Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?
egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.
mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.
Mindjárt végignézem jó? Addig is beírtam gugli fordítóba a dokumentum szövegét. Franciául van. Gyakorlatilag semmi olyan plusz ellenőrizhető adat nincs rajta ami egy cégnél alap.
Ide teszem alulra francia a szöveget és illeszd be guglifordítóba. Nézd meg nincs benne semmi hasznos és rendes infó. Olyan blabla szöveg.
Ezek meg magyar oldalak ahol fel van tüntetve a cég rendesen összehasonlításnak. Az ilyesmi kicsit eltérő lehet országonként de azért sehol sem csak egy cím, tel, email.
Másik összehasonlítás egy Kft. alapító okirata:
Cégeljárás - Egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társaság alapító okirat minta
---------
Renseignements sur la personne physique exploitant individuelle
Paco Promotion, Paco Agency, PacoJobs.com
Adresse
1930 RUE SAINT_JACQUES §" MONTREAL H3J 2S1
___________ Renseignements sur le domicile ___________
___________ Renseignements sur l'entreprise ___________
Nature des deux principaux domaines d'activité de l'assujettl
1er domaine d'activité
MANAGEMENT ARTISTIQUE (09631)
2e domaine d'activité
....??
Le nombre de salariés de l'assujetti au Quebec est 0.
Période d'existence légale
Il n'Y a aucune date prévue de cessation d'existence pour cet ...
___________ Renseignements sur les établissements au Quebec ___________
L1assujetti n'a pas d'établissement principal au Quebec
___________ Auires ... utilisés au Quebec ___________
0001 PACO PROMOTION
0002 PACO PROMOTION
L1assujetti n'utilise aucun nom au Quebec
___________ Renseignements sur le fondé de pouvoir ___________
L1assujetti n'a pas fondé de ....?
___________ Renseignements sur l'administrateur du bien d'autrui ___________
L1assujetti n'est pas représenté par une persone chargée d'administer l'ensemble
de ses biens
értem. de ez magyar. lehet más államokra más szabályok vonatkoznak.
azt nem értem mi értelme egy német közvetítő irodának(berlini IP címmel) londoni szerverről írnia a leveleket(londoni IP címről).
Kicsit el kéne szaladnom... Igen ez magyar de más országokban seincs kevesebb infó ilyenkor. Olyan nincs hogy máshol kb csak egy levelezési cím és nuku. Olyan nincs ez nagyon sok infóval jár és ez csekkolható a magyar Kft esetében is.
Az IP címnél több dolgot is kimutathat a kereső.
Egyik pl a te számítógéped helyét.
Másik mondjuk te email szolgáltatód szerverének helyét.
Vagy a te internet előfizetésednek a címét (akiknél előfizetsz). Aztán IP címet át is lehet irányítani, de azzal csak azok foglalkoznak akik susmusolnak, pl hekker. Azért nehogy csak úgy bemérjék. Szal alapból stimmelnie kéne legalább az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!