Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/204 A kérdező kommentje:

a másik, ha .de a vége a címnek

agentur_probaveni@yahoo.de

akkor is helytálló, hogy londoni szerverről jön a levél?

2013. jan. 8. 22:26
 72/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Mellékesen megjegyzem hogy szerintem alapból nem veszélytelen ilyen munkát csinálni amit szeretnél. Ha angolol beszélsz sok mást is tudsz csinálni még. De ezt csak úgy mondtam, ugorjuk át. Nézd meg mennyi fontos dolog nem stimmel és kapott már egy rakás elsődleges és másodlagos rossz pontot. Ha mindenképpen ilyen táncosi erotikus munkát akarsz csinálni akkor találsz a világban rengeteg bárt. Pont egy ilyen többszörösen is gyanús ellenőrizhetetlen céghez ragaszkodni? Annak nem sok értelme van. Az a papír vágott dolog, egyszerű montázs. (ja Photo Shopban jártas vagyok amúgy). Nem is doc. vagy pdf. ben tették fel mint ahogy ilyet szoktak. Olvashatatlan. A megnevezése sem stimmel ("engedély") mert minden engedély az VALAMILYEN NÉV szerinti engedély. Valamire szól. stb stb Akkor nézz mást helyette.

De olyan ország az biztos hogy nincs hogy egy cégnél annyi a bejegyzés a bejegyzést végző hivatal rendes neve címe elérhetőségei pecsép ügyintéző aláírása stb nélkül kiállítanának egy PACO.. névre és egy címmel valamit, a végén is lehagyva a dátumot. Ilyen nincs.

2013. jan. 8. 22:29
 73/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Igen lehet más országbeli a szerver mint az email végződése. De ez is trükközés és normál esetben ilyet nem csinálnak. Ez azt jelenti hogy pl te is vásárolhatsz domain és email címet egy kajmán-szigeteki szolgáltatónál. Ha utalod pl az árát. Csak ezt az ügyeskedők használják. Mert ugye nehezebb őket lenyomozni...
2013. jan. 8. 22:32
 74/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Ha ennyiből nem látod át stabilan akkor téged könnyen át fognak tudni vágni és észre is fogják venni. Csinálj talán egy másik kérdést konkrétan erről, az oldal linkje, mi és hogy volt eddig stb.
2013. jan. 8. 22:36
 75/204 TappancsMancs ***** válasza:
2013. jan. 8. 22:38
 76/204 A kérdező kommentje:

szóval a német közvetítővel se foglalkozzak???

Habár az is érdekes, hogy az meg befóbiázza, hogy ismer engem és nem ír..

Vagy sorra találom meg az illegális lánykereskedőket? Ahhoz képest jól el vannak mindenhol, annak ellenére, hogy büntetendő...

amúgy már meg ezen oldalon is kapok privát üzenetekként usa beli leveleket egy másik teljesen más jellegű kérdésem kapcsán. ad mail címet, írjak vissza. de hogy ez is mire jó? Amerikából ide küldözgetni a leveleket..

köszi az eddigieket amúgy :)

2013. jan. 8. 22:44
 77/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Vagy lehet folytatni a sort.. nézd meg a bárokat milyen vacak és kicsi képek? A mobilommal jobbat csinálok. Akkor azokat honnan vették? Ócskaságok. Még a facebookon is ötször jobb képek vannak. Lehetne folytatni de semmiben sem okés ez az egész. Jobba nézel másikat.
2013. jan. 8. 22:46
 78/204 A kérdező kommentje:
tényleg azt még most sem értem, hogy a személyi adatokra miért kíváncsiak
2013. jan. 8. 22:46
 79/204 A kérdező kommentje:

felhívom figyelmed a 76-os kommentemre.várom szíves válaszod

amúgy Pacoékról már letettem, annyira ponygyola a levelük is.

2013. jan. 8. 22:49
 80/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

" szóval a német közvetítővel se foglalkozzak??? "

Honnan tudod hogy német? Gondolom angolul vagy magyar társa van és azzal beszéltél. Talán német talán nem...?

" Habár az is érdekes, hogy az meg befóbiázza, hogy ismer engem és nem ír.. "

:D "Jó" szöveg. Persze ismer mi? :) "Ismer" hogy bízz benne..jaja.

" amúgy már meg ezen oldalon is kapok privát üzenetekként usa beli leveleket egy másik teljesen más jellegű kérdésem kapcsán. ad mail címet, írjak vissza. de hogy ez is mire jó? Amerikából ide küldözgetni a leveleket.. "

Ezt most nem értem. Milyen más kérdések kapcsán? Azt hova írtad?

Szívesen.

2013. jan. 8. 22:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!