Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki vásárolt már a Titánuzl...

Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?

Figyelt kérdés

Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?

Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.

De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.

Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?

[link]

2020. júl. 9. 13:27
 151/174 lacibo válasza:
Én is belefutottam 21000ft al. Csatlakozom a feljelentőkhőz.
2020. júl. 16. 19:44
 152/174 anonim ***** válasza:
100%
Én megrendeltem a terméket, de nem fizettem ki végül mert nem akartam utalni. Pár óra mulva felhívott ezzel kapcsolatba egy nő és elakarta magyarázni hogy nem lett befejezve a rendelés mert nem utaltam. Nem lehetett utánvétellel ugyebár. Tegnap kíváncsiságból megnéztem volna megint a terméket a weboldalon, de már törölve volt, így jutottam ide. Valamennyire gondoltam hogy csalók az áraik miatt, viszon a weboldalt ügyesen megcsinálták sajnos.
2020. júl. 17. 06:55
 153/174 Depsomaniac válasza:
100%
Minket úgyszintén átvertek , két telefont vettünk , összesen 53 ezret kellett fizetnünk . Felháborító hogy ilyen emberek léteznek. Itt az ideje hogy fel legyenek jelentve!
2020. júl. 17. 10:53
 154/174 Agiccca2 válasza:
100%
Feljelentés megtörtént!Semmit nem küld, elérhetetlenek ...telefonon és emailen sem kommunikálnak!
2020. júl. 17. 17:46
 155/174 anonim válasza:
100%
Én is pórul jártam. Megyek a rendőrsegre.
2020. júl. 17. 22:06
 156/174 anonim válasza:
100%
Én is át lettem verve 😞 3 napja rendeltem tőlük, már az elején gyanakodtam kicsit de az oldal jól össze volt rakva és amikor utánakerestem semmi olyat nem találtam ami gyanakodásra adna okot. 8500 Ft-om veszett oda...
2020. júl. 18. 19:03
 157/174 A kérdező kommentje:

Nem kaptam meg a terméket a mai napig sem. Megtettem a feljelentést.

Így hát az első hozzászólónak üzenem. Nem vagyok paranoiás!

2020. júl. 19. 09:30
 158/174 A kérdező kommentje:

Ui.

Úgy tudjátok elérni, hogy leadtok egy rendelést. A kosárban hagyjátok, hívni fonak kell-e a termék!

Én 4 ismerősömnek mondtam regeljenek be. A kosárba hagyták a terméket, pár óra múlva hívták is őket. A telefonokat persze én vettem fel.

2020. júl. 19. 09:34
 159/174 anonim ***** válasza:
28%

Az első hozzászólások írásakor még szóba sem került semmilyen átverés, amit a többiek leírtak. Az volt a problémád hogy miért írásban kell lemondani a rendelést, amire megkaptad az alátámasztott választ: az ÁSZF írta, hogy írásban várják a lemondást, és 14 napon belül utalnak.

Ennyi, és nem több. Most viszont visszamenőleg mindenki lepontozza az első válaszokat a már ismert információkra alapozva, holott ezek az információk nem voltak ismertek a válaszok kiírásakor.

2020. júl. 19. 10:52
 160/174 anonim ***** válasza:
52%

159

Sehogy nem lehet elérni, mivel az oldal már nem elérhető csütörtök óta! :)

2020. júl. 19. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!