Várnátok vagy keresnétek más állást?
Sziasztok.
Tavaly végeztem, mint óvodapedagógus és borsod megyében élek. A kérdésem azért vetődött fel, mert sajnos azóta se találtam magamnak állást. Folyamatosan keresgélek, de sehova se keresnek, ami számomra elérhető táv lenne.
Barcika-Edelény-Sajószentpéter és vonzáskörzete érdekelne, esetleg Miskolc eleje.
Nem zavar, hogy városban vagy faluban kell dolgoznom csak ne kisebbségi legyen a csoport, számomra ez az egy kikötés van.
El vagyok nagyon szomorodva, mert már nagyon vágyom a munkára és most hogy emeltek a fizetéseken félek, még nehezebb lesz elhelyezkednem.
Gondolkozom, hogy lassan néznem kellene más munkakörben állást aztán, ha találok bármit majd váltok?:/
Még gondolkoztam azon is, hogy a tanítóit elvégezzem, hogy töb lábon álljak, de egyszerre a kettőt úgy sem dolgozhatom, azonban tanítót látom, hogy sokat keresnek a megyében..
2 év alatt végezhető el az óvped. mellett.
Mi a véleményetek..??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!