Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Írd be itt a saját emailodat:

[link]

Aztán ha kiadta az email-IP címedet azt írd be itt:

[link]

Nekem a freemailesemet jól mutatja. Még a T-Home szolgáltatót is. Ha Gmailos vagy más van az nem itt lehet szerintem. Yahoo sem pl.

2013. jan. 8. 23:26
 92/204 A kérdező kommentje:

első esetben (amúgy citromailes) kidobja Country: UK

de az IP címet ellenőrizve, a szolgáltató székhelyét dobja ki

2013. jan. 8. 23:35
 93/204 A kérdező kommentje:

másik mail címnél (chello.hu)

IP cím: Amsterdam....!

2013. jan. 8. 23:38
 94/204 A kérdező kommentje:

másik IP ellenőrző szerint: Hollandia..

szóval erre sajna nem lehet adni :(

2013. jan. 8. 23:40
 95/204 A kérdező kommentje:

pedig magyar, vagy nem holland lenne a szolgáltató szerver?

habár a Pacoék érdekeseket írnak, a német meg megijedt tőlem, hogy ismer. Már ez is sok önmagában.

2013. jan. 8. 23:42
 96/204 TappancsMancs ***** válasza:
Nem mindenben pontos ezt én sem tudom fullra de az enyémmel jó. Azt olvastam róla neten hogy a pontos helyzetet el tudja csúsztatni.
2013. jan. 8. 23:43
 97/204 A kérdező kommentje:
de a freemailnél működik, csak a központot jelöli meg
2013. jan. 8. 23:44
 98/204 A kérdező kommentje:
szóval az országot eltalálja, az már biztos :)
2013. jan. 8. 23:46
 99/204 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 8. 23:47
 100/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Én kétlem hogy imserjen :) de tudni nem tudhatom :)

Találtam egy ilyet.

" A fizetős egy fokkal jobb, de mint a legtöbb dolog, magyarországon természetesen ez sem tud tökéletes lenni. Az adatbázist egyébként a következő módszerrel építik: “The idea behind GeoIP is simple but the process is complex. We employ user-entered location data from sites that ask web visitors to provide their geographic location. We then run millions of these datasets through a series of algorithms that identify, extract, and extrapolate location points for IP addresses” Tehát az egyes oldalakon ahol a felhasználó megadja a tartózkodási helyét, párosítják az IP-vel. Magyarországon a fő probléma az, hogy vannak olyan IP tartományok, amik több városban is használatosak. "

2013. jan. 8. 23:48
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!