Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy gonosz kiskölyök feltörze...

Egy gonosz kiskölyök feltörze az Auchan kártyám fiókját mert születési dátumot kellett beírni jelszónak. Most nem tudom visszaszerezni a hozzáférést! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

febr. 19. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Az Auchan oldalán vagy ügyfélszolgálatán jelentsd a problémát. Ha így nem működik, akkor jelentsd azt, hogy ellopták, kérd a letiltást. Ha van app, azt töltsd le.
febr. 19. 15:15
 2/8 qkker1 ***** válasza:
88%
Kamu, nincs olyan , hogy születési dátumot KELL jelszónak megadni!
febr. 19. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:
2 Akkor kellett amikor elindult a Bizalomkátzya-program.
febr. 19. 15:53
 4/8 Janaqks válasza:
100%
Nem hiszem hogy egy "kiskölyök" volt...
febr. 19. 15:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Az biztos hogy gonosz, mármint velem gonosz(kodik).

Most komolyan miért jó ez neki?

Mit akar azon kívül hogy röhög rajtam mert tudja hogy nem értem az informatikát finoman fogalmazva.

Lehet nő velem azok undokok elsősorban. Ha férfi akkor mondja meg mit akat, nem meg állítsa vissza a fiókjaimat, minimum!!!

febr. 19. 16:02
 6/8 Janaqks válasza:
87%

bárki lehetett, nem feltétlen ismerős😂

szakadok :']

febr. 19. 16:27
 7/8 A kérdező kommentje:

6 De miért élvezi az Auchan meg a többi fiók lenyúlását? Mi jó neki ebben???

Lehet az oviba fiók volt a jele?

febr. 19. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
"Mit csináljak most"?Paprikás krumplit,azt szeretem.
febr. 19. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.