Mekkora összegnél érdemes elgondolkodni, hogy mibe fektessünk?
2-3 milliónál még felesleges ilyenen gondolkodni? Ennyi csak simán legyen a bankszámlánkon és hagyjuk inflálódni? Vagy mi a jó ilyenkor?
Ja és légyszi azt ne írja senki, hogy fektessem magamba, a tanulás a legjobb befektetés meg ilyesmi.
Ez tőled függ. Valaki azzal érzi jól magát, ha van 2 millió a számláján. Valaki meg azzal, ha pár százezer van a számlán és a többi legalább kamatozik valamit.
Én az utóbbi vagyok, de ismerik olyat is, aki az előbbi.
Efölött azért már az 1-es típusúaknak is jó, ha nem csak a bankszámlán tartják a pénzt.
5 millió alatt szerintem nincs befektetés, csak megtakarítás, és állampapíron kívül nem gondolkodnék másban.
Az megint csak habitus kérdése, hogy 5 millió fölött egyből, vagy csak 10-20 fölött lép tovább az ember a kockázatosabb eszközök felé.
Kerdezo, te minek kerdezel ilyeneket???
Ugy kerdezed meg, hogy hagyjuk a penzunket inflalodni?? Ha te is tudod, h ha a penzedet eszi az inflacio a szamladon akkor minek kerdezed meg??
Es ilyen provokativ kerdeseket teszel fel, 2-3 milliot erdemes-e lekotni...
En azt gondolom, hogy neked egy forintod nincs!!!!
A kerdes provokativ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!