Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha valóban genetikailag...

Ha valóban genetikailag kódolt a homoszexualitás, akkor hogy tudott fennmaradni az evolúció során? Ráadásul több fajban is?

Figyelt kérdés

2017. máj. 4. 17:55
 181/214 Cerevisiae ***** válasza:
25%

" erről is szól pont a Pride."

Most már azt mondom, hogy hazudsz.

Az egész vita abból indult ki, hogy a pride oldalon forradalmi uszító szövegek vannak és ilyeneket írnak, hogy joghátrányban vannak... küzdjünk a szabadságunkért, meg ilyen baromságok, és nem csak ott.

Ezek hazugságok!!! A vita nem arról szól, hogy nincs joguk a homoszexuálisoknak ahhoz, hogy kérjék a jogszabályok módosítását, hanem ahogy ezt teszik eltorzítva és erőszakosan!

2017. máj. 29. 10:13
 182/214 Cerevisiae ***** válasza:
76%
Plusz a média és mindenféle önkéntes homofan szintén torzított statisztikákkal igyekszik szítani a hangulatot ezzel nem segítve, hanem inkább elmérgesítve a helyzetet.
2017. máj. 29. 10:15
 183/214 Cerevisiae ***** válasza:
80%

Tom!

Pl. a második cikkedben az a felmérés egyik alapállítása, hogy hányan tartják bűnnek a homoszexualitást. Egy jó nagy adag emberszám lett erre kihozva (természetesen jobbára a vallási beidegződéssel bírók ezek), de az egész felmérés arra megy ki ugye, hogy hányan támadják és nyomják el a homoszexuálisokat.

Itt egy megjegyzés Vidiripitől, aki mélyen vallásos:

"Hogy a homoszexualitás az betegség e az egy összetett kérdés, és most ne csak Európára gondolj. Pl. Kínában is betegségnek tartották. Ez attól függ hogy kit kérdezel. De pl. ha azt vesszük a náci eszmék szerint is nemkívánatosak voltak a homoszexuálisok. De ugyan úgy a keresztények is azok voltak. Azon eszmék szerint a kereszténység is egyfajta betegségnek számított. Isten szerint bűn a homoszexualitás. De én ugyan úgy elbeszélgetek homoszexuálisokkal is mint a heteroszexuálisokkal. Van nem is egy olyan ismerősöm aki homoszexuális nekem ez soha nem jelentett problémát én őket is embernek tekintem."

Szerinted ez az ember üvöltözve támadja a homoszexuálisokat? Ott áll a pride mellett és köveket dobál rájuk? Azért mert esetleg azt mondja, hogy a homoszexualitás a Biblia szerint bűn, és esetleg javasolja, hogy menjen el az illető meggyógyítani magát, akkor ő most homofób???

Ha nem jár ezzel a nyakára állandóan a homoszexuálisnak akkor egy cseppet se. Mindenkinek meglehet a véleménye, még ha a homoszexuálist ez zavarja is, és nem attól szabadulnak fel a homoszexuálisok ha törvénybe foglaljuk, hogy a homoszexuálist még csak megszólítani se lehet ilyen ügyekben, és nekünk kell befogni a pofánkat, és meg kell minden szinten húznunk magunkat... elég egy rossz szó, és már visz is minket a rendőrség??? Ez a faja nem homofób ország???

A második felmérés is totálisan benyal az olyan kérdéseivel, amivel erőszakosan sugallja, hogy itt elnyomásban vannak a...

:(((

2017. máj. 29. 10:30
 184/214 Cerevisiae ***** válasza:
78%

Ja.. a második tanulmány készítői:

"A tanulmány szerzői: Neményi Mária (kutatásvezető), Laki Ildikó, Ságvári Bence, Takács Judit,

Tardos Katalin, Tibori Tímea"

Egy szem férfi közöttük.

Sose felejtem el egy hölgy véleményét, amikor a sok flamingó között mutattak egy pár azonos nemű flamingót...

Mint említette, majdnem megkönnyezte a dolgot, annyira meghatónak találta...

Kérdeztem, hogy miért nem találta meghatónak a heteropárokat is???

Értetlenül nézett rám...,mintha csak egy érzéketlen fadarab lennék.

