Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
 181/204 TappancsMancs ***** válasza:
176 Szívesen! :)
2013. jan. 15. 14:28
 182/204 A kérdező kommentje:

egyenlőre csajokkal beszéljük, hogy együtt megyünk ki, a kim basic közvetítővel.

ott akarnak szerződni német nyelven.

most meg már ha az lesz benne, hogy önadózunk, hááát...inkább ne szerződnénk semmit.

2013. jan. 15. 22:33
 183/204 A kérdező kommentje:

a Pacoék most intézkednek, hogy engem ne vegyenek fel sehova, csupán mert nem szerződtem velük, mert nem mertem.

nem semmi...

2013. jan. 16. 18:15
 184/204 A kérdező kommentje:
enyhe túlzással
2013. jan. 16. 19:57
 185/204 TappancsMancs ***** válasza:
:D "... hogy ne vegyenek fel sehova... "??? Van az oldalukon kb 10 bár. Ugye? :D De ismernek mindenkit hogy sehova se vegyenek fel. :D Nem tudom kinek képzeli magát? :D Igazából ahány bár van a pcoson annyinál csupán még kb Magyarországon is több van. Persze nem tudom nálunk hány van ténylegesen de van annyi saccra. :D Dumája az "van".
2013. jan. 17. 00:36
 186/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Majd a tíz állásos "ajánlatával" ismerne mindenkit? Mi? :D

Még jó hogy nem szól az apukájának ... mert az asztán ... :D

2013. jan. 17. 00:38
 187/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Amúgy ebből a válaszból is látszik hogy csalóról van szó. Voltam már régebben állásközvetítőnél és az nem ilyen. Egy teljesen normális bolt vagy ülzet amit el kell képzelni... már annak aki még nem volt. Nincs maffia strici duma hogy már nem léphetsz ki, vagy ilyesmik... :D
2013. jan. 17. 00:46
 188/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Se olyan hogy megfenyegetnek ha nem vásárolsz stb stb

Szerintem tiltsd le az emailjait. Spamba vagy visszairányításba.

2013. jan. 17. 00:47
 189/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

javítom

"Se olyan hogy megfenyegetnek ha nem vásárolsz* stb stb"

Idézőjelben értettem a "vásárlást" mint egy akármilyen ajánlat tényleges elfogadását hivatalosan értve. Vagyis fizetni egy árut, vagy aláírni egy szerződést... ilyesmi értelemben.

2013. jan. 17. 16:15
 190/204 A kérdező kommentje:

a másik közvetítő mondta, hogy felhívták őt a Pacóék hogy osztrákban ne helyezzenek el. ők meg nem akarnak konkurenciaháborút.

Paco azt hitte a Kimesek járatják le előttem őket. mert ugye nem bíztam bennük és azt hitték a Kimesek miatt. a Kimes meg ki volt akadva, hogy miért terjesztem ezt, én mondtam, hogy én Pacoéknak egy szót sem beszéltem rólatok...

szóval már meg azt sem értem honnan tudják Pacóék, hogy a Kimesekkel beszélgetek...

2013. jan. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!