Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
 151/204 TappancsMancs ***** válasza:
Ha volna lány útitárs akkor ez olcsóbb lehetne. De én megnézném a kiadó szobákat is. Egy kellemes helyen az is jó lenne az még olcsóbb.
2013. jan. 14. 15:49
 152/204 A kérdező kommentje:

nos. most kezdem olvasni a kommenteket.

addig gondoltam bemásolok pár dolgot Pacoék leveléből:

"Szerintem, aki az üzleti életben jártas, megérti, hogy egy cég hivatalos adatai nem kerülnek fel egy-az egyben, eredeti példányt besvannelve, pdf-ben meg sehogy sem az internetre, mert visszaélnének vele. (pl aláírásodat sem teszed fel facebookra)"

"Én egy vagyok, akikkel szerződést kötött a Paco Agency. Ugyanolyan jelentkező voltam, mint te vagy akárki. Nekem is voltak fenntartásaim, én is ellenőriztem őket és ennyi.

Amiket írsz teljesen olyan, mint amiket nekem írt két éve egy "konkurens" emberke, aki úgymond próbálta lenyúlni a Paco Agency-s lányokat. "

" Nem vagyok cégtulajdonos, nem érdekem téged meggyőzni..., "

2013. jan. 14. 19:02
 153/204 A kérdező kommentje:

137. Eddig sehol nem voltam bejelentve, sehol semmilyen "papírmunka"nem volt.

139. Az EURES-el akárhányszor vettem fel a kapcsolatot, annyiszor maradtam ugyanolyan "sötét", de annyi infóval gazdagabb, hogy ők a listájukon szereplő közvetítőkért/cégekért sem vállalnak felelősséget.

145. az, hogy egy osztrák mit kezd egy angol szerződéssel, nem reagálták le Pacoék,pedig kérdeztem

A Beverlys még mindig nem vette fel, de a Pacoéktől már jelezték nekem levélben, hogy szólnak a Pacónak, hogy én magánúton, őket megkerülve akarok a Beverlyben dolgozni...

(ilyesmit pedig nem írtam nekik, hanem azt, hogy az ő irodájukat fogom Bécsben felkeresni, amit állítólag szívesen vesznek.

148. Azokon a helyeken ahol eddig dolgoztam, nem akarok visszamenni személyes okokból. (féltékeny az üzletvezető asszony, meg stb problémák miatt)

149. Szállással nem kell foglalkoznom, azt mindig biztosítanak, legtöbbször ingyen,vagy napi pár €-ért

2013. jan. 14. 19:26
 154/204 A kérdező kommentje:

szerintük nyilvánvaló, hogy angol a szerződés,mert canadai a cég - most válaszoltak Pacóék

és elvileg nem mehetnék a beverlybe, mert az van az általam alá nem írt szerződésben, mert törvényt is szegnék ezzel, mert ők adták meg a club adatait - most kezdjek velük vitatkozni, hogy a club adatai nyilvánosak? még furcsálltam is, hogy hogyhogy oda szól a szerződésem, amit a goggle elsőként kidob találatként, mint bárt.

2013. jan. 14. 19:47
 155/204 TappancsMancs ***** válasza:
Küldtem neked egy privit.
2013. jan. 14. 20:23
 156/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

" szerintük nyilvánvaló, hogy angol a szerződés,mert canadai a cég "

Akkor mivel a Coca Cola amerikai cég akkor nálunk is angol nyelvű lesz egy munkaszerződés? Hm?

2013. jan. 14. 20:34
 157/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

" Szerintem, aki az üzleti életben jártas, megérti, hogy egy cég hivatalos adatai nem kerülnek fel egy-az egyben, eredeti példányt besvannelve, pdf-ben meg sehogy sem az internetre, mert visszaélnének vele. "

1. Aki jártas benne az nem tesz fel semmiféle engedélyt mert azt nem szoktak.

2. Ha felteszi akkor se legyen fabrikált hamis papír.

3. Nincs azon a dokumentumon semmi ami reálisnak mutatná.

4. Ha még is feltették volna akkor elég lett volna pár részt kitakarni belőle és eredetiben hagyni. De azon még az sincs rajta amitől valósnak látszana.

5. Látszik rajta hogy PhotSho-os dolog.

2013. jan. 14. 20:38
 158/204 TappancsMancs ***** válasza:
Az EURES-el nem tudom mit beszéltél, de az tiszta sor hogy felelősséget nem vállalnak érte. Ez nyilvánvaló. Ott az lenne csak egy jó pont ha szabályosan be van jegyezve. Ennyi. De felelősséget nem vállalhatnak érte és elvárni se kell ilyet. Annyi hogy ha bejegyezték a céget az jó pont a cégnek.
2013. jan. 14. 20:42
 159/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

" most válaszoltak Pacóék

és elvileg nem mehetnék a beverlybe, mert az van az általam alá nem írt szerződésben, mert törvényt is szegnék ezzel, mert ők adták meg a club adatait - most kezdjek velük vitatkozni, hogy a club adatai nyilvánosak? "

Se ne vitatkozz velük se ne írogass nekik. :) Még hogy mi van az általad alá NEM !!!! írt szerződésben???? :D :D

Ezekkel gyorsan szakíts! :D Ez totál rászedés. Ilyet épeszű ember nem is mond.

Alá nem írt szerződésre hivatkozni...??? :D Ki nem sz*ja le mi van benne? :D

2013. jan. 14. 20:46
 160/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Azért ez csúcs! :D Ilyet se hallottam még hogy alá sem írt szerződésre hivatkozni? :D
2013. jan. 14. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!