Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki lehet- e hozni azt, hogy...

Ki lehet- e hozni azt, hogy egy focimeccsen mindkét csapatra fogadunk és így nagyobb eséllyel nyerjünk?

Figyelt kérdés

#fogadás #futball #Biztosabb nyereség
ma 17:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
döntetlen?
ma 17:24
 2/29 A kérdező kommentje:
De működhet,mert nagyobb esélyed van nem, írj privátban wanderer.marton@gmail.com
ma 17:30
 3/29 A kérdező kommentje:
Érdekel valakit ezen az e-mail címen mindent kifejtek
ma 17:37
 4/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
94%
Jól sejtem, hogy matekból másfeles voltál?
ma 17:38
 5/29 A kérdező kommentje:
5 ös vagyok matekból,de nem ez a lényeg elmagyarázom ígérem,ha megérted rájössz,hogy működhet
ma 17:42
 6/29 A kérdező kommentje:
Azt szeretném csak tudni, hogy 2 kártyáról és 2 profilról lehet-e egy meccsen mindkét csapatra fogadni,és hogy a buktató az csak a döntetlen lehet,vagy van más is
ma 17:50
 7/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%

"a buktató az csak a döntetlen lehet,vagy van más is"

Tehát akkor máris nagy eséllyel bukó van, vagy szimplán csak keveset nyersz.

Mert ha van egy nagy esélyes meccs, akkor vagy befektetsz duplán, de ha a nagy esély jön be, akkor gyakorlatilag vesztettél (mert pl 1,1 volt az odds, befektetsz 2-t, kapsz 1,1-et, akkor 0,9-et vesztettél). Ha meg pl a másik fogadásodra itt 6 az odds, és valami csoda folytán bejön, akkor is csak 3x pénzt nyersz, annak az igen nagy kockázata árán, hogy veszítesz 0,9-et. Ettől még az is értelmesebb fogadás, ha csak a 2.-ra fogadsz, és vagy veszítesz egyet (ami szinte ugyanannyi, mint az első esetben, ha az jön be), de 6x pénzt nyersz, nem csak 3x-et. És akkor ez még az egyik nyer, a másik döntetlen. Azt már fel sem vetem, hogy ott van a 3. lehetőség is...

És te vagy ötös matekból? Romániában?

ma 17:56
 8/29 A kérdező kommentje:
De a nagyobbik oddsot elosztod a kisebikkkel és a kisebbik csapatra feltenni kívánt összeget beszorzod a kapott eredménnyel az oddsokból és így csak a döntetlen buktat,vagy nem, a matekot értem a szabályzatban kértem segítséget pl. Fiorentina Inter: 4,4:1,9~2.315 és mondjuk a Fiorentinára 40000 akkor ezt megszozod 2.315 az 92600 és ha behelyettesíted a szorzókat azaz 40000*4,4=176 000 de elmegy a 40000 meg a 92600,de marad 43400 profit,de ha az Inter nyer ott akkor meg a 92600*1,9 ami 175940 és itt is marad 43340 Ft profit szóval mindegy ki nyer kb lesz 40000 Ft profit kivéve döntetlennel, vagy nem?
ma 18:07
 9/29 A kérdező kommentje:
A szabályzattal nem vagyok teljesen képben ezért kérem a véleményed segítséged, mert maga a számolás jó azt tudom, de hogy lehet -e alkalmazni na azt nem.
ma 18:14
 10/29 A kérdező kommentje:
Én csak a 2 csapatra fogadnék mást nem csinálnék.
ma 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!