Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?
Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?
Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.
De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.
Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?
Sziasztok!
Ha lesz én is csatlakozok a közös feljelentéshez egy 77eft-os tétellel.
ezt beszoptuk (én "csak" 21ezer forinttal).
már a weboldalt is törölték.
meg előtte beszéltem az extreme digital-lal, mondták, hogy a jogi osztályuk, már dolgozik az ügyön, amiért rájuk mutogatnak linkekkel. akkor már tudtam, hogy bukó. aztán rá egy órája, már nem létezett az oldal sem.
Én a KH banknál bejelentettem a visszélést. Minden képernyőképet lementettem még reggel a rendelésemről, az ÁSZF-ről és a többi információs oldalukról. Annyit tudtam meg, hogy jászberényi fiókhoz tartozik a számlaszám.
Van valami ügyiratszám, a feljelentéshez?
"már a weboldalt is törölték."
Hála Istennek! Akkor ezek szerint már intézkedtek, talán a rendőrök, talán a google.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!