Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?
Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?
Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.
De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.
Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?
"Tisztelt hölgyek és úrnak tájékoztatom önöket és mindenkit hogy csalók húznak ki pénzt emberektöl szál a címen hogy a titán üzlet. Com veben okán terméket árulnak ami nem is létezik nedöjenek be ezeknek Dányi Attila a titán consulting ügyvezetöje vagyok és a cégem nevével élnek vissza bárkit akit sérelem ért tegyen feljelentést a rendörségen"
Annak az ügyvezetőnek, akire át lehet íratni egy -45 MFt-ot érő cég tulajdonjogát, annak bizony ilyen az írásképe.
(Régen ismertem valakit, aki hasonló cégátíráshoz hajléktalanok között keresgélt...)
"jobbnak, okosabbnak érzed magad"
nem! nem érzem!! tényleg sajnálok mindenkit akit sierült átverni!
de miért M.I.É.R.T.? hagytátok magatokat?
a boltban is megnézed a csirkemell vagy a párizsi lejártát a dobozon nem? (ha nem az a te bajod)
Lehiggadva írom, hogy igen, nagyon hibásak vagyunk mi is, akik rendeltünk, mert nem szántuk rá az időt hogy megvizsgáljuk a teljesen ismeretlen nevű "webshopot". És igen, abban is tökéletesen igazad van, hogy ezek az árak túl szépek, hogy igazak legyenek, már csak emiatt is gyanakodnunk kellett volna! Igen, valóban! De attól még ne nevezz minket, kérlek, balféknek! Más dolog az eszmecsere, és más a sértegetés.
Az Amway-be, FLP-be, más MLM szervezetekbe is rengetgen beléptek az elmúlt évtizedekben, mégsem balfékek, csak hiszékenyek, bedőltek a jó pszichológiai érzékkel felépített gazdasági szekták mézesmadzagainak. Egyel több eset, amiből tanulunk. Ki drágán, ki kevésbé drágán...
mindenki nyugodjon le a pcsába és menjen feljelentést tenni, aki károsult...aki pedig nem az pedig, ahogy a drága ügyvezető úr mondtad:
"nedöjenek be"
Sziasztok! Két dolgot szeretnék még ehhez a történethez hozzáfűzni:
1. / Mindenesetre számomra felháborító némely emberek hozzáállása itt ehhez a problémához. Igen, hülyék voltunk, igen, nem szabad lett volna rendelni, igen, nem szabad lett volna előre utalni. Ezt magunktól is tudjuk már, és tanultunk belőle.
De, ha nem tűnt volna fel, senki nem károg, hanem összefogva próbáljuk megoldani a problémát. Lehet, hogy több-kevesebb sikerrel.
De legalább felvállaljuk a nevünket, és nem anonim módon hülyézzük le egymást. Úgyhogy az a véleményem kedves anonim hozzászóló, aki konkrétan lealáztál itt bennünket, hogy pont erre nincs most szükségünk, így kérlek, hogy takarodj el oda, ahová gondolom. És most finom voltam és nőies!
2./ Mindenki, akit kár ért, akár levélben, akár emailben, akár személyesen tegyen feljelentést sürgősen a lakhelye szerint illetékes rendőrkapitányságon. Csatoljon be minden olyan iratot (visszaigazolásokat, bankbizonylatot stb.), ami az ügyhöz tartozik. Nem, ne várjatok egyetlen percet sem, mert egyértelmű, hogy gazdasági bűncselekmény történt!
Részemről itt kiszálltam a történetből! Mindenkinek további sok szerencsét kívánok, és azt, hogy tanuljon az esetből!
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Üdvözlettel, Ági
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!