Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

1. Elérhetőségek ELSŐDLEGES (név,cím, tel, email, web)

Ez az álláshirdető clgre és a bárra is külön külön.

Ha csak ingyenes email és mobil, cím nélkül na az már gáz.

2. Egyebek másodlagosan általában passzoljanak. Ha az iroda Montreal akkor az irodai telefon is ottani legyen. Legyen a domain/email/IP azonos az iroda országával, vagy is onnan üzemeltessék ahol írják. USA domain/email/IP és Montreal/Bécs iroda nagyon nem stimmel pl.

2013. jan. 10. 18:41
 122/204 TappancsMancs ***** válasza:
Akikkel levelezel a német és a lányok azoknak honnan van a kapcsolatuk? Remélem nem a pacos oldalon keresztül? :)
2013. jan. 10. 18:43
 123/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

A Bevery Hills nevű bár pl:

[link]

Kapcsolat oldalukon van

cégnév (Fa. Tuptine Gaststättenbetriebs G.m.b.H.)

cím (Seilerstätte 5, Innere Stadt 1010 Wien, Österreich)

igazgató (Friedrich Titzer)(amúgy teljes nevén!)

+ tel, fax, email.

Na ezt így kell a bárnak is és a munkaközvetítőnek is.

2013. jan. 10. 18:49
 124/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Ja és van a bárnak logója.

Meg az osztrák cégeknél ellenőrizhető:

[link]

Stimmel van ilyen cég, cím, név, működési terület stb okés.

2013. jan. 10. 18:55
 125/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Ja megnéztem a Bevery Hills bárnál a domain + email IPjei is mind Ausztria. Teljesen okés mindenben. Max olyat lenne érdemes még hogy rákeresni gugliban a nevére hogy miket írnak róla? Meg milyen képeket dob ki rá a gugli?
2013. jan. 10. 19:32
 126/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Magyar példa ami nagyon nem okés:

[link]

Magyar cégjegyzék:

[link]

/Cégkeresés a cég elnevezése szerint/

/L'amour

Kiad 5 "Lamour" kezdetű céget Magyarországon:

- Lamour Extrém Kereskedelmi és szolgáltató Kft.

1188 Budapest, Nagykőrösi út 41. Adószám: 13003041-2-43.

- LAMOUR Gyártó és Kereskedelmi Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Gulyás L utca 19. Adószám: 23075092-2-08.

- LAMOUR Moziüzemeltető Kft. (Nem bejegyzett)

1133 Budapest, Hegedüs Gyula u. 65.

- "L' AMOUR" Night Club és Biliárd Szalon Kft. 1041 Budapest, Latabár Kálmán út 9.

(Nem bejegyzett)!!!!!!!!!!!!!!!!!

- "L AMOUR" Panzió, Vendéglátóipari és Masszázs Szalon Kft. 1041 Budapest, Latabár Kálmán út 9.

(Elnevezés törölve)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az alsó kettő jöhetne szóba és lehet köze az illetőkhöz mert a név azonos kezdetű bár nem azonos. De az egyik nem bejegyzett cég (talán nem kaptak engedélyt) és a másik megszűnt. Ez már cikis így és valószínűleg hasonló néven próbálják a győri bárt üzemeltetni.

Győrben nincs olyan nevű bár engedélyezve az e-cegjegyzek.hu szerint és az összes írásmódot kipróbáltam. Így már alapból többféle csalást elkövetnek ha ez működik.

Ha nincs cég be sem jelentenek. HA be vagy jelentve akkor a neved és kereseted stb elmegy az APEH-hoz és van rólad hivatalos adat hogy ott te dolgozol. Havonta mennyit keresel és te ott nyilvántartott vagy. Ha nincs valaki bejelentve akkor nincs róla hivatalos nyilvántartás ha mondjuk eltűnne. Mert azt mondanak amit akarnak... hogy "Ja volt itt az a lány, de elment és nem tudjuk hova és itt nem is dolgozott." Ha bejelentett a dolog akkor már nem is tagadhatnák adott esetben, hogy egy lány ott dolgozik/ott.

Az oldalukon azt mondják a régió legexkluzívabb bárja? Akkor hogy lehet hogy nincs bejegyezve?

