Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
 201/204 TappancsMancs ***** válasza:
:) Aha csak érdekesség képpen hoztad fel, akkor a privi felejtős. Az osztrák jól hangzik így most. Azzal én nem foglalkoznék hogy egyik olyan kellene legyen mint a másik. Sokfélék az emberek.
2013. jan. 19. 15:00
 202/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Van az az asszem kettő osztrák munka és élet Ausztriában oldal. Ott meg lehetne talán kérdezni a kimes önadózós dolgot. Ahogy futólag láttam Ausztriában mintha nem lenne önadózás, de ezt így azért nem írta az oldal. Azt írta a cégek intézik az adóbevallást, ami nálunk is alapvetően így van. Ettől még van nálunk (is) önadózás. Szóval lehet ott is. A kimes azért jónak hangzik még így is. Az önadózásnak utána kellene nézdegélni esetleg. Lehet nem nagy ügy az sem, már ha elmondja valaki hogy kell azt csinálni. Azért én is elsőbbségben részesíteném ha intézi a cég, így az osztrák jobbnak tűnik. Akárhogy is ettől az önadózós dologtól a kimest se ejteném véglegesen. Ezt amúgy mondták így hogy önadózóként lennél?
2013. jan. 19. 15:12
 203/204 A kérdező kommentje:

nem mondták, hogy az lennék, csak anno egy bár így csinálta meg, hogy nyilatkoznunk kellett, hogy az adót a munkavállaló fizeti, vagy valami ilyesmiről. napi jelenléti volt.

a kimes azt mondta, lehet napi pár órára jelentenek be, így nem lesz eget rengető a fizetendő adó, de ő a köv. évi adóbevalláshoz minden papírt megküld majd nekem.

viszont az apeh szokta csinálni nekem a bevallást, ők meg soha nem kérnek semmilyen papírt...de mind1.

a Kimes dolog csúszik, elkezdődött a - most nem jó, majd jövőhéten talán tud munkát - dolog.Jövőhéten meg ki tudja megint mennyit csúsztat...

2013. jan. 20. 14:32
 204/204 TappancsMancs ***** válasza:

Most olvastam és csak hogy ez is egy eset...

[link]

Remélem sikerül megfelelő munkát találnod. :)

2013. jan. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!