Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?
Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?
Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.
De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.
Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?
Tisztelt hölgyek és úrnak tájékoztatom önöket és mindenkit hogy csalók húznak ki pénzt emberektöl szál a címen hogy a titán üzlet. Com veben okán terméket árulnak ami nem is létezik nedöjenek be ezeknek Dányi Attila a titán consulting ügyvezetöje vagyok és a cégem nevével élnek vissza bárkit akit sérelem ért tegyen feljelentést a rendörségen
*Ez egyébként mi a fene? :D Ügyvezető ilyen írásképtelen lenne?
" Átvertek minket, nem tudunk csinálni vele semmit :( "
DEHOGYISNEM TUDUNK! Ez eléggé simán kinyomozható úgy ügy. A számlaszám, amire utaltunk, nem a Kajmán szigeteken van! A teljes elkövetési érték bőven sok x 100ezer fölött van! Már 50 ezer fölött is komolyan foglalkozik a rendőrség az ilyenekkel. Ez folytatólagosan elkövetett üzletszerű csalás.
Bátran tegyetek feljelentést! Akinek kicsi a kára, az is. Én is fogok a magam 4200Ft-jával, ha valaki ír nekem privátban egy rendőrségi ügyszámot, amihez tudok csatlakozni, és úgy már, mint csoportos feljelentés, összeadogatják az elkövetési értéket.
"Átvertek minket, nem tudunk csinálni vele semmit :("
ostoba fajankó! hagytad magad átverni!
de tenni tehetsz ellene! tegyél feljelentést! minél több feljelentés érkezik ugyanarról az átverésről annál nagyobb az esély arra, hogy megjelenik a tv-ben és ki lehet röhögni mindenkit aki rendelt onnan..... - akarom mondani annál nagyobb az esély, arra hogy a rendőrség biztosan el tudja számoltatni az elkövetőket!
minél tovább halasztjátok a dolgot annál több ideje van az elkövető(k)nek arra, hogy a beszedett pénzt kimentse olyan számlákra, kp-ba amit a rendőrség már nem tud követni, ergo visszaszerezni sem - tehát bukjátok!
"Ez egyébként mi a fene? :D Ügyvezető ilyen írásképtelen lenne?"
ez az az egyértelmű jelzés, hogy NE RENDELJ INNEN!
de hát aki nem veszi a lapot annak hiába mondjuk.........
ne kiabálj!
"NEM MINDENKI VÉGEZ HOSSZAS KUTATÁST, MIELŐTT RENDEL"
elég szomorú - szekunder szégyen a négyzeten!
de nem részletezem.....
elvárható lenne hogy igenis nézz utána mit, honnan, mennyiért rendelsz az interneten, internetről!
próbál a törvényhozás is utána menni annak, hogy a hozzád hasonló funkcionális analfabéták ne essenek áldozatul a hasonló átveréseknek és, hogy a hozzád hasonló balfékeket megvédje (ezért van például a 14 napos visszaküldéses dolog is) de vannak akik megtalálják a kiskapukat és akik nem foglalkoznak a törvényekkel és összerakják kicsiny átverő webshopjukat és megtalálják azt a réteget aki van annyira ostoba, hogy elhiszi hogy tized áron az övé lehet akármi.
Sajnállak benneteket - de tényleg.
de csak magatoknak köszönhetitek, hogy így jártatok! Ott voltak a jelek - itt a gyakorin az elektronikus eszközök kategóriában is többször leírtam, leírtuk, hogy NE! NE rendeljetek onnan! Csomó egyértelmű jel volt a weboldalon
ennek ellenére megrendeled...
Ilyenkor a saját időmet sajnálom a legjobban... miért fordítottam a szabadidőmből annyit arra, hogy kinyissam a csipátokat?
"ahogy ismerem a magyar igazság szolgáltatást korrupt minden ebben a államban"
te voltál az ostoba, de mindjárt le is tolod magadról a felelősséget? gratula!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!