Mibe érdemes most fektetni nagyobb összeget, ha 2-3 év alatt a tőkém kb 40%-át szeretném profitnak?
Figyelt kérdés
Idén vége a prémium magyar állampapír magas kamatozásának, így szeretném az ebben lévő pénzt másba fektetni. 2-3 év alatt a tőkém legalább 30-40%-át szeretném profitnak. Ingatlan, részvény, stb? Bármilyen típusú és kockázatú megoldást szívesen meghallgatok.ma 09:08
1/8 anonim válasza:
Holdnak van alapja ami 20+ ot csinalt tavaly
2/8 anonim válasza:
Én 4IG-t vettem. Nézz be a portfólió fórumra. Még nem késő beszállni. Most olyan 1040-1050 között mozog, és a célára 2100-2400 2026-ra. Jelenleg igen alulértékelt a részvény. A lényeg, hogy van a cégnek jövőképe és növekedési pályája.
3/8 anonim válasza:
Érdemes lenne mérlegelned is. 30-40% profit az elég sok, már-már irreális és emellé a kockázat sem kicsi. Befektetni inkább részvényekbe érdemes, de ha nem vagy képben vele, akkor fordulj tanácsadóhoz.
4/8 anonim válasza:
Egyébként sokáig ilyen 800 körül mozgott. Decemberben volt egy nagyobb ugrás az Elon Musk-os megbeszélés hírére, ez felvitte stabilan olyan 920-930-ra, idén pedig hirtelen elkezdték venni nagy tételben (hír nélkül), ami arra utal, hogy valami készül, valakik valamit tudnak. Nekem a pakkom átlagárfolyama (költségekkel együtt) 911 Ft, az utolsó záró árfolyam 1046, az pedig 14,8%-os emelkedés. Bár én még tavaly decemberben visszaváltottam minden állampapírom, bukva ezzel a hátralévő hónapokra eső kamatokat, de az eddigi nyereség kárpótolt. Csak azt sajnálom, hogy hogy nem 800-as szinten tettem meg ugyanezt, mert akkor már 30,75%-nál járnék. Persze ilyen a tőzsde, ki tudta, hogy OV elviszi a 4IG vezért is magával Trump-hoz tárgyalni.
5/8 anonim válasza:
A telekom is jó választás lehet (az elmúlt két évben 300-ról felment 1300-ra). Nyilván ennyi potenciál mostantól már nincs benne, de hozhat még valamit. Ill. ott van még az Alteo. Nemrég közölték a közép-/hosszútávú stratégiájukat, ígéretesnek tűnik. Kukkants be abba a fórumba is.
6/8 anonim válasza:
Meg még tettem egy keveset az XRP altocoin-ba is, hátha beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ez nekem játszópénz, ha lefordul, nem fogok sírni érte.
7/8 anonim válasza:
Szerintem inkább kereskedj használt cuccokkal, de csak amihez értesz, tudsz növelni az értékén, és reálisan fel tudod mérni, minek lesz elégségesnél számottevően jobb a haszon per erőfeszítés. Így ha havi pár százalékot kiizzadsz, és sikerül a növekedést is újrabefektetni, 12, átlag párszázalékos fordulóval már nem nagy matek másfélszerezni évente. Meg is bízhatsz ilyesmivel valakit, akiről tudod, hogy jó benne, ha sikerül jóval a bérigénye fölötti nyereséggel tolnia.
8/8 anonim válasza:
Napi mibefektessek kérdés…
Nincs olyan, ami biztosan hoz évi 20%-ot.
Olyan van, ami hozHAT: részvények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!