Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki vásárolt már a Titánuzl...

Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?

Figyelt kérdés

Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?

Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.

De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.

Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?

[link]

2020. júl. 9. 13:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/174 Znpt ***** válasza:
100%
Megérkezett a gyors válasz a II. kerületi kapitányságról: "Konkért információk, esetleírás, kárérték, sértett személyes adatai, elérhetőség nélkül érdemi információt-tanácsot adni nem tudunk."
2020. júl. 15. 15:51
 62/174 VereskeAgi ***** válasza:
100%

Engem most visszahívtak az extrém digitaltól. Kivizsgálják az ügyet. El kellett küldenem nekik a képernyőképet, amin látszik, hogy az ő oldalukról navigálódtam át a titán consulting oldalára.

Megérdeklődtem telefonon, a lakhely szerint illetékes rendőrségen kell feljelentést tenni. Lehet emailben is, de én megyek személyesen.

Ami még érdekes volt az utalással kapcsolatban, és ez most jutott eszembe, hogy mindig küld biztonsági kódot a bank, de most nem küldött, és kiírta a bankos applikáció, hogy nem sikerült a műveletet végrehajtani, ugyanakkor a számláról levonásra került a pénz. Ez is érdekes, de végülis ez most lényegtelen az ügy szempontjából.

Szóval én mindenképpen megyek vagy ma, vagy holnap feljelentést tenni az illetékes lakhely szerinti rendőrségre.

2020. júl. 15. 15:53
 63/174 Znpt ***** válasza:
100%
Extrém Digital már lép-ez nagyon jó! Én közben megírtam a II. kerületi kapitányságra amit kértek...
2020. júl. 15. 16:24
 64/174 SaltyNYH ***** válasza:
100%

Ha majd lesz valakinek ügyszáma, megírná nekem, és akkor én is a II. kerületi kapitányságra írnék. Az én károm csak 3eFt+posta klt., tehát valami 4200Ft, azzal szólóban biztos, hogy nem indítanak el semmit.

Viszont, ha csatlakozom a nagyobb ügyekhez, akkor talán nagyobb súlyú ügy lesz belőle a megkárosítottak száma miatt.

Utólag belegondolva teljesen vicc, hogy egyáltalán félig is bedőltem nekik egy próbarendelés erejéig (játék drón). Kb 1/3 áron adnak szinte mindent a többi webshophoz képest. Sőt, rengeteg olyan okostelefon is van fönn, amit már réges régen senki nem forgalmaz, be sem lehet szerezni... De utólag már könnyű okosnak lennem.

2020. júl. 15. 17:19
 65/174 Ancsa8 ***** válasza:
100%
Én is megírtam az e-mailt a II. kerületi RK-nak. Jelzem ha lesz információm.
2020. júl. 15. 17:26
 66/174 VereskeAgi ***** válasza:
100%

Voltam a rendőrségen, nagyon sokat kellett volna várni, így inkább azt javasolták, hogy emailben tegyem meg a feljelentést.

Most mindent elküldök nekik írásban. Szerintem a szálak a rendőrségi hálózaton belül össze fognak futni.

Az extrém digital visszahívásán én is meglepődtem, de nyilvánvalóan tudták reprodukálni ők is az oldalra történő átnavigálást, különben valószínű, hogy nem hívnak vissza.

2020. júl. 15. 17:26
 67/174 cspmreg ***** válasza:
100%
VereskeAgi: Egy ilyen szitu bármelyik tisztességes kereskedő számára kellemetlen, bár nekem az a sejtésem, hogy ők csak passzív résztvevői a dolognak. Érzésem szerint Google-reklám navigálhatott át.
2020. júl. 15. 17:46
 68/174 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit kérnék aki károsult ne várjon senki napokat se! Mert még mindig rengetegen utaljak a pénzt nekik! És mielőbb kell hogy intézkedjenek a hatóságok!
2020. júl. 15. 18:19
 69/174 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltem a "cégtulajdonossal", ő hívott vissza titkosított számról, elmondása szerint csalók élnek vissza a cégével, tett is fel hirdetést, szerinte a cégéhez nem ez a számlaszám tartozik, sőt a korábbi magnetbankost emlegette, a cégjegyzék szerint ez lenne a hivatalos bankszámlaszám:

10401024-50526575-56691017

A számla megnyitásának dátuma: 2020.05.25

A pénzforgalmi jelzőszámot a ‎‎01 10 041043 cégjegyzékszámú

Cégkapcsolat: K&H Bank Zrt. 102 Budapest Lőrinc Cente ( 1182 Budapest, Üllői út 661. LŐRINC CENTER ) kezeli.

Mi ide utaltunk: Bankszámlaszám: 10401282-86768155-84691004

a befogadó neve: Titán Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság

szerintetek ha ez nem a cég bankszámlaszáma...akkor hogy ment át az utalás, ha a számlatulajdonos neve téves, akkor az utalás mégis hogy lesz sikeres?

2020. júl. 15. 18:41
 70/174 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezzel az a problémám, ha valóban igaz ez, akkor bármelyik cég nevével visszaélhetnek csalók, ha ennyire nem nézi a pontos nevet a bank utalási rendszere?

Egyébként egy másik cégnek is tulajdonosa a Titán tulajdonosa, feltételezem hogy stróman és nem a fenti probléma áll fenn, mert így sok cég is áldozattá válhat.

2020. júl. 15. 18:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!