Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki lehet- e hozni azt, hogy...

Ki lehet- e hozni azt, hogy egy focimeccsen mindkét csapatra fogadunk és így nagyobb eséllyel nyerjünk?

Figyelt kérdés

#fogadás #futball #Biztosabb nyereség
ma 17:21
1 2 3
 11/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
Tehát kockáztatsz 132 ezret azért, mert kb 2/3 eséllyel nyersz 40 ezret? Nekem ez elég szar dealnek hangzik.
ma 18:21
 12/29 A kérdező kommentje:
Gondolj bele, nagyjából ki lehet logikázni, hogy melyik meccsen nem lesz döntetlen, tudom gyakori azért , de így is több esélyed van nagyobb pénzt nyerni mintha csak egy csapatra tennél, viszont nagyobb a rizikó, de néha kockáztatni kell, tehát szerinted működhet a szabályzat szerint: igen vagy nem és nem is zavarlak tovább
ma 18:26
 13/29 A kérdező kommentje:
De ott vannak az olyan sportágak ahol nincs döntetlen ott pl. fix nyereség
ma 18:34
 14/29 A kérdező kommentje:
Gondolom egyébként nyilván hülyének gondolsz, de hidd el nem vagyok az
ma 18:38
 15/29 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Gondolj bele, nagyjából ki lehet logikázni, hogy melyik meccsen nem lesz döntetlen"

Dehogy lehet :) Ha így lenne, akkor azt az oddsok meghatározásánál is figyelembe vennék... És veszik is.

"De ott vannak az olyan sportágak ahol nincs döntetlen ott pl. fix nyereség"

Röplabda, Lublin-Warszawa: 2,2 és 1,61 (Tippmixpro). Legyen az alap 10000, ezt rakod a Lublinra. A Varsóra 10000*(2,2/1,61)=13664-et raksz, összesen 23664-et. Ha a Lublin nyer, akkor nyertél 22000-et, vagyis igazából veszítettél 1664-et. Ha a Varsó nyer, akkor 13664*1,61=22000-et nyertél, vagyis szintén veszítettél 1664-et. Nyugi, az oddsok úgy lesznek kiadva, hogy ne tudj nyerni. Ha nem így lenne, akkor nem lenne milliárdos nyereségük az online fogadó oldalaknak.

"Gondolom egyébként nyilván hülyének gondolsz, de hidd el nem vagyok az"

"Csak" nem gondolkodsz eleget. Persze mondhatjuk ilyen drasztikus szóval is, hogy hülye vagy, de egyelőre fogalmazzunk szofisztikáltabban. Inkább csak azt hiszed, hogy te szartad a spanyolviaszt. Pedig azt valaki jóval előtted odarakta, te csak erőlködtél felette.

ma 19:32
 16/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
Megjegyzem, hogy a tippmixpro engedett egymás után ugyanarra, a fenti röplabda meccsre a két ellentétesre tenni. Igazán kipróbálhattad volna te is 100Ft alapon, gondolom az óriási nyereményhalmaz megért volna neked is 16 forint veszteséget. Dehát ennyit ér a matekötös...
ma 19:36
 17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segítettél, a röplabda, tenisz odssoknak még nem néztem utána amikor ezt írtam, úgyhogy ott még ki se számoltam, hogy van e nyereség csak feltételezések voltak, te pedig a jövőben ne legyél olyan lenéző másokkal hiszen ők segítséget kérnek adott esetben tőled nem pedig kioktatást.
ma 19:44
 18/29 anonim ***** válasza:
Pontosan, az oddsok ugy vannak kiosztva, hogy ha mindkettőre ugyanakkorát teszel tuti nem jössz jól ki belőle, kivéve, ha az egyikre nagyságrendekkel nagyobb összeget teszel, de igy a bukás is nagyobb lehet, ha nem jön be.
ma 19:44
 19/29 anonim ***** válasza:
én amúgy most azt csinálom, hogy a 2 eseményt játszok meg egy meccsre, az egyik az 1.5 gól fölött, a másik egy dupla esélyes (1x 12 x2). Nyilván kisebb a szorzó, de eddig bejöttek.
ma 19:48
 20/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden segítséget és minden jót a továbbiakban
ma 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!