Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/204 A kérdező kommentje:

a facen a Pacoék profiljáról beszéltél?

ott Paco ügynökségként vannak

2013. jan. 8. 22:51
 82/204 A kérdező kommentje:

"Honnan tudod hogy német? "

www.agentur-pobaveni.com ezzel a német közvetítővel levelezek, de azóta nem ír,mióta azt hiszi ismer (most óta)

ez berlini IP címes már megnéztem

amiről ír:

agentur_pobaveni@yahoo.de

ennek az IP címe: London, vagy Dublin...

+491712670587

amúgy szerelmi témakörben, h belemenjek e távkapcs-ba itt írtam ki kérdést, arra jön egy USA szervelbeli angol levél, mellette a google-s magyar fordítással...ezt sem értem, mi értelme

újabban a lehetetlen,megbízhatatlan dolgok találnak meg, nem tudom mi lehet most, lehet a front :)

pl az is érdekes, hogy fent voltam a neten egy oldalon életemben tegnap ELŐSZÖR (kisállatokat nézegettem, stb), semmilyen adatot nem adtam meg sehol, lezárom a gépet, és a telomra(!) jön tőlük egy sms, hogy nyereményjáték kapcsán látogassak el az oldalukra. ahol ismétlem még soha nem voltam fent. Honnan tudják a tel.számom? nem regiztem, semmi.

jelenleg anonim lelki segítség is vagy :)

2013. jan. 8. 22:58
 83/204 TappancsMancs ***** válasza:

Ja? Nem csak a bárok képei az oldalukon.

[link]

Annyira vackok kicsik és életlenek. Egy sima mobillal jobbat lehet fotózni. El se tudom képzelni honnan lehet manapság még ilyen trutyit szerezni? :)

2013. jan. 8. 22:59
 84/204 A kérdező kommentje:

értem a képek minőségét is!

a némettel németül levelezek. magyarul nem tud.

2013. jan. 8. 23:02
 85/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Fuhh ? :) Hogy jött az sms? Váá :)

Amúgy megint betaláltál az oldallal amit mutattál:

[link]

Emailjai:

agentur_pobaveni@yahoo.de

pobaveni@hotmail.de

Mindkettő ingyenes email. Ez felejtős. Ma már 5.000-10.000 Ft egy alap webcsomag saját fizetett email címmel. Felejtős. :) Jájj :)

2013. jan. 8. 23:07
 86/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Mert ugye az ingyenes emailt nem lehet tudni kié. Egy előfizetettnél meg valaki bemegy valahova aláírja, név, cím, személyiszám... rendőrség egyből kikéri ha szükséges. Ingyenesnél meg ma még a rendőrségnek is gondja van, mert bárki bemegy egy netkávézóba és csinál egy email fiókot. Senki se tudja ki volt az. Ingyenes az kamu.
2013. jan. 8. 23:11
 87/204 TappancsMancs ***** válasza:
Ja hogy te németül beszélsz? Úgy emlékeztem angolul.
2013. jan. 8. 23:11
 88/204 A kérdező kommentje:

ja az sms, az apple.com oldalról jött, ahol igen, először voltam fent.

lehet itt valahol megadhattam a tel.számom..

2013. jan. 8. 23:18
 89/204 A kérdező kommentje:

szóval a német mailjéhez USA szerver kapcsolódik.

de ez valóban gyanús egy dolog?

kíváncsi vagyok ezek után az én mailem magyar szervezhez tartozik e egyáltalán...

2013. jan. 8. 23:20
 90/204 A kérdező kommentje:
de ahogy látom magyar címeket nem lehet ellenőrizni, csak hogy valós e vagy nem és semmi több info róluk. vagy van?
2013. jan. 8. 23:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!