Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?
egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.
mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.
nem mondták, hogy az lennék, csak anno egy bár így csinálta meg, hogy nyilatkoznunk kellett, hogy az adót a munkavállaló fizeti, vagy valami ilyesmiről. napi jelenléti volt.
a kimes azt mondta, lehet napi pár órára jelentenek be, így nem lesz eget rengető a fizetendő adó, de ő a köv. évi adóbevalláshoz minden papírt megküld majd nekem.
viszont az apeh szokta csinálni nekem a bevallást, ők meg soha nem kérnek semmilyen papírt...de mind1.
a Kimes dolog csúszik, elkezdődött a - most nem jó, majd jövőhéten talán tud munkát - dolog.Jövőhéten meg ki tudja megint mennyit csúsztat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!