Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mekkora összegnél érdemes...

Mekkora összegnél érdemes elgondolkodni, hogy mibe fektessünk?

Figyelt kérdés

2-3 milliónál még felesleges ilyenen gondolkodni? Ennyi csak simán legyen a bankszámlánkon és hagyjuk inflálódni? Vagy mi a jó ilyenkor?

Ja és légyszi azt ne írja senki, hogy fektessem magamba, a tanulás a legjobb befektetés meg ilyesmi.

tegnap 17:32
 1/6 anonim válasza:
59%
500ezernél már érdemes. Milliós nagyságrendnél meg főleg
tegnap 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Ez tőled függ. Valaki azzal érzi jól magát, ha van 2 millió a számláján. Valaki meg azzal, ha pár százezer van a számlán és a többi legalább kamatozik valamit.

Én az utóbbi vagyok, de ismerik olyat is, aki az előbbi.

Efölött azért már az 1-es típusúaknak is jó, ha nem csak a bankszámlán tartják a pénzt.

5 millió alatt szerintem nincs befektetés, csak megtakarítás, és állampapíron kívül nem gondolkodnék másban.

Az megint csak habitus kérdése, hogy 5 millió fölött egyből, vagy csak 10-20 fölött lép tovább az ember a kockázatosabb eszközök felé.

tegnap 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Állampapírba betolhatod de az inflációt se fogja követni. Cserébe nem bukod el. Ha sokat akarsz nyerni akkor kripto de ott meg nagy a kockázat, cserébe pár nap alatt lehet 8-10% hozam.
tegnap 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Kerdezo, te minek kerdezel ilyeneket???

Ugy kerdezed meg, hogy hagyjuk a penzunket inflalodni?? Ha te is tudod, h ha a penzedet eszi az inflacio a szamladon akkor minek kerdezed meg??

Es ilyen provokativ kerdeseket teszel fel, 2-3 milliot erdemes-e lekotni...

En azt gondolom, hogy neked egy forintod nincs!!!!

A kerdes provokativ...

tegnap 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első fillértől
tegnap 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Eloszor amikor bitcoint vettem akkor kb 20000 forintom volt, ma is megvan az a vasarlas, kb 30x-el er tobbet, vagyis 600kt. En annak a hive vagyok amig csoro vagy jobb megtanulni tozsdezni mert ha buksz keveset buksz, cserebe egy eletre megtanulsz dolgokat
tegnap 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!