Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe érdemes fektetni?

Mibe érdemes fektetni?

Figyelt kérdés
Milyen vállalkozást érdemes csinálni 3 millio 500 ezer forintból. Ami termel havi minimum 450 ezer forintot havonta?
febr. 16. 14:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Mi iránt van szenvedélyed?
febr. 16. 14:25
 2/15 onkelkarl ***** válasza:
90%

Bármilyet, amire úgy érzed van kereslet, van hozzá neked is érzéked és szívesen csinálnád, stb...

Milyen kérdés ez??! Ha azt mondom, hogy a fodrászok viszonylag jól keresnek, bőven havi 450 fölött, akkor belevágsz úgy is ha nincs kedved meg érzéked hozzá?

Gondolkodj már kicsit, ha tényleg vállalkozást fogsz csinálni, majd működés közben is itt kérsz segítséget?

febr. 16. 14:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Számos-számtalan olyan vállalkozási lehetőség létezik, amelyikben ez benne lehet.

A kérdés az, hogy te képes vagy-e úgy üzemeltetni, hogy valóban működjön a dolog.

Félő, hogy --- mivel itt teszed fel a kérdésed --- nem...

febr. 16. 14:29
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Szinte bármelyik befutott vállakozás többet fog hozni annál. Akár elmehetsz futárnak is, azzal is simán összejön annyi teljes munkaidőben.
febr. 16. 15:11
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem lenne egy ötletem.
febr. 16. 16:35
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem világos, hogy munkával akarod-e a pénzt keresni, tehát dolgozni akarsz a vállalkozásban, vagy csak befektetni akarsz valamibe és onnan várod, hogy tejeljen neked havonta?

Melyik?

febr. 16. 16:57
 7/15 A kérdező kommentje:

Dolgozni is akarok. De futar nem jó ötlet. Ha csak nem nekem van saját futar cégem. De alvallkozonak nem jó.. kevés a pénz.

Meg mindig kérdezem hogy mibe érdemes tenni ezt a pénzt vállalkozásba ami hoz ennyit egy hónapban minimum es úgy hogy én is dolgozok benne.

febr. 16. 17:01
 8/15 A kérdező kommentje:

Amihez értek vagy amit eddig csináltam az a logisztika.

De ahhoz ennél jóval több penz kell..

Webshopon gondolkodok de abból annyi van már mint a fene.

febr. 16. 17:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Hol vagy helyileg? Budapesten? Hány éves vagy?
febr. 16. 17:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez a 3,5 miska saját lóvé, vagy a munkáshitel 4 miskájából?
febr. 16. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!