Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?
egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.
mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.
a facen a Pacoék profiljáról beszéltél?
ott Paco ügynökségként vannak
"Honnan tudod hogy német? "
www.agentur-pobaveni.com ezzel a német közvetítővel levelezek, de azóta nem ír,mióta azt hiszi ismer (most óta)
ez berlini IP címes már megnéztem
amiről ír:
agentur_pobaveni@yahoo.de
ennek az IP címe: London, vagy Dublin...
+491712670587
amúgy szerelmi témakörben, h belemenjek e távkapcs-ba itt írtam ki kérdést, arra jön egy USA szervelbeli angol levél, mellette a google-s magyar fordítással...ezt sem értem, mi értelme
újabban a lehetetlen,megbízhatatlan dolgok találnak meg, nem tudom mi lehet most, lehet a front :)
pl az is érdekes, hogy fent voltam a neten egy oldalon életemben tegnap ELŐSZÖR (kisállatokat nézegettem, stb), semmilyen adatot nem adtam meg sehol, lezárom a gépet, és a telomra(!) jön tőlük egy sms, hogy nyereményjáték kapcsán látogassak el az oldalukra. ahol ismétlem még soha nem voltam fent. Honnan tudják a tel.számom? nem regiztem, semmi.
jelenleg anonim lelki segítség is vagy :)
Ja? Nem csak a bárok képei az oldalukon.
Annyira vackok kicsik és életlenek. Egy sima mobillal jobbat lehet fotózni. El se tudom képzelni honnan lehet manapság még ilyen trutyit szerezni? :)
értem a képek minőségét is!
a némettel németül levelezek. magyarul nem tud.
Fuhh ? :) Hogy jött az sms? Váá :)
Amúgy megint betaláltál az oldallal amit mutattál:
Emailjai:
agentur_pobaveni@yahoo.de
pobaveni@hotmail.de
Mindkettő ingyenes email. Ez felejtős. Ma már 5.000-10.000 Ft egy alap webcsomag saját fizetett email címmel. Felejtős. :) Jájj :)
ja az sms, az apple.com oldalról jött, ahol igen, először voltam fent.
lehet itt valahol megadhattam a tel.számom..
szóval a német mailjéhez USA szerver kapcsolódik.
de ez valóban gyanús egy dolog?
kíváncsi vagyok ezek után az én mailem magyar szervezhez tartozik e egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!