Cég státuszok

[link]

2013. jan. 10. 21:06
 127/204 A kérdező kommentje:

köszi a sok hasznos infot

csajokkal a kim basic által üzemeltetett fórumos oldalról vannak a csajok. aki hasonlóan "tudattalanok"mint én. legtöbbször társat keresnek, hogy ne egyedül menjenek ki.az oldal bármilyen kiírt elérhetőséget töröl, védve ezzel a fórumozókat, hogy ne találják meg őket esetleg rossz "arcok". ki kellett játszani ahhoz, hogy felvehessük a kapcsolatot egymással lányok.

110. A Beverlis (bécsi) bárban kellene dolgoznom a Pacoék által küldött szerződés szerint, amit nem írtam alá, egyrészt mert angol, és a korábbiakban taglalt rengeteg kivetés miatt.

111. az egyik lány a facen ismerősöm lett és egy másik ismerőséről ír, hogy ő írja neki, hogy Scvájcban HETI 220 ezer forintot keres, csak a napi fixszel. nos, ez az ami, irreális összeg.

115. heti 5-6 nap munkanap 8-10 óra napi szinten nyitvatartás függően.

a helyzet: a német aki a yahoo-s címről ír, már kedden várna engem, megírta a vonatközlekedést is, kérdezte, hogy akkor viszek e még bnőket (mert korábban írtam, hogy szeretnék,)közben meg a Kim basictől beszél a faces ismerős "bnőm" hogy akár mehetnénk már Bécsbe is, tudnak helyet.

Nem tom hogy a németben közvetítőben, vagy a magyarban bízhatnék jobban, mert tudva levő, hogy a magyar húzza le legjobban a magyart...

2013. jan. 10. 23:03
 128/204 TappancsMancs ***** válasza:

Elmondhatnád azokkal akikkel már levelezel erről azok honnan jöttek eddig össze. Nem tudom írtad e (asszem nem) hány éves vagy, de főként ha első munkahelyed lenne érdemes lenne általános ismertekre szert tenned. Nézni jó sok teljesen sima magyar állásokat mindenfélét. Azért hogy kicsit beleszokj a közlések módjába olyanoknál, amik biztosan normálisak (magyar és vegyes munkakörök). Egyből fogod látni ha valami nincs rendben. Érdemes lenn sima magyar álláshirdető cégek oldalait is kicsit átnézegetni hogy lássad milyen általánosan egy álláshirdető oldal ami korrekt. Aztán harmadiknak rákeresni gugliban "álláshirdetés átverések". Ezt is általánosan átolvasgatni sorban. Látni fogod hogy gyakorlatilag a külföldi álláshirdetéseknél bármilyen munkában és sok féle módon vannak átverések. A szakácstól a gyümölcsszedőig bármi. Ezt a hármat érdemes lenne akkor is átolvasni ha ezek csak kapcsolódnak neked. Egy táncosi munkánál meg azért dörzsöltnek kell lenned.

Amúgy azt javasolják külföldi munkáknál hogy ne közvetítővel hanem önállóan. Nem is véletlen.

2013. jan. 10. 23:11
 129/204 A kérdező kommentje:

eddig mindig önállóan voltam kint.

neten hirdetett egy bár, leteloztam, mentem, vagy vittek innen. ennyi. közvetítők/bnők/kapcsolatok/kemény fiúk/ellenőrzés/minden ilyesmi nélkül.

vagy volt, hogy totál véletlen találtam a neten egy csajt, félreértések tömkelegén keresztül, ő adott egy bárszámot, hívtam, mentem, ennyi.

senki soha nem volt leigazolva részemről és eddig senki soha nem húzott le, nem vert át, minden ok volt. és pedig arabbal is dolgoztam simán azt tehetett volna amit akar, úgy tűntem volna el, senki észre nem vette volna, és mégis maximálisan korrekt volt.

de most nem találok bárokat.

a beverlisen kívül, akikkel nem sikerült még az állásról beszélnem, mert hívjam a másik számot, ami kicsöng és kicsöng és ennyi.

2013. jan. 10. 23:40
 130/204 A kérdező kommentje:

és újabb gondolatmenet:

a Paco és a Kim Basic közvetítő lehet nem is konkurenciája egymásnak, hanem kapcsolatban vannak. nos erről sem tudunk semmit...

2013. jan. 11. 11:41
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!