolható a marketing.Ha te meg tudod csinálni amit x,akkor y is meg fogja tudni csinálni.Ha egy ún. másolható rendszerbe kíván valaki belépni,az jól teszi,mert az üzlet működőképes.

2009. nov. 16. 13:40
 6/8 anonim válasza:
Az előttem szóló többé-kevésbé helyesen látja a network-marketinggel kapcsolatos dolgokat. Valóban lehetséges benne pénzt keresni, sőt, azt is elhiszem, hogy nem is keveset. De változatlanul fenntartom azt a véleményemet, hogy nem mindenkinek működik, hiába tanulja meg ától cettig, mint szakmát. Természetesen a példaként említett cukrászat sem működik mindenkinek, csak annak, aki arra rátermett, hiába érdekli az illetőt az a szakma. Nekem az a véleményem, hogy a MLM-hez is speciális adottság, rátermettség szükséges, mint bármi más szakmához; aki erre nem rátermett, annak, ha megfeszül, sem fog működni, még akkor sem, ha belelkesedik rajta, és alfától omegáig betartja a szakma írott és íratlan szabályait. Sőt, mi több: az ilyet még anyagi veszteség is érheti, hiába feccöl bele pénzt.
2009. nov. 17. 05:32
 7/8 anonim válasza:
71%

A legtöbb MLM rendszer termék értékesítésen alapszik, de nem mindegyik.

Pénzt lehet vele keresni, de ez sok mindennek a függvénye.

Az alábbi link a segítségedre lehet:

[link]

Sok sikert!

2009. nov. 23. 11:38
 8/8 anonim válasza:

Természetesen mindent elhiszek fenntartások nélkül, ami az előbbi link alatt van. Az eddigi életemben több ilyet kipróbáltam - például az AMWAY-t - (megfeleltem mindhárom feltételnek), de nekem egyik sem jött be, sőt, jelentős anyagi veszteségeket szenvedtem azzal, hogy megvettem a sok méregdrága (de amúgy nagyon jó) dolgot, de szinte kivétel nélkül mindig a nyakamon maradtak, hiába győződtem meg arról, hogy nagyon jók a termékek; magyarán szólva, hiába voltak a termékek osztályon felüli minőségűek, a kutyának sem kellettek, még kevésbé az üzlet. Ekkor fordultam szakpszichológushoz (személyesen ismerem az illetőt, mi több, valaha iskolatársam volt általános felső tagozatban; két évvel járt utánam), hogy megtudjam tőle, hogy vajon, nem bennem van-e a hiba, hogy az MLM számomra nem működik. Az illető hölgy (egyébként egyetemi tanár, a pszichológiai tudományok kandidátusa, és a pszichológián belül is éppen az MLM a specialitása) több órát szentelt számomra, méghozzá a tőle telhető legnagyobb lelkiismerettel. Délelőtt fél 11-re voltam hozzá hivatalos, de még délután 5 órakor is ott voltam a dolgozószobájában, és nem a régi iskolai emlékekről beszélgettünk, hanem csakis és kizárólag a network-marketingről. A professzorasszonytól tudtam meg, hogy mint minden szakmához, ehhez is speciális adottság szükséges, ami az én személyemből hiányzik. De, mondta, "ne keseredj el, mert te nem ebben vagy/leszel sikeres, hanem másban. A network-marketingről pedig, ha rám hallgatsz, akkor egyszer s mindenkorra leteszel, mert csak saját magadat emészted el vele, saját magadat teszed tönkre. Hidd el nekem, szakembernek, hogy ezt nem neked találták ki, a te karaktered erre nem alkalmas. Próbálj hát másban sikeres lenni, például abban, amit nekem mindjárt a beszélgetésünk elején nekem elmondtál. Ezt a Jóisten adta tehetségednek tartom, és fényes jövőt jósolok benne számodra."

Minden bejött, amit a professzorasszony mondott; valóban sikeres lettem, de nem a Multilevelben.

2009. nov. 24. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!