Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Várnátok vagy keresnétek más...

Várnátok vagy keresnétek más állást?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tavaly végeztem, mint óvodapedagógus és borsod megyében élek. A kérdésem azért vetődött fel, mert sajnos azóta se találtam magamnak állást. Folyamatosan keresgélek, de sehova se keresnek, ami számomra elérhető táv lenne.

Barcika-Edelény-Sajószentpéter és vonzáskörzete érdekelne, esetleg Miskolc eleje.

Nem zavar, hogy városban vagy faluban kell dolgoznom csak ne kisebbségi legyen a csoport, számomra ez az egy kikötés van.

El vagyok nagyon szomorodva, mert már nagyon vágyom a munkára és most hogy emeltek a fizetéseken félek, még nehezebb lesz elhelyezkednem.

Gondolkozom, hogy lassan néznem kellene más munkakörben állást aztán, ha találok bármit majd váltok?:/

Még gondolkoztam azon is, hogy a tanítóit elvégezzem, hogy töb lábon álljak, de egyszerre a kettőt úgy sem dolgozhatom, azonban tanítót látom, hogy sokat keresnek a megyében..

2 év alatt végezhető el az óvped. mellett.

Mi a véleményetek..??

ma 14:27
 1/2 A kérdező kommentje:
több lábon álljak*
ma 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Borsod-megye, de rasszista vagy, ezért cigány gyerekeket nem akarsz… hát, sok sikert ott Borsodban….
ma 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!