Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?
Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?
Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.
De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.
Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?
Nekem csak az nem tetszett néhány hozzászólásnál ( 1.és 3.),hogy ők kapásból lekreténezték azt,aki ketelkedett egy cégben.Csak azért,mert normális a honlap,és vannak tájékoztotók szallításról,stb...
Mert kis hazánk bizony arról híres,hogy soha egy cég,vállakozó,neadjisten webáruház soha de soha nem vert át senkit...Ja. nem. Tisztelet a kivételnek.
Sajnálom,akinek oda a pénze.
Remélem mindenki megteszi a kellő lépést.
No szóval...
Szerintem sem kellene ekézni azt, aki kételkedik. Lehet, hogy ő már tapasztaltabb, mint aki nem.
A webshopjuk tartalma sajnos még mindig elérhető. Tegnap még Google reklám által ajánlottan botlottam beléjük. (Egy konkrét termékre rákeresve.)
Aztán a többi "ajánlatukat" is megnéztem.
Irreálisan alacsony eladási árakat ajánlanak. És szerény véleményem szerint pont ez alapozhatja meg a csalás tényállását tevékenységükkel kapcsolatban. Már az ajánlattételük időpontjában tudniuk kellett, hogy nem fogják tudni teljesíteni a szerződést.
Szerintem egyértelműen rendőrségi ügy. (Ha valaki károsult.)
Az esetleg még optimistán gondolkodóknak pedig figyelmébe ajánlom, hogy a cég vesztesége 2017-ben 77 MFt, 2018-ban 9 Mft volt.
Ezzel a cég saját tőkéje negatív lett (-45 MFt), tulajdonosa, ügyvezetője januárban változott (címe:Tiszakóród, faluszél, ahol még a Google autó sem jár...), valamint ellene már a NAV végrehajtást is kezdeményezett.
Hab a tortán, hogy a vételár kiegyenlítését utalással fogadva a saját ASZF-jüknek mondanak ellent, ugyanis annak 6. pontja szerint "A Webáruházban kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. ...".
(Gondolom a számlavezető bankjuk már régen felmonta a megállapodást erről...)
Kiszemeltem egy telefont, 88.000-ért listázzák, de sehol máshol nem lehet megkapni 220.000 alatt!!! Ez gyanús volt, gondoltam, kipróbálom őket egy 3eFt-os drónon. 07.09-én utaltam át a drón árát, másnap jött az e-mail, hogy feladták, de azóta semmi.
HA LESZ RENDŐRSÉGI FELJELENTÉS, CSATLAKOZOM - NEM A 3eFt MIATT, HANEM AZ ELV MIATT!
Hazugság, hogy nem érdemes rendőrségi feljelentést tenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahogy látom, van akitől több, mint 100eFt-ot csaltak ki. Ez már gazdasági bűncselekmény kategória. Van rengeteg konkrét nyom, amin a rendőrség elindulhat: pl a bankszámlaszám, amire utaltuk a pénzt. Ha erről idő közben készpénzfelvétel történt, akkor a bank a hatóságnak kiadja, melyik ATM-en, melyik bankkártyával vették ki. Az ATM-en van kamera! Ha pedig még a számlán van, akkor a hatóságnak joga van zároltatni. Igenis KELL feljelentést tenni!!!
A Békéltető Testület, már bocs, de egy sóhivatal kb...
Sziasztok,
Én hétvégén rendeltem,volt egy rossz érzésem,hogy csak előre fizetés lehetséges,de csak náluk volt az a termék,abban a színben..Fizetés visszaigazoló email megjött még vasárnap,azóta semmi,bár csak 3 nap telt el,de ma próbáltam elérni őket telefonon,semmi eredmény,pedig vagy 30x tárcsáztam,vagy foglalt,vagy nem elérhető a hívószám..Emailt küldtem külön és a weboldalon is,hogy mi a helyzet a kiszállítással..Nem nagy összeg,de ha bukom,biztosan nem hagyom annyiban. ÁSZF-ben olvastam:A Titán Bolt nem vállal felelősséget a késedelmes vagy elmaradó szállítás miatt esetlegesen felmerülő semmilyen kárért.Ez azt jelenti,hogy ha nem szállítják ki,akkor ennyi??
"Ez azt jelenti,hogy ha nem szállítják ki,akkor ennyi??"
Nyilván nem. Az ilyen típusú ügyek kezelésére nem alkothat saját feje után szabályokat senki, erre vannak jogszabályok.
Ha elolvastad a korábbi 47 hozzászólást, világossá válhatott számodra, hogy a titanuzlet.com egyértelműen csaló webshop, és 99,99%, hogy semmilyen terméket nem fogunk megkapni. Van, akit több, mint 100 ezerrel károsítottak meg. Ez már gazdasági bűncselekmény kategória, tehát NEM a Békéltető Testülethez tartozik, hanem a rendőrséghez. Privát üzenetben megadtam többeknek az e-mail címemet, ha akartok rendőrségi feljelentést, én is csatlakoznék, de én csak 3eFt+postaköltséget utaltam nekik, azzal én nem tehetek feljelentést még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!