Ha valóban genetikailag kódolt a homoszexualitás, akkor hogy tudott fennmaradni az evolúció során? Ráadásul több fajban is?
#38: "Mindenesetre én még nem láttam homofóbot barátsogos/emberi hangnemben megnyilvánulni ezzel kapcsolatban."
Én meg liberálist nem láttam még. Mondjuk úgy, hogy elfogadta volna az elsőrendű logikát vagy a tudomány eredményeit (nb: Hitler nézeteit is igazolták statisztikákkal). Inkább kiabálva terjeszti a kis könyvecskéje állításait, és abból vezeti le a világ működését :/
Am Tom Benko-nak igaza van. Teljesen pocsék ez a téma. Az ember utánanéz, és akkor látja hogy a legtöbb elhangzó állítás
(pl: heteroszexuális gén ; méhen belüli hatás, olyan anyákkal, akiknek nagyobb a termelékenységük ; hormonális zavarok)
mind kitalációk, és a legtöbbet nem bizonyítja elfogadott tanulmány.
41. Az a baj, hogy nehezen lehet téged komolyan venni ezek után. Talán csak trollkodsz és azért.
"Hitler nézeteit is igazolták statisztikákkal"
???
És felróvod, ha más kitalációt ír, azon pedig megsértődsz, ha nem tolerálnak.
De csak a rend kedvéért: milyen tudományos eredményt nem fogadnak el a "liberálisok", amikor te magad is leírtad, hogy egyik sem igazolható (bár te a kitalációval jellemezted)?
Ahm...te szoktad értelmezni, amiket leírsz?
A kis könyvecske meg csupán az emberhez méltó viselkedést takarja.
Az nem tudományos megvitatás, hogy lebúzázol boldog-boldogtalant.
> "De csak a rend kedvéért: milyen tudományos eredményt nem fogadnak el a "liberálisok", amikor te magad is leírtad, hogy egyik sem igazolható (bár te a kitalációval jellemezted)?"
Kezdd újra a topikot. Valaki állította hogy a férfi heteroszexualitásért felelős gén nem működik, erre bejött valaki, és elkezdte ordibálva sulykolni a liberális értékeket, mintha bármi relevanciája lenne abban a kérdésben hogy léteznek-e ezek a gének, működnek-e, akármi; lehetőleg fel se merüljön a téma.
(De sikeresen elzavartam :3)
> (tudományos, körben elfogadott).
Bingó. És ha tovább olvasod a témát, Wadmalac ki is fejti, hogy tudományos körben ez az elfogadott állítás azt jelenti, hogy az kutató-orvosok vigyázzanak arra, hogy hogyan fogalmaznak a cikkeikben.
És nem azt, hogy ez az állítás kapcsolódna ahhoz a kérdéshez, hogy génhiba okozza-e.
Nem, nem azt jelenti. Azért nem nevezik betegségnek, mert nem az és nem csak "óvatosan fogalmaznak".
(Bár erre a logikára kíváncsi lennék...mi alapján és mikor épült ki ez a homoszexuális diktatúra, amiben vasvillával üldözik a hibás gén-hívőket? amikor pár évvel korábban még kényszergyógykezeltek volna minden meleg embert...esetleg lehetséges, hogy rájöttek a józan észnek hála ennek nincs értelme, mert nem betegség? uh...nem az túl egyszerű...biztos valami erkölcsromboló összeesküvés van a háttérben, mert amúgy sokkal etikusabb lenne az emberisek x százalékát sokkterápiára meg hormonkezelésre küldeni az akarata ellenére, ami aztán az őrületbe és az öngyilkosságba hajszolja...lásd Turing és a sorstársai)
Wadmalac a saját nézeteit közli csak a hozzászólásában.
Mellesleg ő írta a hormonkezeléses dolgot is, ami egyértelműen nem működik. Ezt te is elismerted, mivel azt írtad rá, hogy kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!