Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?
Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?
Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.
De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.
Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?
A mai napon én is megtettem a feljelentést. A II. kerületi kapitányságon reggel 9-kor már én voltam a második ugyanezzel a panasszal. Arról tájékoztattak mindkettőnket, hogy mindenkinek a lakcíme szerint illetékes kapitányságra kell befáradnia. A háttérben természetesen majd összefutnak a szálak. Mindenkit csak arra tudok buzdítani, hogy tegye meg a feljelentést.
Más: sajnos mivel átutalással fizettük a termékeket, ezért a bankok kevéssé akarnak foglalkozni az üggyel. Mi voltunk benn reggel személyesen a számlavezető bankunknál, és írásban kérelmeztük az átutalási megbízás visszahívását. Sajnos 60 napjuk van feldolgozni törvény szerint, és semmire nincs garancia, de szerintem ha tömegesen indítunk visszahívási kérelmet, akkor a bankokban is összeérnek majd a szálak, és nagyobb eséllyel kapjuk vissza a pénzünket.
Egy korábbi fórumhozzászóló írta, hogy a Titán számláját a K&H Bank kezeli. Nekik is elküldtem egy e-mailt a bank@kh.hu e-mail címre az alábbi szöveggel (és természetesen a fontosabb mellékleteket csatolva):
"Tisztelt K&H Bank!
2020.07.12-én internetes csalás áldozatává váltam.
Egy háztartási gép vásárlását egy online oldalon szerettem volna kivitelezni, mely oldal indexelt volt, és biztonságos linken volt elérhető. Az oldalon szereplő cégadatok, ÁSZF és egyéb információk alapján úgy gondoltam, biztonságos vásárlást tudok végrehajtani.
A kiválasztott termék fizetésekor az átutalási megbízást választottam, a bankkártya adataimat nem szívesen használom online.
A csaló cég az Önök bankjánál vezeti a folyószámláját, így magyarországi azonosítóval rendelkezett.
Megtörtént a vásárlás, azonban a termék azóta sem érkezett meg, sőt azóta már a cég honlapja sem elérhető.
A mai napon hivatalos feljelentés történt a Budapest II. kerületi Rendőrkapitányságon.
Kérem a tisztelt Bankot, hogy haladéktalanul indítsa el az összeg visszahívását a csaló oldal üzemeltetőitől.
Kérem a Bankot, hogy a fent említett összeget szíveskedjen visszatéríteni nekem, mert csalás áldozata lettem és az online vásárlás minden biztonságos feltételét betartottam.
Köszönettel és tisztelettel,"
Ha megint kitörlik a csoport linket, akkor írjatok privátban, de rá is tudtok szerintem keresni,
Titán Consulting Kft. károsultak
néven van
Sziasztok !
Én most tettem meg a feljelentést a rendőrségen. Egyelőre az összeg miatt ez csak szabálysértési eljárást von maga után, azonban ha többen tesznek feljelentést akkor már bűncselekmény.
Kérek minden károsultat, hogy tegyen feljelentést.
Már a weboldalukon sem működik.
Lehet pereskedni bár nem sok eséllyel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!