Valaki vásárolt már a Titánuzlet.com-on? A Titán Consulting.hu-ról?
Kíváncsi volnék a véleményetekre, vásároltatok-e erről az oldalról valaha valamit?
Én a napokban szerettem volna tőlük vásárolni, de le akartam mondani a rendelést. A Fizetés átutalással történt. A mai napon le akartam mondani a rendelést, de azon a telefonszámon ami az oldalon volt, egyszerűen nem lehetett őket elérni. kb 70X hívtam mire felvette a hölgyike. elmondtam a panaszom, illetve közöltem vele hogy szeretném visszakapni az utalt összeget.
De közölte, hogy írásban kell lemondani. Ezt megtettem. Viszont tartok attól, hogy ez egy kamu oldal.
Nektek van ezzel a webshoppal bármilyen tapasztalatotok?
Mindig egy nő hívott, illetve amikor véletlenül sikerült őket elérnem. Akkor ugyan az a nő is vette fel a telefont.
Elmondta hogy mit akar, fizessem ki a terméket. És akkor én mondtam neki, nem fizetem ki. XY vagyok. És a saját rendelésem iránt érdeklődnék!
Ekkor se köpni se nyelni nem tudott.
Majd annyit mondott tegyek panaszt írásban.
Mondtam neki megtettem. A rendőrség felé. Aztán elkezdett mentegetőzni.
Mivel ugye nem tudta hogy ez most valós rendelés, vagy mások próbálkoznak, biztos voltam benne hogy a többi számot is hívni fogja.
Mindig a saját rendelésemre hivatkoztam. Kinyomni a beszélgetést már nem merte. De érződött a hangsúlyozásán, illetve a szövegén hogy kezd kicsit megijedni.
Azért tudtam hogy keresni fognak a rendelés miatt. Mert amikor én is leadtam a rendelést, akkor hezitáltam a fizetéssel. Kb 40 perc múlva hívott is hogy utaljam át az összeget. Én bolond pedig át is küldtem.
Magyarán azok az emberek akik nem utalnak egyből, azokat tuti hogy felhívják. Gusztustalan ge&ik. Nem hagynak veszni egy lehetőséget sem.
"...hogy írásban várják a lemondást, és 14 napon belül utalnak.
Ennyi, és nem több. Most viszont visszamenőleg mindenki lepontozza az első válaszokat a már ismert információkra alapozva, holott ezek az információk nem voltak ismertek a válaszok kiírásakor."
Nem az információk ismerete, vagy nem ismerete miatt pontozzák le a korábbi hozzászólásodat, hanem a minősíthetetlen stílusod miatt, ha emlékszel. Elhordtál minket mindenféle balféknek, idiótának, akiknek jobb volna nem adni semmilyen jogot, hogy szavazzanak, házat vegyenek. Meg, hogy teljesen megérdemeljük, hogy átvertek, és te szekunder szégyent érzel miattunk (mintha bárkid volnánk, akik szégyent hoznak rád)...
167/167 anonim *
ha már itt tartunk. neked eléggé keserű és szar lehet az életed már csak abból kiindulva hogy azért rinyálsz hogy le lettél pontozva.
Hidd el mindenki telibe szarja a marhaságaidat.
Feltételezem neked ez a legnagyobb boldogságod hogy itt a sok kérdéshez hozzátrollkodsz.
Inkább a stílussal volt gond.
Már csak abból kiindulva hogy mindig hozzászólsz ehhez a kérdéshez.
Nekem nincs is több hozzáfűznivalóm!
SENKI NE REAGÁLJON A HOZZÁSZÓLÁSAIRA!
AKI PÓRUL JÁRT A TITÁNÜZLET.COM-ON AZ TEGYEN FELJELENTÉST!
én nem a fenti hozzászóló vagyok!
mindenesetre érdekes, hogy akinek volt annyi esze hogy ne sz...ja be azt amit az oldal állít magáról az már gyökér.
Itt az elektronikus eszközök csoportban több kérdésre válaszolta is óva intettem bárkit hogy ne rendeljetek onnan, de láthatóan senki nem hallgatott rám.
most meg megy a siránkozás.
hát aki k.vának áll ne csodálkozzon hogy megb........
sajnálom azokat aki megszívták ezt a webshopot, de nagyon remélem, hogy tanulnak ez esetből!
ott voltak a jelek a weboldalon! OTT VOLTAK! csak elnéztétek, mert a magyar virtus - minél ócsóbban kell az ájfon elvakít mindenkit.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!