Ha valóban genetikailag kódolt a homoszexualitás, akkor hogy tudott fennmaradni az evolúció során? Ráadásul több fajban is?
Amúgy nem lett ez a kérdés iszonyatosan off?
Kérdező foglalkozik még vele egyáltalán?
@Tom
A bosszúállás egészen kifinomult módszere. Maga az áldozat se tud ezért haragudni... zseniális!
Valami vitaevolúció azért van?
Közeledik bármi konszenzus, vagy csak kopnak a párbajtőrök?
85% ????
Feltörsz, mint az élesztő. Nem lehet elnyomni!
A rajtam egyre jobban expresszáló autizmus nehezen engedi el az alkalmi imprinting-elt (jó kis oximoron) viselkedésmintáimat, de kénytelen vagyok változtatni.
Egyszóval elég ha 1 %-ot esek és pá... Olyan mintha barátokat veszítenék, de kiderült, nem az erősségem a kompromisszumkötés (magánélet - GYK).
Már nem tudtam több idegen szót ebbe... :D
Cerevisae, visszamentem pár oldalt és bezöldeztem vagy 8-10 kommentedet (amit alapból zöldnek éreztem, csak eddig nem pontoztam), és még mindig nem ugrott 85 86-ra.
Ez alapján azért méretes tábor tolhatott téged feljebb.
Populáris lettél, gecc.
Wadmalac: "Valami vitaevolúció azért van?"
Háááát... nem biztos, hogy ez az akart lenni, de engem nem érdekelt... 1000-re izzítottam a Gatling-ujjaimat, és ami a csövön kifért... :D - tűzijáték.
És semmi reakció!!!
Az ember már az ellenségeire se számíthat???... micsoda egy velejéig romlott világ...:(((
Az élesztő feltör? Hibás névválasztás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!