Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki vásárolt már a Titánuzl...

Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?

Figyelt kérdés

Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?

Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.

De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.

Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?

[link]

2020. júl. 9. 13:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/174 anonim ***** válasza:
85%

Senki nem gyárt semmit...és senki nem paranoid és kretén sincs egyik felszólaló közt sem! De nem szerencsés kétvállal beállni egy olyan webshop mögé aminek a működése jogilag erősen kétséges és mindenféle szabályzatot másolgatni! Ha te megpróbálod elmagyarázni, hogy egy webshop ami 2 hete létezik és tutti megbízható mert a honlapjukon ezt meg azt írják ne csodálkozz, hogy hülyének néznek!

Magyarországon ez lenne a több ezredik silány próbálkozás!

És nem tudom hogy merészelsz kretén paranoid embernek nevezni, olyan embereket akik futnak a pénzük után, mert több mint valószínű becsapták őket!

2020. júl. 14. 19:45
 32/174 anonim ***** válasza:
0%

"Ha te megpróbálod elmagyarázni, hogy egy webshop ami 2 hete létezik és tutti megbízható mert a honlapjukon ezt meg azt írják ne csodálkozz, hogy hülyének néznek!"

Senki nem írt ilyet a válaszok között, ez nem érv. Van egy vélt összeesküvés a fejedben (meglopnak, átvernek, eltűnnek), és ahhoz tartod magad. Egymástól független válaszokat összemosol, majd meggyanúsítasz veled ellentétes érvet felhozó válaszolókat, hogy ők a céggel összejátszanak, csak mert nem azt mondják amit te.

Ezek után gondolom te voltál az a zseni is, aki még privátban is zaklat és felszólít hogy mondjam el, mi közöm a céghez, mintha bármi köze lenne bárkinek is, hogy ki kije a Titánnak.

" ez lenne a több ezredik silány próbálkozás!"

És mégis vannak olyan balekok, hogy látják az irreálisan piaci árak alatt lévő nyomott árakat, és gondolkodás nélkül megveszik. Az, meg hogy valóban átvertek-e valakit, még most sem derült ki. Üljetek meg a seggeteken és várjátok ki a 14 napos elállást feldolgozó időt, ne itt pánikoljatok.

2020. júl. 14. 19:56
 33/174 anonim ***** válasza:
79%
Úgy beszél ez a védelmező mintha egyenesen az Ugyintezo vagy a cég vezetője lenne! A pénzünket szeretnék vissza kapni mielőbb! Megtettuk a feljelentést, a bíróságra is elmegyunk! Vissza vonjuk ha megkaptuk!
2020. júl. 14. 19:59
 34/174 anonim ***** válasza:
0%
Pont erről beszélek. Van egy összeesküvés-elméleted a fejedben, hogy itt én vagyok "A Védelmező" meg a cég ügynöke, tulaja vagy szeretője, és már nyomod gondolkodás nélkül a személyeskedő kirohanásokat.
2020. júl. 14. 20:02
 35/174 anonim ***** válasza:
67%

Te azért egy picit magas lóról osztod az észt szerintem!

Először is engem nem vert át senki sem! Senki nem mos össze semmit, nem gyanúsít senkit és

Kapaszkodj meg változatlanul nincsenek általad vélt keretének, balekok paranoidok!

Nem vagyok zseni! De én kerestelek privát üzenetben,

erre látom sikerült is válaszoljál privátban! Férfias vagy...(vagy nőies)

Mellesleg több ember ír neked nem csak én!

A lényeg még mindig az, hogy miért írsz folyamatosan hülyeségeket?

Miből gondolod, hogy bárkinek is kellene várnia X napot ha egy cégnek elutaltak pénzt és azóta nem tudják velük felvenni a kapcsolatot, ráadásul visszaigazolják, hogy az általuk választott termék kiszállításra került?

