Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha valóban genetikailag...

Ha valóban genetikailag kódolt a homoszexualitás, akkor hogy tudott fennmaradni az evolúció során? Ráadásul több fajban is?

Figyelt kérdés

2017. máj. 4. 17:55
 171/214 Cerevisiae ***** válasza:
38%

Kitűztem egy célt... 82%-nál elhagyom a GYK-t.

Azt hittem, hogy gyors lenullázásokra csak a kreacionista oldalakon számíthatok. Ki gondolta volna, hogy itt még több a fanatikus? :D

Az rendben van, hogy a egyes homoszexuálisok (remélhetőleg csak az erőteljes kisebbség) akkor is keresztre húzzák magukat, ha nincsenek római katonák a közelben, de hogy ennyi biztatójuk is van? :D

2017. máj. 26. 13:05
 172/214 Cerevisiae ***** válasza:
32%

@Wadmalac

"Egy kutatás szerint a magyar LMBT-k 36 százalékát érte már munkahelyi diszkrimináció élete során. Ha kiderül egy munkatárs szexuális irányultsága, gyakran válik pletykálkodás, zaklatás, hátrányos megkülönböztetés áldozatává."

Teccik olvasni? "Érte már..." Hányszor? Jellemző? Egyszer? Többször? Ha egyszer volt, akkor az máris reprezentatív érték? Úgy tűnik a cikk írója szerint igen.

Még az sem lehetetlen, hogy nem is szegény homoszexuálisok lihegik túl a dolgot, hanem a statisztikát készítők tettek fel nekik olyan kérdéseket, ami alapján ki lehet jelenteni, hogy állandó zaklatásokban részesülnek. Ők elhiszik, félnek...

Mondom! Egyre erősebb a gyanúm, hogy a lelkes segítőkész szimpatizánsok nagyobb kárt okoznak a homoszexuálisoknak, mint maga pl. a pride. Mert ugye ezek a szimpatizánsok nagyon élvezik, hogy ők modern szemléletűek, elfogadóak, nyitottak... csak mindezekről lehagyták a "túlzón" előtagot.

Szerintem el kellene gondolkodni azon, hogy a homofób mellett alkossuk meg a homoszimp szót is, és gondolkodjunk el azon is, hogy olykor ennek lehet pejoratív szele is... majdnem annyira, mint a homofóbnak. :)

2017. máj. 26. 13:19
 173/214 Cerevisiae ***** válasza:
16%

Áh... nem is homoszimp... Jobb a homofan!

:D

Halló, halló! Ezt is lehet nullázni... :D

2017. máj. 26. 13:30
 174/214 Wadmalac ***** válasza:
14%
Gyanítom, hogy a homoszexuálisok magyarországi elnyomott helyzetét sugalló írások izé....pártosak.
2017. máj. 26. 13:32
 175/214 Cerevisiae ***** válasza:
32%

Hát a 100%-ot kapott Tom-megjegyzésben szereplő cikkről nem gyanítható, hanem számszerűen bizonyítható... és a többi számolásába még bele se mentem.

De úgy tűnik, a 100% alapján, hogy plebsznek a nyilvánvaló csúsztatás és füllentés is csemege, ha azt az aromát kapja mellé, amit elvár a körítésben... :)

2017. máj. 26. 13:46
 176/214 Cerevisiae ***** válasza:
51%

@Tom Benko

Na, mi a helyzet? Semmi reakció? Gondoltam a továbbiakat együtt megnézzük az általad ajánlottból:

[link]

Utánaszámoltál, hogy a cikk állításai mennyire hitelesek, és mennyire elfogult, avagy sem?

Írod még #163_ban: "Ezek még 2006-2009-es adatok, ha jól olvastam, szóval azóta változhatott is a helyzet. Félő, nem előnyére."

Igen! Mindenképpen félni kell, mert a helyzet egyre rosszabb lesz, ahogy azt feltétlenül a homnofanoknak hirdetni kell. Mert ez ugye nagy kötelesség a lojalitás ápolása közben.

Az a legjobb, ha Magyarországot végül már sikerül teljesen mondjuk az iszlám államok homofóbiájának szintjére süllyedőként bemutatni.

Pl nézzük a cikkedből ezt is: "Bár Magyarországon eléggé jellemző a homofóbia..."

Igen! Ezt feltétlenül kell hirdetni. Ha már az Amnesty International is ez ügyben leminősít minket az iszlám fundamentalizmus szintjére, akkor érzik majd igazán a homoszexuálisok a segítségnyújtás erejét. Némiképp ennek érdekében a hazafias érzéseinkről le kell mondani, de a közjó érdekében semmi áldozat nem elég.

Ezt is teszi a cikked: "Az Ipsos 2009-es kutatása szerint a magyarok többsége (51 százalék) szívesen dolgozna együtt homoszexuális személlyel, 17 százalékuknak pedig nincs erről kialakult véleménye."

Jé, de érdekes! SZÍVESEN dolgozna...! Ugye? "Szívesen". Ez meg micsoda hülye kérdés? Miért dolgoznék szívesebben vele, mint bárki mással?

