Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
 171/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

[link]

Itt van pár, talán újak is.

2013. jan. 14. 21:32
 172/204 A kérdező kommentje:
köszi, de próbálok olyan helyeket keresni, ahol magyar lányok is dolgoznak. rém rossz kint "elanyátlanodva" lenni.
2013. jan. 14. 21:41
 173/204 A kérdező kommentje:

jelenleg meg az alábbi oldalon nem tudok tájékozódni. miért hoteleket ajánl...

[link]

2013. jan. 14. 21:43
 174/204 A kérdező kommentje:
lehet épp le vagyok fáradva, de bocsi, majd átnézem jobban
2013. jan. 14. 21:43
 175/204 A kérdező kommentje:

épp az ausztria "részen" nézem a beverly alatt

már a televíziót/tv műsort? és utazást is ajánlanak..

[link]

2013. jan. 14. 21:45
 176/204 A kérdező kommentje:

:) találtam clubot a 3. linken a Palace

köszcsi

2013. jan. 14. 21:46
 177/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Aha igen egyedül külföldön nem annyira jó. Nem tudom mennyire beszélsz németül ... az is kellemes ha megismersz más országokból lányokat. Ott vannak a táncoslányok... adott. Biztos van rá valamennyi idő a szünetekben is hogy dumcsizásra. Ha meg szobát bérelnél ott van a tulaj mint helyi lakó. A városról országról sok érdekeset meg lehet tudni első kézből. Ahol mondtad hogy csak osztrák lányok voltak ott is érdekes lett volna pár ismeretség velük. Érdekes hogy mások a szokások és az élet egyes dolgai országonként.

Ja?! Már többször eszembe jutott asszem nem is írtam... ha mész majd valahova ott nem csak külföldi barátokat szerezhetsz hanem a többi táncos lánytól sok infót is megtudhatsz.. ilyenekről amikről "beszéltünk". Egyikük valahol tapasztalt valamit, egy másikuk meg máshol mást. De más szintén jó bárok nevét/címét is be lehet szerezni. Már persze te tudod mennyire szeretnél táncolni így... ha mennél időnként akkor megéri eltenni a régi címet és biztos hallasz újat is. Az ottani lányoknál magától adódóan összefutnak az ilyen tapasztalatok. Amúgy meg egymásra is biztos vigyáznak annyira és segítenek egymásnak hogy ne kerüljenek bajba. Ők se díjazzák valószínűleg az emberkereskedőket vagy az egyéb átverőseket.

Azért magyar lányismerős az biztos jóleső, de az ottaniak is biztos jó fejek. Ha néznél útitársat aki szintén megy táncolni azért egy talit nyilvános helye érdemes előtte. Biztos ami biztos és ha okés legfeljebb csak kicsit előre is összeismerkedtetek.

2013. jan. 15. 13:51
 178/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

A [link] -ról...

Az ilyen gyűjtőoldalakról mint a lap.hu oldalak is, azt kell tudni, hogy ezeket magánúton szerkesztik. Általában. Olyan emberek akik vagy szakmájukból adódóan tájékozottak egy területen, vagy sokat foglalkoznak vele magánúton mert érdekli őket. Lap.hu oldalakból biztos láttad más hogy van gyakorlatilag mindenféle témában ilyen, ahol mindenfélét összegyűjtenek.

Az a buhoverde oldal az kakukk tojás. :D Néha felkerülnek rá ilyenek. Ez úgy megy hogy vagy a szerkesztőjük megtalál egy oldalt (egy bárét) vagy ajánlja neki valaki. Felteszi és később az oldalt megváltoztatják pont reklám okokból, hogy mindenhova felkerüljenek reklámból. Vagy nem reklámból hanem valami átverős oldal. A buhoverde asszem azt olvastam átverős.

Na mindegy a lényeg hogy trükkösen felkerülnek egyebek de át kell ugrani. :D Ha láthatóan nem egy bár oldala akkor be is lehet csukni egyből. Mellesleg... :D a kinézetéből láthatod hogy találkozhattál már így kinéző oldalakkal a neten. Ez atóól függ de én jópárszor. :D A lényeg hogy felismerhető legfeljebb más a szüvege/színi de láthatóan ugyanez. Ezt az USA-ból csinálják és mindegyik átverős oldal.

..hogy ne kelljen keresgélni

[link]

beilleszteni itt:

[link]

...és láthatod hogy USA. :D Ezek átverősek. Jó na mindegy ... ha nem odatartozó oldal az tényleg lehet az említett módon. :D Ezért nem tudtál tájékozódni rajta mert az teljesen más oldal, csak a felkerülés után megváltoztatták és a lap.hu szerkesztője nem vette észre.. :D

2013. jan. 15. 14:12
 179/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

:D ... már a tévéműűsort nézed... :) ez jópofi. :)

Ha összehasonlítod ugyanúgy néz ki az oldal alap rendezése mint az előző kamus oldalé. Vannak ebből elég sok... :D Valmiért kedvelik és gyakran használják a svindlerek ezt az automatikus weboldal készítőt.

2013. jan. 15. 14:20
 180/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
A bunnyhouse.de német szerveren fut de szerintem az is USA eredetű csak előfizettek német szolgáltatónál és vettek egy .de végződésű domaint. Szerintem az is USA és kiderülne hosszas kutakodás után. Onnan használják ezt a kamuoldal típust. :D Csak ugord át ha belekült valami, ettől még jók a lap.hu oldalak és érdemes szinte bérmilyen témában ránézni.
2013. jan. 15. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!