Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?
Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?
Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.
De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.
Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?
Már felminősítették. Bűncselekmény miatt nyomoz a rendőrség.
BRFK információs portálon is fent van:
"
én nem a fenti hozzászóló vagyok!
mindenesetre érdekes, hogy akinek volt annyi esze hogy ne sz...ja be azt amit az oldal állít magáról az már gyökér.
Itt az elektronikus eszközök csoportban több kérdésre válaszolta is óva intettem bárkit hogy ne rendeljetek onnan, de láthatóan senki nem hallgatott rám.
most meg megy a siránkozás.
hát aki k.vának áll ne csodálkozzon hogy megb........
sajnálom azokat aki megszívták ezt a webshopot, de nagyon remélem, hogy tanulnak ez esetből!
ott voltak a jelek a weboldalon! OTT VOLTAK! csak elnéztétek, mert a magyar virtus - minél ócsóbban kell az ájfon elvakít mindenkit.....
"
Ha nem Te idiótáztál le minket, akkor bocsánat! Ez az anonim hozzászólás egyik hátulütője.
Sok pontban van teljesen igazad, és az a gyanúm, volt értelme figyelmeztetned, sokan igenis hallgattak Rád!
De kérlek, ne legyél ennyire előítéletes "magyar virtus" - azt esetleg nem is feltételezed, hogy egy idősödő ember, aki épp csak most ismerkedik a netes rendeléssel, már annak is örül, hogy egyáltalán sikeresen meg tudott rendelni valamit egy webshopból...
A családomban is van két olyan idősödő ember, akinek nemhogy az árulkodó jelek észrevétele kihívás, de maga a megrendelés normál menete sem megy egyszerűen. - Mondjuk szerencsére legalább nem a titanuzlet-ről rendeltek, és meg is jött a termék... :D
az én hozzászólásomat idézed.
fenntartom!
ha valaki nem képes felmérni mit csinál az online világban amiért fizet, átutal, stb. az gáz! oda kell figyelnünk helyettük is!
én rendszeresen edukálom édesapámat - sajnos már csak ők tudom - hogy mit és hogyan csináljon a bankszámlájával, bankkártyájával! rendkívül fontos, hogy megvédjük őket és természetesen magunkat is az ilyen csalók ellen.
az internet nem csak abból áll hogy feltesszü a család képet, meg a profilképet ide-meg oda és lájkolgatjuk!
igenis fel kell készülni az online világból érkező támadások - még ha közvetett is - ellen.
Ráadásul egy olyan balfék módon összerakott oldal mint ez a titán akármi ki kellett volna hogy verje a biztosítékot 1 perc után!
továbbra is azt mondom, hogy sajnálom azokat aki beszívták, és nagyon remélem hogy visszaapjátok a pénzeteket, de azt mégjobban remélem és kívánom, hogy ez az eset egy alapos tanulság legyen nektek!
az interneten bármit megnézek legyen bennetek gyanakvás és kétség! igaz? hamis? át akarnak verni? vagy segítenk akadnak?
tudom rossz így élni, de ezt kell megtanulnia mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!