2020. júl. 14. 20:25
 36/174 anonim ***** válasza:
76%
A kérdésem az lenne, ha normális hogy egy cég nem reagál a telefonokra egyáltalán, az e-mail ekre sem akkor ha ne adj isten kiszallitaskor sérült terméket kapunk hol hogyan orvosolhatjuk? Ha már az elején azt tapasztaltuk hogy nem állnak szoba velünk, hogy legyen bizalmunk? Milyen agyu emberek ezek hogy azt gondolják a vevő ne zaklassa őket? Hogyan bizhatjuk a pénzünket ilyenekre? Kritikán aluli cég! Felháborító! Legyen turelmunk..... Ezek után?
2020. júl. 14. 20:38
 37/174 anonim ***** válasza:
9%

"Miből gondolod, hogy bárkinek is kellene várnia X napot ha egy cégnek elutaltak pénzt és azóta nem tudják velük felvenni a kapcsolatot, ráadásul visszaigazolják, hogy az általuk választott termék kiszállításra került?"

Mert ez van benne az általános szerződési feltételekben, amit a vásárló elfogadott a rendelés leadása során. Benne volt, hogy 14 napon belül visszafizetik a pénzt az elállást követően, de még egyik válaszolónál sem telt el a 14. nap, hogy jogosan azt mondassa (vélhesse), hogy átverték.

Az viszont valóban zavaró és megtévesztő hogy egymás után értékelés nélküli anonim kommentek vannak, mert nehéz különbséget tenni, hogy melyik a paranoid személyeskedő, és melyik valaki más. Ezért sem célszerű egymástól független válaszokból bármilyen következtetést levonni. Példának csak annyit mondanék, hogy az "általam" visszaküldött privát üzenetet minősíted, miközben én senki privátjára nem válaszoltam.

2020. júl. 14. 21:06
 38/174 anonim ***** válasza:
49%

Elképesztő butaságot beszélsz...először is miért kéne várjál bármire is ha fizettél előre és a tőlük kapott visszaigazolásuk alapján te megkaptad a csomagot?

Ha ezek után telefonon vagy e-mailen keresztül nem éred el a webshop-ot már bejelentést tehetsz a fogyasztóvédelemnél vagy a békéltető testületnél!

Ha ez több delikvenssel előfordult elmarasztalják a céget és fizethetnek rossz panaszkezelés miatt!

Mellesleg a webshop aminek a felületéről bőszen másolgattad

az ÁSZF-et már nem létezik, a honlapot letiltották, de szerintem is még várni kéne 14 napot.

2020. júl. 14. 22:07
 39/174 nagual válasza:
78%

Csütörtökön rendeltem, utaltam. Pénteken már kiszálítva státuszba kerültem.

Annyi, hogy nekem csütörtökön még felvették a telefont és tudtam velük beszélni. Majd pénteken ők fel is hívtak, hogy az utalás miatt. De az ígért keddi (mai) napon márén se értem el őket és az ígért DPD futár se hozta.

Ami fura, hogy nem adnak meg csomagkövetést, máskor ha dpd-vel jön valami már napokkal elötte jön értesítő...itt semmi. Félek elbuktam a gyereknek rendelt cuccot... :(

2020. júl. 14. 22:44
 40/174 anonim válasza:
79%

De jó volt olvasni a válaszokat! Ma kedvet kaptam egy fényképezőgéphez, ami náluk jóval olcsóbb volt, mint bárhol másutt. Keresgéltem, de sehol nem adta ki a google a titanuzlet.com-ot. Gyanús lett. A fizetési feltételek között szerepel, hogy kizárólag előre, bankkrtyával történő fizetést fogadnak el. Ismert cégeknél, akiktől már többször rendeltem, így szoktam fizetni, de ismeretleneknél személyes átvételt szoktam kérni, és helyben fizetek. Megint csak gyanús lett! A Céginfo szerint a Titán Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság fő tevékenysége: "Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás" Hoppá! Megint csak gyanús! Jegyzett tőke: 27,4 millió HUF, nettó árbevétel: 37,7 millió, tulajdonosok száma: 3 fő, ebből 2 fő vezető. Amint ezeket elolvastam, egyből elment a kedvem, hogy bármit is rendeljek tőlük.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a kérdésre, és válaszokra! Én azt tanácsolom, jelentsétek fel őket! Ne tűrjétek, hogy bárki is ellopja a pénzeteket!

2020. júl. 14. 23:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!