És voltak átmeneti érzelmeket kitakaró kérdések?

1.

Egyszerűen elfogadom munkatársamként.

2.

Jó képet vágnék hozzá, de reménykednék benne, hogy intelligensen le tudjuk kezelni a dolgot

3.

Hát nem szívesen egyáltalán, de ha nem megy másképp, mit tehetnék mást. Majd lesz valahogy.

4.

Szó sem lehet róla! Tiltakoznék.

5.

Szívesen, mert agyonaláznám, elüldözném.

És utoljára most jön 6-ként: Nincs róla kialakult véleményem.

Az Ipsos két kérdést tett fel??? Nem hatot legalább? Ja, mert akkor kínos lett volna, ha kiderül, hogy alig vannak néhányan a 4-esek, meg 5-ösök, és még a végén kijön, hogy Magyarország nem is annyira homofób???

Visszatérve a remek cikkedhez, külön érdemes ezzel is foglalkozni belőle: "Hat lépés az LMBT barát munkahelyekért"

Képzeld Tom, a minap voltam egy ált. isk. osztálytalálkozón az egyik Trófea Grill-ben, és ott mindenféléről beszélgettünk, és megmutattam ott a te pamfleted is...ööö... párdon, cikkedet. Sok tréfamester volt közöttünk, de én elvittem a pálmát. Dőltünk a röhögéstől, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az egyik hölgy hirtelen bejelentette, hogy annak a könyvelőcégnek a főnöke és tulajdonosa, ahol ő dolgozik, az pont egy meleg. Nem is titkoltan. Kérdeztem, hogy akkor ugye ott törekednek az LMBT barát munkahely célkitűzéseit megvalósítani. Újabb kacagás, és mondta, hogy még csak az kéne. Rengeteg ügyfelük is tudja a főnökről a dolgot, de soha ez nem téma, és szerinte elmennének az ügyfelek, ha meglátnák, hogy megbuggyant a főnök...:D

De azért én még bővíteném "az LMBT barát munkahelyekért" tételeket. Mindenképpen fel kell rúgni minden belső szabályzatot is (ha kell, ha nem). Feltétlenül lehetővé kell tenni minden homoszexuálisnak ahhoz is a jogot, hogy ha bármi bajuk van, akkor meg lehessen hurcolni érte a gaz heterot. Pl. ha sírva bemegy egy leszbikus a főnökéhez, hogy hallotta, amikor leszbi viccről pusmogtak a férfiak cigiszünetben...ne szaporítsuk a szót... azonnal mind kirúgni! Az összeset! A homoszexuálist érinthetetlenné, sérthetetlenné-, pontosabban a legegyenlőbbé kell tenni.

A cég hetero tagjai pedig önkéntes flagellánsokként minden hétfő reggel ezzel kezdjenek bűnbocsánat gyanánt:

[link]

:D

Na, szerintem ebből a cikkből ennyi is elég... pedig...

Még ajánlottad ezt: [link]

Majd talán ezt is megvizslatom, de most megyek megnézni az új Karib-tenger kalózai részt IMAX-ban. Elismerem, nem lesz annyira fantáziadús, mint a te cikked, de talán ez is elszórakoztat legalább feleannyira... :D

2017. máj. 27. 20:09
 177/214 Cerevisiae ***** válasza:
0%
Ja... és melegbarát szabályok persze nem furakodnak be a magánéletünkbe... Ugye! :D
2017. máj. 27. 20:13
 178/214 Cerevisiae ***** válasza:
0%

Na, Tom, elolvastam a másik cikkedet is.

Azzal is rengeteg bajom van (az elfogultság itt is tettenérhető - ami sajnos a kérdések megfogalmazásán egyértelműen kibukik), de egyúttal korrektebbnek is tűnik.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez is elsősorban a megnevelésünkre, átprogramozásunkra szolgál, és nem a hitelességre törekszik. Nem vagyunk hülyék, tehát látjuk ezt, és ez dacot, és ellenállást szül. Csak jobban elmérgesíti a helyzetet, nem pedig megoldja.

Ha érdekel a véleményem, akkor ebbe is belemehetünk. De egyébként nem...

2017. máj. 28. 22:05
 179/214 anonim ***** válasza:
54%
Cerevisiae, szerintem ne foglalkozz olyan emberekkel, akik hátulról, lesből támadnak le. Ők csak örülnének, ha te nem lennél itt, mert akkor nagyobb lenne a piszok és a szemét, és ez az ő terepük. Ha te itt vagy, csak rosszul érzik magukat, és EZÉRT támadnak le. Gyanítom, hogy ráadásul sok köztük a homofób - de MOST, ITT ez nem érdekli őket. A lényeg az, hogy neked ártsanak, ha tudnak.
2017. máj. 28. 22:52
 180/214 Tom Benko ***** válasza:
100%
@Cerevisiae: Itt vagyok, ne izgulj. Próbálom magam átrágni a rengeteg íráson, van némi lemaradásom. Addig csak egy: írtad, hogy lehet kérni új jogszabályt - erről is szól pont a Pride.
2017. máj. 29. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!