Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lojalitási bónusz külföldi...

Lojalitási bónusz külföldi kiküldetés esetén, nem fizetik ki, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Svájcban voltam 16 hetet, betanulásra küldtek ki, viszont papíron még mindig csak 14 hetet voltam, ami közben változott a +2 hétre, mikor már kint voltam egy hete.

Lojalitási bónuszt kapunk, és nálam 25.000 forinttal kevesebbet állapítottak meg tévesen. Ez ugye a +2 hét lenne.

Főnök szerint még mindig ‘lemeccselés alatt’ van a HR-rel, viszont nem tudom, jogilag mire vagyok képes, hogy végre meg legyen a teljes összegem, amire jogosult vagyok, mivel nem én, hanem ők rontották el. Interneten nem találtam konkrét választ, meg semmit sem…

A válaszokat előre is köszönöm!

ma 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Munkaszerzodesedet nem olvastad el?
ma 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A szerződésben a 14 vagy a 16 hét van? Vagy lett módosítás 16 hétre?

Arra vagy csak jogosult, amiről papír van.

Ha normális hely, akkor biztosan intézik, ahogy a főnök mondta, és nem csak ilyen terelős duma ez.

ma 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ami még eszembe jutott, hogy van-e bármi, pl. jelenléti ív, vagy valamilyen beléptetési rendszer, blokkolás? Amivel tudod bizonyítani, hogy dolgoztál abban a két hétben is.
ma 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerződés nélkül nehéz megmondani. Ha gondolod, küldd el, kitakarva nem rám tartozó részeket.
ma 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!