Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki vásárolt már a Titánuzl...

Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?

Figyelt kérdés

Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?

Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.

De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.

Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?

[link]

2020. júl. 9. 13:27
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/174 anonim ***** válasza:
89%

Levenshtein távolság számítással összehasonlíthatsz két string-et, de nincs értelme ilyen esetben, vagyis max jelezni, hogy nagy az eltérés. De korlátozni nem lehet....

Ha a kedvezményezett Dr. Prof. Hédenwürster Jakab Zoltánné akkor 10 emberből hányan tudnák úgy leírni a nevét, hogy ne tiltsa le az utalást a rendszer? :) És ehhez még case sesnsitive beállítást sem kell tenni. Elég ha kihagy belőle pár karaktert...

Szóval nem működne, nem véletlenül nem alkalmazzák ezt SEHOL SEM. :)

A bankszámlaszám esetén is van ellenőrző karakter mert még azt is elírják az emberek, pedig csak egy számsor.

2020. júl. 16. 10:08
 112/174 Encaa94 válasza:
100%
Sziasztok...sajnos én is így jártam...Hétfőn utaltam,reggel hívtam őket ,sem a telefonra sem az e-mailekre nem válaszolnak.Tett valaki feljelentést?
2020. júl. 16. 10:09
 113/174 anonim ***** válasza:
ja, és azt ki is hagytam, hogy a banki rendszerek eltérő karakterszámot engednek, így lehet hogy xy banknál lemaradna a "né" tehát eleve nem lenne teljes egyezés. Továbbá az ékezettekkel is gondok szoktak lenni egy-két helyen, szóval kapásból 6 karakter eltérést jelezne már akkor is ha tökéletesen írtad be a nevét. Egy másik cég esetén pedig a 6 karakter a komplett cégnév is lehetne.. :D
2020. júl. 16. 10:11
 114/174 anonim ***** válasza:

Levenshtein távolság számítással összehasonlíthatsz két string-et, "de nincs értelme ilyen esetben, vagyis max jelezni, hogy nagy az eltérés. De korlátozni nem lehet..."

Köszönöm ezt a választ, ez nagyon jó út.

Ha jeleznék, hogy nagy az eltérés, már az is nagy segítség lenne, amikor ismeretlennek utalsz! Ekkor jöhetne egy felugró ablak, amely figyelmeztetne, vigyázat az Ön által megadott érték (számlatulajdonos név) és a rendszerünkben megadott név között nagyon nagy az eltérés (vagy %-os eltérés), kívánja folytatni az utalást? Igen vagy nem opció lenne. Ha ismernén Kratochwill Mária Jolánt, akkor utalnék, ha nem, akkor lenne egy red flag.

2020. júl. 16. 10:15
 115/174 cspmreg ***** válasza:
100%

Plusz adalék:

A csalók a webshop indítása előtt a projekt1332.xyz domain-néven próbálgatták a webshopot összeállítani.

Ennek, illetve a titanuzlet.com-nak is a regisztrációja egy, a valós adatokat rejtő panamai szolgáltatón keresztül történt (Whois Guard Inc.).

[link] -on láthatók az adatai.

A regisztrálója eszerint a [link] történt (USA)

Szóval szerintem nem igazán látom, hogy egy magyar web szolgáltató hogyan jönne a képbe, a francia bérelt szerver meg elég messze van.

Nem biztos, hogy amatőrök... Persze biztos bukás idővel. Emiatt vannak a balekok (l. ügyvezető).

Az esetről írtam az indexnek és az origónak is. Talán lesz cikk valahol.

2020. júl. 16. 10:25
 116/174 anonim ***** válasza:
28%
ja persze... hibáztassátok a bankokat meg a rendszereiket az a biztos :D
2020. júl. 16. 10:26
 117/174 anonim ***** válasza:
100%
Jó reggelt bölcs, látom felébredtél :D. Igen, ha a bankfiókban figyelmeztetnek, akkor a netbanknak sem ártana, szerintem ez beletartozik a gondos ügyvitelbe.
2020. júl. 16. 10:34
 118/174 anonim ***** válasza:
89%

A domain tulajdonosadatainak elrejtése egy szolgáltatás, amit sok regisztrátor felajánl, nem atomfizika, csak egy pipát kell betenni. Tudom, én is használom, pedig nem a namecheap-en regisztráltam, hanem magyar oldalon.

A webszerver pedig tényleg francia (annál a cégnél van amit írtam korábban) sőt, van is ilyen előretelepített webshop szolgáltatásuk, a levelezőszerver MX rekordja pedig a lengyel cégre mutat. Mindkettő EU-s. Amatőrök, hidd el.

A magyar szolgáltató pedig úgy jött képbe, hogy a kft regisztrált egy .hu-s domain-t is itthon, és a jogszabályok értelmében ehhez elég sok adatot meg kell adni (nem csak a jogi személy adatait), amit az adott cég megőriz. Itthon.

2020. júl. 16. 10:37
 119/174 SaltyNYH ***** válasza:

Azért a nyomozó hatóság számára köteles (lenne) minden ilyen jellegű domain elrejtés szolgáltatást nyújtó cég intézkedni.

Akárcsak a K&H Bank. Köteles volna zárolni a csalók bankszámláját, ha a rendőrség erre kérné. Ezért volna fontos, hogy haladéktalanul tegyen feljelentést mindenki, főleg a nagyobb összeggel megkárosítottak.

2020. júl. 16. 10:51
 120/174 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy: akik google hirdetéseken keresztül érték el a weboldalt (gondolom a többség, mivel máshol szerintem nem hirdet) jelentsétek a hirdetést a google-nek az oldallal együtt. Ha leszedi a google a találati listából és a hirdetésekből akkor nem fut be hozzájuk több vevő.
2020. júl. 16. 11:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!