Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pay-pal el akartam fizetni...

Pay-pal el akartam fizetni szokásos módon, de kéri az adataimat amit már megadtam egyszer?

Figyelt kérdés

bakártya szám, bank neve, CSC kódot

Ezt miért teszi?

Lehetséges, h egy vírusírtó progi lefuttatása miatt? De szerintem annak semmi köze a netes felülethez..

2012. okt. 27. 00:59
 1/1 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy a kártyámat letiltották mert a bank (OTP) karbantartást végez.

Szerintem ez lesz a probléma:

Tájékoztatjuk, hogy 2012. október 29-én 01:00-07:00 között karbantartás miatt az OTP Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal nem lehet fizetni, ATM funkciókat igénybe venni (pl. készpénz felvét) és fizetni OTP-s internetes WebShop felületen. Az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül nem indíthatók bankkártyás lekérdezések és tranzakciók, valamint a Bankszámla műveletek sem érhetők el, ha van a számlakörben hitelszámla. Továbbá nem lesz lehetséges a honlapon az egyenleg- és számlakivonat, a SZÉP kártya és a Cafeteria egyenleg lekérdezése.

Ügyfeleink kiszolgálását a karbantartás alatt az OTPdirekt információs vonalunkon (06-1-3-666-388, +36-20/30/70-3-666-388, vagy vidékről a 06-40-366-388) és a Bankkártya HelpDesken (06-1-3-666-000, +36-20/30/70-3-666-000, vagy vidékről a 06-40-366-000) biztosítjuk.

Megértését köszönjük!

2012. okt. 27. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!