Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?
egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.
mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.
és mindezek tetejébe bejött most a képbe egy osztrák tulaj is, aki hív, h menjek hozzá dolgozni...de ha már meg a kimeseknek is nem-et mondanék...
gondoltam hanyagolom így az osztrákot, pedig az nem közvetítős.
hát ki vagyok teljesen már :)
Szóval alap az hogy te és akivel mennétek BÁRMIKOR MEGGONDOLHATJÁTOK MAGATOKAT MÉG AZ UTOLSÓ PILLANATBAN IS! Ilyen nincs hogy MEGSÉRTŐDIK EGY ÜZLETTULAJDONOS HA NEM VELE SZERZŐDSZ!!! Tedd fel ezt egy külön kérdésbe részletes (amennyire elegendő) itt a gyakoriban. Csak hogy mit szólnak az emberek hozzá. De komolyan!
Amúgy ha felhív valakit és hallgat rá azzal se érdemes szerződni mert ez komolytalan. Nekem lenne bármilyen üzletem és felhívna valaki hogy bennem nem bízik ezért te se köss üzletet vele...??? Kinevetném. Mindenki ott köt üzletet bármiben amiben akar... AHOL AKAR!!!
Hogy honnan tudják a pocosok a kimes dolgot? Nem biztos hogy tudták. Telefonáltak és előadták valahogy azok meg belementek. Láthatod hogy hazudtak a kimeseknek ha ők ezt hitték rólad amit...
" de ha már meg a kimeseknek is nem-et mondanék... "
ÉS? BOCSI DE NŐJL FEL! HA TE NEM A KIMESEKKEL AKARSZ SZERZŐDNI, AKKOR EHHEZ JOGOD VAN! AMINT AHHOZ IS HOGY TV-T IS OTT VESZEL AHOL AKARSZ. SENKINEK SEMMI KÖZE AHHOZ MILYEN OKBÓL!
" és mindezek tetejébe bejött most a képbe egy osztrák tulaj is, aki hív, h menjek hozzá dolgozni...de ha már meg a kimeseknek is nem-et mondanék... "
1. Mi köze az osztráknak a kimeshez?
2. Mi köze a kimesnek a te bármilyen döntésedhez?
3. Ki dönt?
a Pacoék magatartásán én is abszolut látom, hogy teljesen eltér a normálistól! csak érdekességképpen hoztam fel.
Csak ebből kiindulva, hogy ha így viselkedik egy magyar közvetítő, átvonatkoztattam a Kimesekre, hogy akkor tőlük is mit várhatok, ha meggondolnám magam, elvégre ők is magyar közvetítők...
szóval miért lenne egyik különb, mint a másik..
a privit nem értem, milyen helyzetet nem látok át?
az osztrák teljesen független, egyik közvetítőhöz sincs semmi köze, de nagyon be van aggódva, hogy nincs "lánya" elég, már azt is kérdezte honnan tudna "rendelni". szóval össze is hozhatnám a közvetítővel... szóval felcsaphatnék lassan üzletkötőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!