Borzalmasan nagy szükségünk van a nők érzékenységére, és nem élet az élet enélkül, de... :D - szóval van amikor a szikár, csontos és férfiasan szögletes érzelemmentesség a célravezető.

2017. máj. 29. 10:48
 185/214 Tom Benko ***** válasza:
100%

@Cerevisiae: "Most már azt mondom, hogy hazudsz."

Nem szokásom. Tévedni szoktam, töredelmesen bevallom, de hazudni nem.

2017. máj. 31. 10:28
 186/214 Cerevisiae ***** válasza:
72%

Tom...

Kb. hússzor leírtuk, hogy a Pride portálján lévő forradalmi hangulatot teremtő szöveggel van bajunk, és az olyan írókkal, akik ilyet csinálnak igazságtalanul. Ha homoszexuális az ilyen, ha nem, és alaptalanul uszít, a dolog elítélendő.

Azért is találtuk bajnak a dolgot (az olyanok mint én, aki sose volt ilyen pride-os bulin), hogy az ilyen uszító szövegek azt a képzetet keltik bennünk, hogy a pride-on szexuálisan szabados figurák kelletik magukat, és üvöltözve követelőznek, és szidják a heterokat.

A hülye statisztikák, kimutatások meg totál átesve a ló túloldalára, sorra azt hozzák ki, hogy a homoszexuálisnak mindenben igaza van, bármit mondanak, és a heteroknak szinte megalázkodva mindenben az óhajukat lesni kellene, akár az egész cég profilját is át kell írni a kedvükért, minden ember tekintsen hősökként a homoszexuálisokra (erőszakolja meg a gondolatait, és szeresse a tökfőzeléket akkor is, ha rossz ízűnek tartja)...stbstb... ezek végül még engem is felbőszítettek... és jövőre meg lehet kihozni a kimutatást, hogy a homoszexuálisok megítélése tovább romlott. :(

Erről szólt a vita végig, de te erről tudomást se vettél, helyette gőzerővel jó homofanként heroizáltad a homoszexuálisokat mint foltmentes embereket, akikkel szemben kizárólag csak nekünk vannak kötelességeink, nekik egy csepp se, így ők semmilyen toleranciával nem kell viseltetniük irányunkban.

Kész röhej! Az első cikkedben szó szerint deklarálja az író, hogy a homoszexuális nyugodtan tespedhet. Neki nem kell stratégiát kidolgoznia magában, hogy a munkahelyén hogyan vezesse be értelmesen és lassan az irányultságát. Az első cikk eleve abból indul ki, hogy a heterok csürhéje minden cégnél azonnal nekiesik a melegnek, és nem lesz egy darab ember se, aki azt mondaná ilyenkor, hogy elég legyen ebből! A homoszexuális elmegy a munkahelyére, és neki nem kell felmérnie a helyzetet, nem gyűjthet maga köré barátokat, és nem láthatja a megfelelő pillanatot az irányultságának a felvezetésére, mert a kimutatások sikeresen beletömik a fejébe, hogy neki még a barátaitól is rettegnie kell, mert azonnal mindenki a munkahelyén kardélre hányja itt Magyarországon.

Ha Magyarországon valami hibáztatható a homoszexuálisok helyzetének rosszabbodásáért, hát akkor ebben ezek a nevelőcélzatú, totálisan egy irányba elfogult tanácsadások és kimutatások is erősen szerephez jutnak.

Szóval Tom! Erről szólt a vita, nem pedig arról, hogy a pride ne KÉRHETNE jogbővítést!

2017. máj. 31. 10:57
 187/214 Wadmalac ***** válasza:
74%

"Ha Magyarországon valami hibáztatható a homoszexuálisok helyzetének rosszabbodásáért, hát akkor ebben ezek a nevelőcélzatú, totálisan egy irányba elfogult tanácsadások és kimutatások is erősen szerephez jutnak."

Egy kisebbség megutáltatására a legjobb módszer, ha túlvéded.

Lehet, hogy pont ez a kettős csavar a cél? A homoszexuálisok védelmének álcájában ellenségeskedést kelteni ellenük?

Mert akkor jelzem, működik.

