Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki vásárolt már a Titánuzl...

Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?

Figyelt kérdés

Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?

Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.

De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.

Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?

[link]

2020. júl. 9. 13:27
 131/174 anonim ***** válasza:
89%
Jeee, ügyesek vagytok, ugyan én rendeltem, de nem fizettem, szóval nem vagyok károsult
2020. júl. 16. 12:56
 132/174 anonim válasza:
100%

Sziasztok! 81.453Ft, ot fizettem az elmúlt héten csütörtökön. Most tettem meg a feljelentést......

És igen, szerintem is a rendőrség összevonja az esettel kapcsolatos bejelentéseket.

2020. júl. 16. 13:11
 133/174 d.ági ***** válasza:
100%
Mit kellett a feljelentéshez csatolni? Én is indítom.
2020. júl. 16. 13:37
 134/174 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hosszas gondolkodás után én is utaltam nekik pénteken, fizetésröl kaptam emailt, azota semmi.
2020. júl. 16. 13:45
 135/174 d.ági ***** válasza:
100%
K&H-nál azt mondták kiemelten kezelik az ügyet, csalás gyanúja miatt. Kivizsgálják a számlát.Amint megkaptam a választ megírom.
2020. júl. 16. 13:49
 136/174 anonim ***** válasza:
100%
Tudnátok segíteni mit kell tennem? Megteszem én is a feljelentést. Létrehozhatnánk egy csoportot ahol jobban áttudnánk beszélni a dolgot.
2020. júl. 16. 13:51
 137/174 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Létrehoztam egy fórumot, kérlek segítsetek, segítsük egymást. ☹️

2020. júl. 16. 13:55
 138/174 anonim ***** válasza:

d-Ági csatolhatod az utalásról a pdf-et, híváslista, stb.

137-es

elég szépen összegyűltünk itt és segítünk egymásnak, nincs regisztrációm azon az oldalon.

2020. júl. 16. 13:59
 139/174 anonim válasza:
100%

Figyelem , Mindenkinek, akit ez a csaló átvert!

Tegyünk feljelentést , talán akkor a rendőrség tesz valamit, ha több feljelentés is érkezik internetes csalás ügyben ellenük.

Én tegnap rendeltem, e-mailben kaptam visszaigazolást, mára az oldaluk is eltűnt a netről, a telefont nem veszik fel.

2020. júl. 16. 14:03
 140/174 anonim ***** válasza:
69%
Írtam én is levelet a 2.kerületi rendőrkapitányságnak. Ez a fórum is jó, de hirtelen felindulásból felidegesített a 3perces várakozási idő, nézzétek el, terhes vagyok ☹️ 49ezer a károm.
2020. júl. 16. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!