Szerintetek működhet az M. L. M. rendszer? Már úgy értem, hogy valóban lehet vele pénzt keresni? Valós pénz?
Sokan összetévesztik a multilevel-marketinget (de ugyanezt hívják network-marketingnek, azaz hálózatos kereskedelemnek is) a pilótajátékkal. Míg az előbbiben van némi üzleti-pénzkereseti lehetőség, az utóbbiban semmi. Arról nem is beszélve, hogy a pilótajátékért Magyarországon akár börtönbüntetés is járhat.
A multilevel(network)-marketingnek mindössze egyetlen szépséghibája van: mégpedig az, hogy nem mindenkinek működik, ehhez olyan speciális adottság kell, ami nincs meg mindenkiben. Van, aki alkalmas a multilevelre, van aki nem, hiába hisz benne fenntartások nélkül. Aki erre alkalmatlan, annak az esélye a network-marketing üzlet építésére egyenlő az abszolút zérussal; ha megfeszül, sem fog neki működni.
Az MLM természetesen egy működőképes üzletág,ez egy SZAKMA,amit ugyanúgymeg kell és lehet BÁRKINEK,tanulni,mint bármely más szakmát.Nem kell hozzá adottság,különleges képesség.Viszont az MLM-ben sem fog dolgozni mindenki,ugyanúgy ahogy nem mindenki cukrász v eladó(ezek csak példák).Kell hozzá kitartás-na de 30 évig napi 8 óra melóhoz rabszolgaként nem kell kitartás?!?!És igen,az MLM-ben nagy számokról beszélnek,mert nagy pénzek forgnak.Aki ügyes és dolgozik az sikeres lesz,de ez MINDENNEL így van nem csak a multi level marketinggel.
Az a jó MLM üzlet ahol másolható a marketing.Ha te meg tudod csinálni amit x,akkor y is meg fogja tudni csinálni.Ha egy ún. másolható rendszerbe kíván valaki belépni,az jól teszi,mert az üzlet működőképes.
A legtöbb MLM rendszer termék értékesítésen alapszik, de nem mindegyik.
Pénzt lehet vele keresni, de ez sok mindennek a függvénye.
Az alábbi link a segítségedre lehet:
Sok sikert!
Természetesen mindent elhiszek fenntartások nélkül, ami az előbbi link alatt van. Az eddigi életemben több ilyet kipróbáltam - például az AMWAY-t - (megfeleltem mindhárom feltételnek), de nekem egyik sem jött be, sőt, jelentős anyagi veszteségeket szenvedtem azzal, hogy megvettem a sok méregdrága (de amúgy nagyon jó) dolgot, de szinte kivétel nélkül mindig a nyakamon maradtak, hiába győződtem meg arról, hogy nagyon jók a termékek; magyarán szólva, hiába voltak a termékek osztályon felüli minőségűek, a kutyának sem kellettek, még kevésbé az üzlet. Ekkor fordultam szakpszichológushoz (személyesen ismerem az illetőt, mi több, valaha iskolatársam volt általános felső tagozatban; két évvel járt utánam), hogy megtudjam tőle, hogy vajon, nem bennem van-e a hiba, hogy az MLM számomra nem működik. Az illető hölgy (egyébként egyetemi tanár, a pszichológiai tudományok kandidátusa, és a pszichológián belül is éppen az MLM a specialitása) több órát szentelt számomra, méghozzá a tőle telhető legnagyobb lelkiismerettel. Délelőtt fél 11-re voltam hozzá hivatalos, de még délután 5 órakor is ott voltam a dolgozószobájában, és nem a régi iskolai emlékekről beszélgettünk, hanem csakis és kizárólag a network-marketingről. A professzorasszonytól tudtam meg, hogy mint minden szakmához, ehhez is speciális adottság szükséges, ami az én személyemből hiányzik. De, mondta, "ne keseredj el, mert te nem ebben vagy/leszel sikeres, hanem másban. A network-marketingről pedig, ha rám hallgatsz, akkor egyszer s mindenkorra leteszel, mert csak saját magadat emészted el vele, saját magadat teszed tönkre. Hidd el nekem, szakembernek, hogy ezt nem neked találták ki, a te karaktered erre nem alkalmas. Próbálj hát másban sikeres lenni, például abban, amit nekem mindjárt a beszélgetésünk elején nekem elmondtál. Ezt a Jóisten adta tehetségednek tartom, és fényes jövőt jósolok benne számodra."
Minden bejött, amit a professzorasszony mondott; valóban sikeres lettem, de nem a Multilevelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!