Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Ez mondjuk az IP címről kiírja az IP tól-ig tartományát. Mert ez időnként változik ahogy kiadja a szolgáltató. De az adatok azért jók kéne legyenek.

[link]

2013. jan. 8. 23:52
 102/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Aha az ország az már nagyjából elég is ha rendben. Ha ugyanabban az országban van az iroda + előfizetés a netre + a tárhely szolgáltató + vagy a PC az rendben lenne. Normál módon ezek azonosak már ha nem Gmailos email vagy ilyenek.
2013. jan. 8. 23:57
 103/204 A kérdező kommentje:
vagy vaj van a fején a németnek és fél hogy egy magyar lány rátalál, megtalálja. mert eddig úgy leveleztünk, mintha chatelnénk (gyors váltások), most meg semmi.
2013. jan. 9. 00:09
 104/204 TappancsMancs ***** válasza:

Lehet ja. :) mennem kéne :P

Jó éjt!

2013. jan. 9. 00:21
 105/204 A kérdező kommentje:

szép estét.

írt a német, hogy lehet kever valakivel.

vmi hivataltól (asszem ezt jelenti a "Behörde") holnap kap választ és akkor értesít, hogy mikor hova kellene mennem. Pályaudvarra értem jön.

Mindemellett egy másik csaj, aki kint van,meg olyan infókat ad, hogy csak tánccal meg van neki a 220 ezer Ft amit meg sehol nem hallottam még eddig, hogy ennyit fizetnének csak táncért. Tisztára kivagyok már attól, hogy semminek nem tudok utánajárni :(

2013. jan. 9. 18:07
 106/204 A kérdező kommentje:

másik csaj Svájcban van, és HETI 220 ezret keres csak tánccal.. ezt is hogy? totál ki vagyok.

mindenhol a napi fix 40-50-60 EUR ebből max százalékok nélkül 70.000 jön csak ki, ami totál messze van a hetiu 220-tól..

2013. jan. 9. 18:10
 107/204 A kérdező kommentje:
ok, tudom, ez már nemigen ide tartozik
2013. jan. 9. 18:24
 108/204 A kérdező kommentje:

Mellesleg az ő honlapjuk sem különb, mint a Paco ügynökségé..

ugyanazzal foglalkoznak. Közvetítenek lányokat

nekik viszont jó hírük van, ismerik őket.

[link]

és érdekes, hogy a Paco-hoz hasonlóan ők a Beverly Hills-i bárral példálóznak egyfolytában....

2013. jan. 9. 18:30
 109/204 A kérdező kommentje:
* ők is ezzel a bárral példálóznak
2013. jan. 9. 18:31
 110/204 TappancsMancs ***** válasza:

A Beverly Hills es bárról. :) Az nem USA / Beverly Hills. Szóval nem az USA-ban lévő város, hanem ez egy céges név. Illetve a webdomain neve is. Egy domain és/vagy cég neve az lehet bármi amit kitalálnak. Ha megnézed a kontakt oldalukat abból láthatod hogy Bécsben van a címe szerint. Egy cégnévből (főként manapság) sosem lehet megmondani hogy az hol található helyileg.

[link]

2013. jan. 10. 15:08
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!