2017. máj. 31. 11:05
 188/214 Cerevisiae ***** válasza:
76%
Húúú, de rafinált homofóbia... :D
2017. máj. 31. 11:30
 189/214 Wadmalac ***** válasza:
80%

"Húúú, de rafinált homofóbia... :D"

Így néz ki a politikai stratégia mesteriskolája. De kétlem, hogy itt erről lenne szó. Ez sima emberi butaság.

A velem vagy ellenem szemlélet, ami nem ismer semlegest.

Aki nem hordja a tenyerén a kisebbségeket, sőt, meg meri jegyezni, hogy ugyanolyan emberke, mint a többi, így pontosan ugyanannyi jog jár nekik, egy grammal se kevesebb, de TÖBB SE, az mindjárt rasszista, homofób stb.

A modern "polkorrektség" sajnos éppen a kisebbségek egyenjogúsága helyett ezüsttálcára helyezésüket csinálja.

És ez még a semlegeseket is ellenük fordítja.

A homoszexualitás teljes társadalmi elfogadása egy folyamat. Ennek tehetetlensége van, amit ha próbálsz gyorsabban lökni előre, akkor jelentkezik az ellenállása. Ha meg túltolod, vissza is rugózik.

Sok ember nem tudja megérteni, hogy egy ÁTMENET sokkal jobb hatásfokú, mint egy "FORRADALOM".

2017. máj. 31. 11:48
 190/214 Cerevisiae ***** válasza:
82%

@Wadmalac

Egyébként szerintem az ilyen erőszakos "fogadd el, és ráadásul pont úgy, ahogy azt én kitaláltam" politikai attitűdök furcsa reakciókat szülnek azoknál is, akik meg akarják mutatni, hogy az elfogadás lehet alternatív jellegű is.

Megint Vidiripitől, aki ugye vallásos: "Van nem is egy olyan ismerősöm aki homoszexuális nekem ez soha nem jelentett problémát én őket is embernek tekintem."

Ilyenkor kétségeim vannak. Hova jár ez a Vidiripi, hogy nem is egy, de több ilyen ismerőse van?

Mint említettem, én egész életemből nem tudok egy olyan barátot, vagy ismerőst se felmutatni, akiről tudnám, hogy homoszexuális. Csak hallomásból van ilyen ismeretségről infóm (szvsz. talán itt beszéltem először homoszexuálissal) :D - ill. volt hogy utánam fütyültek arab férfiak (szállodába visszarohantam fürdőruhában, mert valami fontosat ott felejtettem... bár a portás is furán nézett rám... :D), meg két, talán három apróság...

Felnőtt több magányosról tudok (olyanról is, aki mellett sose láttam szexuális partner gyanúját keltő társaságot), tehát ezek lehettek éppen homoszexuálisok, csak nem mertek róla beszélni, de én ezeken a depresszió nyomát soha nem láttam (azzal ellentétben, amit az első cikk szajkóz).

Több depresszióba süllyedt embert láttam már, de ezek kivétel nélkül mind heterok voltak, akiket a felesége elhagyott. Nőkből ilyesmiért depresszióst meg egyet se...:D

Na, szóval... az ilyen védekezések (több homnoszexuálist is ismerek) olyasminek tűnnek nekem, mint a médiában manapság egyre jobban terjedő filmek, amik azt sugallják, hogy már nincs olyan kisebb közösség, ahol ne lenne egy tolerált homoszexuális pár, és mindenképpen igazolni akarják, hogy ők elfogadók.

Vagy Tom első cikke, ami arcátlanul direkt rossz matekozással kihozza, hogy minden munkahelyen a 20. ember várhatóan homoszexuális... Hát, ha a homoszexuálisok nem is tudnak szaporodni, akkor majd ezt megteszik helyettük a homofanok.. :D

Már a nyomozós amerikai filmekben is egyre többet hallom... a gyanúsított Mit'omén milyen Joe egyébként homoszexuális és... és senki nem lepődik meg egy picit se, mindenki higgadtan nyomoz tovább... :D

Már az is bűn, ha valaki meglepődve felhúzza a szemöldökét... Ilyet már nem mutathat egy igazi homofan film. :D

Komolyan, már olyan érzésem van, hogy a népesség min. 30%-40%-a homoszexuális, csak én maradtam valami másik bolygón...

:D

2017. máj. 31. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!