Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes az adataima...

Mennyire veszélyes az adataimat megadni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

egy magyar munkaerő közvetítő cég keresett nekem munkát Ausztriában. van honlapjuk, az elérhetőségek rajta korrektek. jelentkeztem hozzájuk. írták, hogy gratulálnak, beválasztottak, van nekem munka, mikor tudnék utazni, meddig tudok maradni stb. szerződés megírása miatt kérik a nevem, szem. szám, lakcím.

mindezt személyes találkozó nélkül, csak neten és telon volt intézve.

2013. jan. 5. 10:42
 161/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%

" ... szólnak a Pacónak, hogy én magánúton, őket megkerülve akarok a Beverlyben dolgozni... "

Ovi :D Szólnak neki. Kb annyi mint meg leszel mondva. Szóljanak. És? Ha bár szerint mehetsz az számít.

2013. jan. 14. 20:51
 162/204 A kérdező kommentje:

a privit kihagynám inkább

köszi a segítségeket

Pacoékról is letettem, csak zavar, hogy itt erősködnek. Majdhogynem a számonkérés határán.

majd lesz valahogy.

2013. jan. 14. 20:57
 163/204 TappancsMancs ***** válasza:
A Beverly este 9:30 tól van nyitva, ha esetleg előbb hívtad. Ott van a JOB jelentkezés az oldalukon töltsd ki. Aztán majd válaszolnak biztos.
2013. jan. 14. 21:00
 164/204 TappancsMancs ***** válasza:
Jó. Okés. Úgy egyszerűbb lett volna.
2013. jan. 14. 21:02
 165/204 A kérdező kommentje:
de már meg nem merem a Beverlyst hívni.
2013. jan. 14. 21:06
 166/204 TappancsMancs ***** válasza:
100%
A kimes is szerintem okés. Rendesen van fent minden csak a cím nincs ott. Több szempontból stimmel ami számít így lehet a cím tényleg csak lemaradt. A kimes domain és email az magyar helyzetű, a bárok is megnevezettek, több helyen a bár weboldla is ott van. A bevery domain és email meg osztrák és ott meg lehet jelentkezni. Nézd meg a kimet ha nagyon nem találsz.
2013. jan. 14. 21:14
 167/204 TappancsMancs ***** válasza:
165 Miért?
2013. jan. 14. 21:15
 168/204 TappancsMancs ***** válasza:

Hívjad nyugodtan. :) Amúgy este fél tíz után hogy biztos lehessen. De lehet jobb lenne kitölteni a jelentkezési lapot.

Az mennyire biztos hogy amiket néztél az nem szexmentes?

2013. jan. 14. 21:19
 169/204 A kérdező kommentje:
Pacoék miatt - a rossz hátszél ugye. a Beverlysek állítólag kivételeznek a Pacos lányokkal (ezt ők írták) szóval a nem Pacosakkal...
2013. jan. 14. 21:21
 170/204 A kérdező kommentje:
amiket felhívok amúgy kerek-perec,megmondják, hogy szexmentes e vagy sem. nem érdekük nem megmondani.
2013. jan. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!